/ 8000 merkkiä käytetty
9646 - 1.9.2012 (arvosana: -71)

Vituttaa, sillä peruskoulu tappoi kaiken luovuuden. Ennen yläastetta vedin perseestäni niin hyviä tarinoita, että melkein itsekin uskoin niihin, mutta nykyään pystyn tuskin kirjoittamaan muutamaa riviä enenpää ideoiden loppumatta. Kaikki piti tehdä JUURI NIIN kuin käskettiin, jos et tehnyt niin = Hylätty. Varsinkin ysiluokan äidinkielen opettaja oli sellainen sadistilehmä, että taatusti pahoinpiteli poikaystäväänsä (Jos hänellä sellaista oli). Tässä esimerkki noita-akan nälvimisestä: "Kirjoittakaa viiden sivun mittainen kirjoitelma aiheesta "Joululomani"". "Anteeksi, opettaja, mutta en tehnyt joululomallani mitään. Voinko sen sijaan kirjoittaa..." "ET VOI. Kyllä sinä ihan helposti saat sen viisi sivua täyteen, kun muutkin saavat. Alahan jo kirjoittamaan. HIHIHIHIHIHIII" Muut luokan oppilaat olivat jotain saatanan pilallehemmoteltuja porvarikakaroita mopoautoineen. Kyllähän niillä varmaan aihetta riittää, kun vanhemmilla on rahaa suunnilleen yhtä paljon kuin Roope Ankalla. Joka viikonloppu yksityis-suihkukoneella pääsiäissaarille. Sitten kun tuskissani väännän jotain paskaa siihen paperiin olemattomasta lomastani, akka toteaa: "Joo ei tää kyllä oo yhtään hyvä aine, saat 4½". Vetäkää opettajanmulkut vittu päähänne, saatana.

Toinen asia mikä vituttaa (Kuitenkin vain lievästi): Neitsyys.
Tai ei itsessään neitsyys, vaan kaikenlaisen kontaktin puuttuminen olioihin joita myös "naisiksi" kutsutaan. Kovin seksuaalinen kokemus oli pusu poskelle kuudennella luokalla, en ole edes pitänyt tyttöä kädestä, jos perheenjäseniä ei lasketa. En yleensä haise paskalle, siis yleensä. Mutta kuka olisikaan raikas kuin kedon kukkanen poljettuaan 8km kouluun? En ole ruma, huonosta ihosta huolimatta. En ole lihava. Suuhygienia ei ole kunnossa, tästä syytän vanhempia koska eivät opettaneet pesemään hampaita. Nyt hampaiden mädäntyessä alkaa peli olla jo menetetty. Puhun lyhyesti, mutta asiaa. En jaksa lörpötellä lämpimiä. Jos minulla on asiaa, sanon sen suoraan, ja sen jälkeen pallo on keskustelun toisella osapuolella. Itsetunto kunnossa. Tiedostan olevani älykäs, komea ja yleensä hyvän tuoksuinen nuori mies, ja tiedän mitä naisessa/tytössä haluan. Missä vika? Onko internet todella oikeassa, ja (Ainakin Suomalaiset)naiset juoksevat vain Brad Pittin näköisten ja/tai rikkaiden miesten perässä? Kaveri puoliksi leikillä, puoliksi tosissaan ehdotti deitti-ilmoitusta, mutta kuinka vitun säälittävää se nyt olisi, kun kuusitoistavuotias poika laittaa deitti-ilmoituksen? Muutenkin sellaisilla palstoilla ei pyöri kuin eronneita keski-ikäisiä ihmisperseitä, ja seinähulluja.

Ehkä jossain vaiheessa saan itselleni söpön tytön, ja elämme elämämme onnellisena loppuun asti. Ehkä kyllästyn tähän paskaan maailmaan ja sankaroidun. Aika näyttää, vai miten se meni?
- Anonyymi

Kommentit

neitsytjaylpeä kirjoitti...
pää pystyyn, jotkut seurustelevat ekan kerran vasta nelikymppisinä! Silti heillä on lapsia ja kaikkia! :)
koira kirjoitti...
Ite oon 20, enkä oo koskaan seurustellu tai mitään muutakaan. Enkä oikeasti usko, että sitä voisi tapahtuakkaan. Kyllähän se sattuu kun sitä alkaa ajatella ja vaivaa päätänsä liikaa kyseisellä asialla. Mutta kun asiaa ei ajattele niin huomaa, että elämä menee silti eteenpäin. Ja oot vielä nuori, joten ei huolta. Ite olin 16-vuotiaana vielä niin sekaisin ja hukassa, että seurustelu ei käynyt edes mielessä. Ja tuon ikäisenä ollaan vielä aika lapsenkengissä monen asian suhteen. Ja tosiaan, jotkut opet on aika vittumaisia, niillä on itellään joku ongelma jos haluavat vaan lytätä kaikki.
the end kirjoitti...
Jos on oikeasti luova niin kirjoittaa tapahtumattomasta joululomasta helposti sen neljä sivua. Ja turha syyttää peruskoulua, koska vapaa-ajallakin voi tehdä jotain luovaa, paitsi jos se ei kiinnosta jolloin ei oo mitään väliä onko luova vai ei.
Toiseks vanhempien syyttääminen siitä ettei pese hampaita on tyhmää koska kyllä sen voi itekkin opetella jos tiedostaa että hampaat on pestävä. Ei muakaan opetettu, mutta pesen silti joka päivä.
Lisäks kai sä nyt voit bussilla kulkee sen 8km ettei tarvi polkee.
Mechanixi kirjoitti...
No jos olet "älykäs, komea ja yleensä hyvän tuoksuinen" niin mikseivät naiset ota sinuun kontaktia? Itse koen tyylini luotaan työntäväksi, mutta silti sosiaalinen elämäni on aktiivista, seurustelen, naiset ottavat kontaktia omatoimisesti (eivät välttämättä sillä tavalla)ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Aina kannattaa miettiä, onko vika muissa vai Sinussa...
dy kirjoitti...
Mua vituttaa toi miten miehet tuppaa aika usein syyttämään naisia siitä kun ei oo tyttöystävää.
Kattokaa vittu peiliin. Sieltä se vika luultavasti löytyy.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa