/ 8000 merkkiä käytetty
9711 - 9.9.2012 (arvosana: -20)

Vituttaa ystäväni, joka yrittää jatkuvasti iskeä exääni. Kyseessä ei kuitenkaan oo kuka tahansa exä vaan ensirakkauteni, josta en oo oikeastaan koskaan päässyt yli ("miks te ette sitten oo enää yhdessä?" Koska se on työtön sossupummi, joka ei myöskään tulevaisuudessa halua mitään muuta tehdä kun olla sekasin kavereittensa kanssa). Ystävälläni on siis paha tapa panna ketä tahansa ja on iskenyt veljeäni, kaikkia miespuolisia kavereitani, exiäni ja no, ketä tahansa. Oon sanonut suoraan, että iskee ketä iskee, mutta tää exä on niin paha paikka mulle, että sen jättää rauhaan. "Joo tottakai, voit luottaa muhun, en mä ikinä tekis sulle niin paskasti :))" ja sitten joka viikko saan kuulla exältäni, että tää ystävä tekstailee sille, yrittää lisäillä facebookissa kaveriks ja aina kännissä (kun en oo paikalla) tulee halaileen ja kähmiin.

Miks mä sitten oon sen kaveri? Koska pelkään, että jos laitan välit poikki niin se alkaa käyttäytyyn vielä paskasemmin. Jos se on tähän mennessä panemisineen ja iskemisineen ollut "hillitty" niin tiedä sitten mitä se keksis jos ei oltais ystäviä enää.
- Anonyymi

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Asutteko oulussa?
Koira kirjoitti...
Maailma on täynnä naisia, miksi haikailet eksän perään? "Kavereiden eksiin ei kosketa"-asenne on typerintä maailmassa. Kai nyt aikuiset ihmiset saavat panna toisiaan, jos haluavat.
alkup kirjoitti...
Sonoppari, ei asuta

Koira, koska en oo koskaan tullut kenenkään kanssa yhtä hyvin juttuun kun exäni. En oo koskaan ennen halunnut ketään niin paljon kun exääni. En oo koskaan saanut keneltäkään parempaa seksiä kun exältäni. Mä en usko, että kukaan mies tulee ikinä yltään samalle tasolle kun mitä exäni on. Mulla ei oo "kavereiden exiin ei kosketa"-asennetta sinänsä, mulle on ihan sama mitä ja kenen kanssa mun muut exät tekee, mutta tällä yhellä on erityinen paikka mun sydämessä.
gigigi kirjoitti...
Kai nyt, kun osa niistä miehistä tulee yltämään vieläkin korkeammalle kuin sun exä. Mieti miestä, joka on muuten exäsi kaltainen, mutta ei ole kännissä riehuva sossupummi. Haluttaako? Varmasti löytyy, sen verran ihmisiä on täällä pallon päällä.
alkup kirjoitti...
gigigi, haluttais :D Kyl mä toivon tapaavani vielä miehen, joka sais mut unohtaan ton exäni. Olis ihan mahtavaa kun ei tarvis kovalla työllä ansaitsemallaan rahalla elättään aikuista ihmistä, jota ei vaan yksinkertasesti kiinnosta pistää tikkua ristiin.
3123123123123 kirjoitti...
Ei vittu mitä paskaa sitä saa taas lukee... ota tai jätä, mutta älä ala perään huuteleen. "erityinen paikka", mutten pitämään kumminkaan ala

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa