/ 8000 merkkiä käytetty
11413 - 22.4.2013 (arvosana: -63)

Koulussa oli lääkäri jälleen kerran, ei sinäänsä vituttavaa. Eikä sekään vituttantu että jouduin täyttämään kaikki ne mielenterveystetstit, mutta se mikä vituttaa on se, etten läpässyt mielenterveystestiä, vaan papereissa kohdassa "Vikaa: psyykisissä toiminnoissa" kohdassa ole X:ää kohdassa "ei".

Joo, mua ei liikuta vittuakaan että minulla on tuki- ja tasapaino elimissäkin vikaa noiden paperejen mukaan ihan virallisesti, mutta se ottaa päähän miten se tohtori reagoi niihin tuloksiin.

Kun se sai mun mielenterveystestit käsiinsä, se alkoi heti panikoida, että aionko mä tappaa itteni ennen seuraavaa tapaamista (joka on viikon päästä) tai muutoin vaarallisesti satuttaa itteäni. Miksi sitä kysytään, kun tiedetään että siinä kumminkin valehdellaan silmät päästä?

Mua muutenkin vituttaa, etten tule koskaan pääsemään eroon koulukiusaamisen aiheuttamista traumoista ja paskasta henkisestä terveydestä, ja sitten siitä pitää vielä huomautella. Haluaisin vaan olla normaali poika, ei voi olla niin perkeleen vaikeaa antaa mun olla rauhassa.

Psykologillakin käydessä vitutti ylenpalttisesti se itsetuhosuudesta kysely ja se jatkuva jauhaminen siitä mitä koulussa on tapahtunut. Ei se puhuminen tee sille faktalle mitään, että muutama mulkku teki mun elämästä helvettiä, enkä tule koskaan luottamaan ihmisiin, mutta miksi sitä ei voi vaan unohtaa?

Mä olen niin helvetin kypsä kaikkiin ylihuolehtiviin mulkkuihin, se tekopyhyys oikein hohkaa kaikista. Kiinnostaako niitä oikeasti jos rampa kakara kuulee ääniä ja kärsii koulukiusaamisesta? Ei kiinnosta, saatana.

Sitten vielä sekin että isä vittuilee ja nauraa sille etten läpässy, kyrpii niin älyttömästi.

Huomenna taas kyrpii se, että minulla on tunti, jolla opettava olettaa minun kuluttaneen koko viikon musiikinesitelmien kanssa (odottaa esitelmää 5-7 aiheesta, jotka oli vapaaehtosia).
- Muro

Kommentit

näin itse kirjoitti...
En tajua kuinka joku saa traumoja koulukiusaamisesta. Itelle se oli kasvun paikka jota voi katsella opettavaisena kokemuksena eikä mikään muisto jota voi itkee kun haluaa rypeä itsesäälissä.
Ja joo, puhuminen auttaa ei sitä muuten tehtäs. Nää psykiatrit ja muut on jotain vitun psykologian maistereita ja professoreita niin eiköhän ne tiedä miten ihmismieli toimii vaikket sitä uskoiskaan.

Ja lopuksi: Älä tee sitä esitelmää kerta oli vapaaehtonen.
Muro kirjoitti...
Koulukiusaamisesta jää yllättävän pahat traumat, koska mun kiusaaminen alkoi kakkosluokalla, niin en ole oppinut esimerkiksi sitä, kuinka pitäisi ihmisten seurassa olla. Tiedättekö kunika vitun monta kertaa on tapahtunut sellasita, että joku pedari on lähennellyt, koska mä en vaan vittu tiedä miten ihmisten kuuluisi toisiaan kohtaan käyttäytyä?

Mä en edes näe eroa jonkun sylissä istumisessä jos verrataan viereen istumiseen.

Ja se vitunmoinen paniikki mikä tulee kun joku tervehtii, heti ekana tulee mieleen "noniin, loistavaa, kohta se alkaa iskeä, koska se luki jostain fb:stä että oon helppo mieshuora" ja muuta yhtä kannustavaa, koska täälä kulkee enemmän
Muro kirjoitti...
+ on ihan helvetin perseestä kun joku jätkä huomaa etten tiedä mitään henkilökohtaisesta tilasta ja siitä miten ihmistä sopii koskea ja miten ei, sitä seuraa aina se, että joku utelias ihminen ettii mut käsiinsä koulunjälkeen tyhjältä käytävältä ja painaa seinää vasten ja käpälöi, enkä mä helvetti vieköön edes osaa sanoa vastaan kun en tiedä milloin se menee sen rajan yli, kun mulle ei ole sitä saamarin rajaa opetettu.
Damaskox kirjoitti...
Huhhuh, hurjia juttuja!

Mitä tähän voi sanoa...koita pärjäillä (Muro koittaa myös) =)
Damaskox kirjoitti...
Korjaus: Muro olikin myös aiheen aloittaja =D Missasin sen aluks.
jei kirjoitti...
sun pitäs vaan laittaa kunnolla hanttiin tai iskeä niitä kiusaajia turpiin, ei tuu muutakaan mieleen. itseäni haukuttiin, mutta muistan antaneeni samalla mitalla takaisin ja kerroin opelle. kiusaaminen loppui siihen. jaksamisia sinne :)
Seppo kirjoitti...
Kiusaaminen on ihan vitun ahdistavaa, mutta murolla saattaa olla kokemusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä joka on yhtä hirveää. Vaihda koulua

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa