/ 8000 merkkiä käytetty
10350 - 17.11.2012 (arvosana: -73)

Nykymaailman meno on sairasta ja se pahenee koko aika. Miten ihmiset voivat olla näin paskaa nykyään. Itsekkäitä, ahneita ja täysiä idiootteja. Kukaan ei ole täydellinen mutta tuntuu että kaikki luulevat kyllä olevansa.

Se että jollain on rahaa ja se pitää näyttää muille, mitä vittua? Se että voit ohittaa kaupan jonossa törkeästi muutamia ja voittaa sekunteja elämääsi, mitä vittua? Se että saat tarkasti rahasi kikkailtua kun kyseessä on muutamia euroja, mitä vittua?

Kuinka monesti nykyään ostetaan lainalla hieno auto johon ei ole varaa, ihan vain siksi että muutkin? Vai miksi. Eikö riitä se mihin on varaa. Eikö ego kestä?

Jos olemalla töykeä saatat joskus päästä helpommalla tai voittaa ne sekunnit niin mitä hyötyä siitä oikeasti on? Pääset kotiin katsomaan sohvaasi 2min aikasemmin? Saati antaa muille pahamieli ja ollaan välittämättä siitä että toisia se ärsyttää. Kukaan ei kohtele toista kivasti enää koska se ei ole normaalia ja se vasta tyhmää onkin.

Saati se että kun ensin sillä hienolla autolla pröystäillään niin sitten kuitenkin joka sentistä pidetään kiinni kun se on muka "periaatekysymys" paskanvitut on mikään periaatekysymys. Se on piheys ahneus mulkkuus ja vittu köyhyys se. Tässä kerran näin tilanteen joka huvittaa edelleen. Mies henkilö näyttää hienoa autoaan joka on oikein saksasta tilattu speciaalimalli ja on sitä ja tätä (käytetty se kyllä oli) Noh sitä sitte kehutaan ja ollaan niin rikasta että paukkuu. Sitten sama mies ostaa 13euron pelipaidan ja se on liian pieni. EI siinä mitään, hän kysyy porukan lapsilta haluaako joku ostaa sen paidan sillä 13eurolla. Eikö sen olisi jo voinut antaa pois.

Onko tosissaan niin että tässä maailmassa ei enää kukaan voi olla edes puolitutuille antelias. Ymmärrän toki että jollekkin se 13euroakin voi olla isoraha. Tottakai on. Mutta ei se voi olla millekkään 30ke mersun omistajalle.

Sitte ihmiset kotonaan ihmettelee että niinpä. On se kamalaa kun elämä on nykyään niin ankeaa ja ihmiset on kaikille todella epäystävällisiä. No kerron miten se muuttuu. Että ihmiset alkaisi kohtelemaan toisia niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan.

Isä tämän minulle opetti jo vuosia vuosia sitten ja se toimii minulla. Toki vaikeaa on ihmisiä katsoa kun he eivät halua toimia samoin ja itsekkin monesti vain alkaa menettämään uskonsa ihmisiin. Joskus itsekkin ajattelin ettei tuolle ole enää ketään hyvää. No kerran kaupassa minulta tippui pullonpalautuskuitti jonka arvo oli jotain 3-5e eli aika arvoton. En huomannut että se tippui, noh takana oleva vanhempi mies ystävällisesti nosti sen ja sanoi "tämä tippui sinulta." Noin, eikä ollut edes kovin vaikeaa saada minun päivä piristymään.

Jokainen PYSTYY olemaan ystävällinen. Harva vain tahtoo olla sellainen. Se on meistä itsestämme kiinni. Kumpa sen tajuaisi kaikki ja vaikka tajuaisi se ahneus ja minäkeskeisyys puskee edelle silti monille. Kumpa ystävälliset ihmiset perustaisivat jonkun yhdistyksen ja kantaisivat vaikka jotain pientä huomaamatonta tunnusta josta voisi tunnistaa ja tervehtiä hymyillen tietäen että maailma ei ole niin paha ja susi.

Toki, en vaivaa päätäni tällä asialla juuri koska se ei muutu miettimällä eikä vaikka lekalla muihin sen hakkaisi, mutta ajattelin nyt hetken tylsyyden johdosta tästäkin kirjoittaa.
- SK4RIP2

Kommentit

SK4RIP2 kirjoitti...
Kommenteissa saattanee tulla: "Tää on totta! ihmiset on paskaa!" ja sitten se jää siihen, kukaan ei ole valmis parantamaan tapojaan. Ja monet ajattelee: "niinpä, ei ne muuta.." muutatko itse?

Tällänen lisäys.
Hohhoih kirjoitti...
Olen täysin samaa mieltä. Usko ihmisiin meinaa kadota niin arjen kauppajonossa kuin uutisia lukiessa... Olisinpa vielä Japanissa, missä toisten ihmisten ajattelu on omaa etua tärkeämpää (ainakin näennäisesti sosiaalisessa kanssakäymisessä, mikä tuntuu suurelta sekin).
Mäyrä kirjoitti...
Itseäni taas väsyttää enemmänkin kaikenlainen yleistys. On helppoa tehdä johtopäätöksiä toisen käyttäytymisestä jos sattuu kohtaamaan sen yhden kerran kun sillä on huono päivä tjsp. Eivätkä kaikki käyttäydy tökerösti ylimielisyytensä tai suuttumuksensa takia, joskus eivät vain yksinkertaisesti huomaa asiaa tai voivat olla vain liian ujoja tehdäkseen toisin.
SK4RIP2 kirjoitti...
Mäyrä: totta tuokin on. Mutta en ole yleistänyt vielä pahasti. Aika pitkälti nämä on vuosien nähty juttu. Ja se että joku on ystävällinen vaikkei näytä sitä on totta sekin mutta yleensä sen huomaa nopeasti. Välinpitämättömyys on yhtä kuin epäystävällisyys. Se että monet rajaavat ystävällisyyttään vain lähipiiriin on periaatteessa väghän mulkkumaista. Rajata jotain joka on rajaamaton ja sitä voisi käyttää monissa hetkissä. No ei kinastella siitä, toki vähän yleistän kun puhun kaikista huonoon sävyyn ja vain muutamaa kehun, ehkä sinua voisin sanoa ystävälliseksi jos sinut näkisin. Juuri siksi olisi hauska perustaa tälläinen säätiö/yhdistys.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa