/ 8000 merkkiä käytetty
11175 - 9.3.2013 (arvosana: -84)

Ai vittu että pistää keittelee nämä sovinistisiat.

Heti vedetään halot kun on yks normaali päivä muiden joukossa joka sattumoisin nimitettiin Naistenpäiväksi. Olen nainen, enkä välitä vietetäänkö kummosta päivää ollenkaan.

"Naiset kuuluu keittiöön"- sontaa on kuultu niin monta vuotta että se ei ole enää edes hauska. Joskus nauratti mutta nyt tekisi mieli nakata vesilinnulla miestä jonka sen sanoo. Siis ihan oikeasti?

Vetääkö miehet jonku saatanan kilarin jos naistenpäivä sattuu tapittaa kalenterissa takaisin kun siihen katot? Buuhuu, deal with it. Kärsi 24h ja kitise sitä keittiövitsiä joka on muka niin hauska ja lohduttaudu sillä että kohta se on ohi. Juo kaljaa ja kato lätkää. Niin ne muutkin päivät menee. Miks pitää tehä niin iso numero siitä?

Entäs jos asia käännettäisiin toisinpäin? Olisi miestenpäivä muttei naistenpäivää. Miehet vetää itkupotkut jos ei saakkaa koko vartalo hierontaa ja kopallista kaljaa miestenpäivänä. Naurettavaa kyllä jos jotku naiset tekee tämän samoin naistenpäivänä. Se ei ole henki ja elämä ja on kumma jos jonku maailma siihen kaatuu yhden turhanpäiväisen päivän takia. Tsiisus.

Tasa-arvon nimissä voisi heittää koko päivän vittuun ja hyvin pärjättäisiin isänpäivillä ja äitienpäivällä.
- Kraistus

Kommentit

mies-74 kirjoitti...
takas keittiöö siitä vikisemästä. tee leipä ja tuo kalja, kanttura!
bitch please kirjoitti...
mikäs siinä jos tykkää ruuanlaitosta, ainakin keittiö ei ole ahdas. :D
kirjoitti...
Miestenpäiväkin on olemassa, se on 19. marraskuuta, ole hyvä.
Sä-tän kirjoitti...
Joo, miestenpäivä on 1kpl vuodessa... Mieti sitä feministi.
jep kirjoitti...
Toi "takas keittiöön" läppä on kyllä paska muttei siitä suuttua voi vaikka se onkin wanha juttu jo.
Jotkut vaan ei keksi mitään hauskaa sanottavaa, ei oo niiden vika että on köyhä huumorintaju.
hattuherra kirjoitti...
miehet on parempia kokkeja... just saying.
sdhgftd kirjoitti...
Te naiset kuulutte keittiöön
kisssssssa kirjoitti...
Se ketä ottaa pultit siitä vitsistä niin.. sais muistaa että naiset vitsailee ja pilkkaa miehiä suoraan ilman vitsiä paljon enemmän. sitte ne vinkuu tasa-arvoa. hehe ei vittu.

mulle on yks vittu haile koko juttu mutta en taho ymmärtää että miksi ihmiset (huom puhun ihmisistä en naisista tai miehistä) riitelee joka vitun asiasta ja sitte ne pillittää sen jälkeen. opettelisivat elämään ilman riitaa.

katotaan kun joku suuttuu nyt munkin kirjoitusvihiriöistä ja itkee siitäkin. maailman valitusta? onko? mulla on. trolollol
mää kirjoitti...
Keittiövitsit on loukkaavia ja perseestä siinä missä monet muutkin vitsit. On basisti-, blondi-, homo-, laihialais-, ruotsalais- ja somalivitsejä. Kaikki loukkaavat jotakuta. Silti hyvin harvat loukkaantuvat näistä kaikista. Miksi? Koska ne eivät koske itseä.

Jos jostain ei tykkää, niin voi olla tykkäämättä. Voi myös ilmaista, ettei pidä kyseistä asiaa hauskana. Ei kuitenkaan voi vaikuttaa siihen, mikä on muiden mielestä hauskaa, joten deal with it.

En sano kuka vitsailee kenestäkin ja miten paljon ja mikä ihmisryhmä tässäkin nyt on sorretumpi osapuoli, koska kaikki ovat yhtä paskoja.
ketunaaliot kirjoitti...
Isän- ja äitienpäivätki joutais veke. Ja ystävänpäivä. Ja joulu ja pääsiäinen, ei siihen jeesuspaskaan oikeasti usko ku muutama älyvajaa. Kaikki keksitty vain myynnin lisäämistä varten, jos joku oikeasti välittää äidistään tai isästään tai ystävästään tai kumppanistaan, ei siihen mitään erityisiä päiviä tarvi. "Ohoh, äitienpäivä, en oo äitimuorini luona käynyt viiteen vuoteen, mutta lähetänpä taas kortin jotta hän näkee, kuinka paljon hänestä välitän." TEKOPYHÄÄ PASKAA KAIKKI. Ja joulut ja pääsiäisetki on viety muilta, vanhemmilta uskonnoilta..

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa