/ 8000 merkkiä käytetty
9643 - 1.9.2012 (arvosana: -38)

Mikä vittu siinä on, kun pitää aina lenuta mun lokerikkoni edessä, kun mä tarvitsen sieltä jotain?

Eilen kävelin kouluun ihan tyytyväisenä ja menin laittamaan kamojani lokeroon, mutta kappas kummaa - siinä lokeron edessä oli oikein kivana röykkiönä jotain ysikaseja höpöttämässä kuinka meinaavat vetää viikonloppuna kännit. Yritäpä siinä ujona luonteena sitten sanoa siihen mitään? Meinasin myöhästyä tunnilta sen takia.

Okei, tietysti mä olisin voinut sanoakin jotakin. Mutta lukekaapa vielä: ruokailun jälkeen änkeydyin taas ihmisten läpi omaa lokeroani kohti, ja totta helvetissä siinä oli joku inhottavan ihana teinijakorasia jätkänsä kanssa lääppimässä toisiaan JUURI SEN LOKERON EDESSÄ. Tietysti rakkaudessa ei ole mitään vikaa ja sitä rataa, on hienoa että osoittavat välittämisensä mutta jumalauta onko pakko siinä lokeron edessä nuoleskella? Keräsin siis kokoon kaikki uskallukseni rippeet ja avasin suuni. Ehdotin parille että voisivat hieman siirtyä että saisin kirjani lokerosta, ja arvatkaapa mikä oli vastaus? "Kipitä nyt vittuun siitä, et sä niitä kirjojas tarvi."

AI EN TARVITSE VAI? Nyt saatana...

Okei, annan teille moi-otan-limakalvokontaktia-kumppanini-kanssa-tahallani-lokeron-edessä-ja-vielä-vittuilen-romeoille ja -julioille pikkuisen vinkin. Ehkä koulussa on ihmisiä, jotka oikeasti haluavat opiskella? Jotka oikeasti eivät vittuakaan ole kiinnostuneet katselemaan teidän kutemistanne vaan tarvitsevat vain tavaroitaan? IMAISKAA ELINTÄ, KIITOS.

Ai mikä eläin sanoo miau? Yllämainitut ihmisperseet, joiden pään voisin vaikka syödä.
- Anonyymi

Kommentit

Ymmärrän sua kirjoitti...
Minun lokeroni vieressä on jollain ysillä lokero (olen seiskalla) ja aina kun olen ottamassa kirjojani, hänen kaverit tökkäävät minut siitä pois ja se ysi ottaa sieltä jonkun vitun kännykän ja menee pelaamaan sitä, kun toinen satuttaa taas jonkin ruumiinosan ja myöhästyy tunnilta. Eli tiedän miltä sinusta tuntuu :( Se on kurjaa mutta ei sille mitään voi :( Minäkin olen tosi ujo enkä uskalla koskaan mitään sanoa...
lokero kirjoitti...
Ens kerralla annatte kiusaajille turpiin. Tai sitten vaan kylmänviileesti vedätte seinää vasten, potkasette jalkoväliin, väännätte kädestä tavarat pois tms. Itsekin haaveilin tuollaisesta toiminnasta kun olin koulukiusattu. Koskaan en saanut niitä tekoja toteutettua, koska olin tosi ujo. En vaan välittäny kiusaamisesta, mutta kerroin opettajalle. Onneks siihen loppu kiusaaminen. Eli joko annatte takaisin köniin tai kerrotte opettajalle. Muuten se kiusaaminen ei välttämättä lopu ikinä.
kirjoittaja kirjoitti...
Munkin aina tekisi mieli käydä tinttaamassa niitä kusipäitä kunnolla naamatauluun, mutta valitettavasti sitä pituutta ei hirmuisesti löydy ja nää kaikki vittuilijat on pituusluokkaa 180-200 cm. Ne tekis luultavasti musta sylttyä, vaikka olenkin vahvempi kuin miltä näytän.
paras kirjoitti...
työnnä ne vittuun siitä. Harmi ettei omassa koulussa oo tollasia, kun olis niin kiva aina purkaa stressiä vittuileviin hinttipaskoihin. AAAh.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa