/ 8000 merkkiä käytetty
12410 - 10.3.2014 (arvosana: 2)

Sossu tekee muiden rahoilla elämisen niin helpoksi. Nuoret ei halua tehdä töitä koska ei ole pakko. Kouluissa käydään merkkaamassa itsensä kirjoille ja sitten pikkuhiljaa joko lopetetaan tai saadaan potkut sieltä. Ei osata vittu laittaa ruokaa tai siivota. Ei osata ottaa vastuuta omasta elämästä ja omasta taloudesta. Kun itse täytin 18, muutin puolessa vuodessa pois äitini luota, kertaakaan en ole palannut tai ajatellut että se olisi yksi vaihtoehto. Vituttaa niin vitusti tämä piloille hemmoteltu sukupolvi jota itsekin edustan. Edes ajatus siitä, että töissä näkee työkavereita ja jää käyttörahaa, ei syrjäydy, niin edes sekään ei innosta nuoria käymään töissä.
- Anonyymi

Kommentit

Opiskelijamuumi kirjoitti...
Vituttaa muakin, näin 21-vuotiaana... Mutta henkilökohtaisesti tunnen vain yli 30-vuotiaita sossupummeja, ja näilläkin rikollinen tausta. Kyllä työkkäri pystyisi jotain paskaduunia antamaan, mutta sossusta saa helpommin huijattua.
(: kirjoitti...
Ei helvetti sä kyllä yleistät.
Ei kaikki nuoret todellakaan ole tuollaisia, suurin osa kyllä osaa ihan hoitaa koulunsa hyvin, ja panostaa. Se että sä oot tavannut pari sellasta ei tarkoita että sä voit puhua kaikista nuorista tuohon malliin.
töyssy kirjoitti...
No voi perkele. Muutin pois kotoa äitini helmoista 17-vuotiaana, hankin koulutuksen ja olen hakenut kolmen vuoden aikana yhteensä 90 eri paskaduuniin. Olin mm. Pirkanmaan teattereiden vessojen siivoojana 2 kk, kouluavustajana 5 kk ja lehtien jakajana 2 kk. Palkkani on matalimmillaan ollut 120 € kk, korkeimmillaan 600 € kk, eli työttömänä olisin tienannut enemmän. Suomessa ei tällä hetkellä ole töitä, ei vaikka miten hakisi ja kouluttautuisi. Lähihoitajat ja siivoojat, siis kunnon koulutuksella, saavat töitä, siinä se. Perkele mää tekisin mitä vain jos saisin koulutustani vastaavaa työtä tai ihan mitä vaan, minkä paikalla saisin maksettua vuokrat ja menot. Mutta kun
töyssy kirjoitti...
Mutta kun ei niin ei. Jäi näin on kaikilla muillakin.
Anonyymi kirjoitti...
"Suomessa ei ole töitä."

Ja paskat, vitut, paskanmarjat ja vielä kerran paskat.
älkää kusett kirjoitti...
Saatana venäläisiä ja somaleita näkee esimerkiksi kassoilla paljon. Miten huonoa suomea puhuvat veisi teidän työt muka. Teillä pitäisi olla etulyönti asema. Töitä riittää tasan tarkkaan, eri asia haluatko tehdä sitä työtä.
sanoohauhau kirjoitti...
Kuka on kertonut teille, että töihin haetaan työkkärin kautta. Sain sellaisen käsityksen, että jotkut hakisi töitä vain sieltä. Itse tiedän ikähaarukkaan 20-30 valitettavan monta ihmistä jotka kykenisivät työhön, mutta eivät edes yritä etsiä töitä. On totta, jos asut jumalan seläntakana jossain askeettisessa kylässä, ei siellä välttämättä työpaikkoja olekaan. Muutto edessä?
Anonyymi 2 kirjoitti...
"Suomessa ei ole töitä."

Ja paskat, vitut, paskanmarjat ja vielä kerran paskat.
kirjoitti...
Suomessa ei ole töitä joista maksettais, vittu minä mitään ilmaiseksi tee lopunikääni. Kyllähän työtä on vaikka kunika vitusti, mutta siihen otetaan vaan harjoittelijoita, saatana.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa