/ 8000 merkkiä käytetty
11242 - 19.3.2013 (arvosana: -37)

Maailma ei tuhoudu näyttävästi ydinsotaan eikä Yellowstonen räjähdykseen. Meteori ei päästä meitä tuskistamme. Aurinkopurkaus ei polta meitä, emmekä onnistu säälittävillä päästöillämme edes myrkyttämään toisiamme hengiltä.

Sen sijaan maailma mätänee hitaasti latteuksiin ja vitsin väntämiseen joka helvetin asiasta. Kaikki on läppändeerusta ja sun muuta mukavaa, jos jotain sattuu niin videota youtubeen ja jos se kuolee niin naurut päälle. Mikäs sen mukavampaa kuin saada kiksinsä runkkaamalla iltapäivälehtien otsikoille, jotka mässäilevät 8-vuotiaan tytön raa'alla kidutusmurhalla. Koulut ja työnteko ei kiinnosta, pistetään yolo swag lippis vinoon ja sidukkaa naamaan, hihihii kun on niin vitun kivaa. Meikäläisen sukupolvessa ei ole enä montaakaan, jotka vapaaehtoisesti avaisivat KIRJAN! Ei vittu, ei siinä ole ruutua mitä tuijottaa tai hiplata, eikä siitä tule jersey shoren uusintoja.
- C.

Kommentit

fuckem kirjoitti...
Eipä oo meiän sukupolvessa montaakaan jotka esim. viljelisivät maata tai kulkis hevosella. Maailma muuttuu, muutu mukana.
Nykyään luultavasti luetaan enemmän kun koskaan internetin ansiosta, ei mitään romaaneja tai novelleja mutta artikkeleja, blogeja ym. TV:tä katellaan paljon ja se voi olla yhtä "sivistävää" kun kirjan luku.
Nykyajan nuoret on paljon parempia kun menneet sukupolvet. Enemmän motivaatiota koulutukseen ja työhön kun ennen, kansainvälisempiä, hyviä teknologian kanssa jne, enää ei katella omaa napaa niin paljon kun ennen.
s. kirjoitti...
Mä rakastan kirjoja ja pidän koulusta. Ihmiset pitää mua outona.
vg kirjoitti...
oho, onpa narsistinen minäminäminäoon paras ap. haistappa itteäs
hau hau kirjoitti...
fuckem taitaa olla itse nuori kun vielä on noin sinisilmäinen. Muistan itsekin nuorena ajatelleeni että nykynuoret on "parempia" kuin menneet. Mutta ei se niin mee. Teistä tulee ihan samanlaisia kulli kovana "rahan ja kehityksen" perässä juoksijoita, varkaita ja omaan napaan tuijottelijoita kuin aiemmistakin sukupolvista.

Kyllähän hommat kehittyvät, mutta aina ne vain kuluttavat enemmän. Tuskin on spotifyn kuuntelu kännykällä 4G-verkossa millään tapaa ekologisempaa kuin LP:n kuuntelu 70-luvulla. Nykytrendin mukaan vain se kulutus siirtyy jonnekin näkymättömiin. Serverihuoneeseen Islantiin...

Länsimainen kulttuuri nousee ja tukehtuu kehitysoptimismiinsa. Ennemmin
hau hau kirjoitti...
tai myöhemmin.

Mielestäni alkuperäinen ketutus oli ihan hauska.
nytvittusentä kirjoitti...
ETTÄ KUN SE ELÄMÄ NYT ONKIN NIIN PASKAA! En käsitä mitä vittua kaltaisesi marttyyrit miettii kun ne suoltavat tätä paskaa. Kirjoja ei lueta, tykätään paskasta musiikista ja käytetään tietokoneita. Jääkö tällaisella käytöksellä nyt jokin niin helvetin suuri asia saavuttamatta?! Kaikkea sitä pitää saatana vieroksua ja olla niin täynnä vihaa muita kohtaan. Avaa nyt ne silmäsi ja ala nauttimaan siitä elämästäsi, älä tuhlaa sitä turhanpäiväiseen vikinään, sillä et tule saavuttamaan yhtään mitään tässä elämässä.
fuckemall kirjoitti...
90-luvulla syntyneinden sukupolvi tulee määrittään länsimaiden tulevaisuuden pitkälle. Viime sukupolvet on jättäny kestämättömän kulutuskapitalisti- yhteiskunnan ja pilatun ympäristön meille hoidettavaks kuntoon.
Mitä länsimaille sitten lopulta käy onkin toinen juttu.
niinhän se on kirjoitti...
Afrikassa asiat on silti huonommin
huono vai hyvä kirjoitti...
jälkikasvua ei kannata hankkia, se on ekoteko. maailma on muutenkin ylikansoittunut.
Klö kirjoitti...
Runkkaat 8-vuotiaan tytön kidutuskuolemalle?
Damaskox kirjoitti...
Maailmassa riittää ikäviä asioita =(
Tyttö14v kirjoitti...
Tää kaikki voi myös olla tasapainossa :D yolo ja opiskelu natsaa oikeesti aika kivasti yhtee...

Mut mun mielipide on nyt se, että porukka tosiaan lukee nykyään vaan eri paikoista eri asioita. Ite luen kirjija, joihin luokkakaverit ei vilkasekkaan (Anna Karenina, Puhdistus jne.). Lisäks luen netin kautta suhteellisen paljon.
Youtubessa on paljon sietämätöntä paskaa, mut on siitä hei hyötyäkin!
Ja kyllähän ne kaikkia vituttaa, ne swag huomiohuorat joita meidänki koulu on täynnä ja jotka saa jotain sairaita kiksejä siitä että niiden fb-profiilikuvassa on 250 tykkäystä tunnissa...
Mutta ei sitä voi täysin ennustaa, mitä yhteiskunnalle tapahtuu. Sitä ei voi kiis
runqqu kirjoitti...
"Afrikassa asiat on silti huonommin"

No niin on, nälänhätää ja pennuilla kärpäsiä naamat täys... No niiden ongelmille voi vaikka runkata, tulee syntisen hyvä fiilis lol!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa