/ 8000 merkkiä käytetty
10783 - 12.1.2013 (arvosana: -38)

Anteeksi, avaudun jälleen miksi en tule toimeen pissisten kanssa.

Vituttaa se että ne vinkuu kun sanoin faktan että minusta he on ärsyttäviä, kyllä olet ärsyttävä pikku paska jos vingut kun mulla on hiusten jakaus keskellä enkä jaksa vääntää sitä, vittu muä oon mies, onko sillä mitään väliä missä mun viispiikkisellä kammattavat hiukset on?!

Sanoin kerran että minusta melki koko luokka on ärsyttävä, jos te vitun mulkut ette anna mulle rauhaa tunneilla ja vingutte kun ette tykkää jostain opesta niin joo ärsytätte ja uskon että te ihmiset jotka ootte kiusannu mut skitsofrenian reunalle asti tän 8-9 vuoden aikana olette helvetin vituttavia.

Ja se sanojen vääntely, ah mitä riemua. Se että minusta saatte painua helvetistä itään ja alas koska en pidä teistä ei tarkoita että tahtoisin tappaa teidät kaikki, lähinnä viiltää oman kurkkuni teijän edessä ja toivoa että saatte ikuiset tunnontuskat ja traumat, mutta vittuako mä odotan tunteettomilta paskoilta.

Se kun he veti herneet nenään kun minusta maailmassa ei ole käsitettä normaali, kuka sanoo mikä on normaali? Vittu minusta meilipiteeni "mikään ei ole normaalia ja ei varsinkaan ihmiset" on vallan mainia jos mua haukutaan oudoksi friikiksi koska ei oikeen innosta ryypätä ja bilettää viikonloppusin vaan mieluummin kattelen vanhempien kanssa jotain paskaleffoja.

Ja miksi helvetissä mun pitäisi olla sujut ihmisten kanssa jotka tekee mun olon paskaksi, uhatuksi ja aiheuttaa sellasen "joka helvetin ihminen vihaa mua ja mä tuun elään ikäni yksin ja kuoleen 72 kissan saartamana"-tuntemuksen.

Ja turhaan mä psykiatrillakaan ramppaan kun se paska alkaa syyllistää.

Yks kans mitä en arvosta on se että mun seksielämästä udellaan, no helvettiäkö se teille kuuluu? Jos seurustelen niin en mä kyllä helvetissä ala kertoa suhteen mahdollisesta seksistä ihmisille jotka pelkän turpansa avaamalla pistää mut suojauskannalle.
- Rant over

Kommentit

ex-kiusattu kirjoitti...
Truu. Painin itse samanlaisten ajatusten kanssa yläasteaikoinani. Ryyppääminen, tupakointi, huumeet - mikään noista ei kiinnostanut. Löysin lukiosta tosin paljon samanhenkistä porukkaa. Ei haittaa, vaikka meille nauretaan selän takana - tärkeintä on, että tulemme omassa porukassamme kaikki hyvin toimeen toistemme kanssa.

Voimia sinulle, kun yläaste on ohi, paskamyrskyn pitäisi alkaa pikkuhiljaa laantua... ainakin, jos ihmiset ymmärtävät alkaa osoittaa aikuistumisen merkkejä. Jos eivät, usko itseesi ja seiso omien mielipiteidesi takana joka tapauksessa. Sinun ei tarvitse miellyttää muita. Vointisi on paras, jos olet itse tyytyväinen itseesi.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa