/ 8000 merkkiä käytetty
9545 - 19.8.2012 (arvosana: -37)

Oli tässä joku rasismia vastustava kirjotus, joka oli miinuksella ja kommenteissa pelkää rasistista paskaa.
Aattelin vähän yrittää takoa järkeä idioottien päähän.

Totta, että maahanmuuttajat rikkoo lakia enemmän kun kantasuomalaiset. Kuitenkin se että siitä syyttää ihonväriä on naurettavaa. Afrikkalaisten geeneissä ei ole mitään rikollisraiskaaja- geeniä joka tekee kaikista mustista rikollisia. Kuka tahansa kantasuomalainen käyttäytyisi samassa asemassa samalla tavalla
(syntynyt kulttuuriin joissa esim naisia alistetaan, ei oma vika, kasvatettu siihen kulttuuriin, taaskaan ei oma vika, muuttaa Suomeen paremman elämän toivossa, ei saa töitä, koska ei ole koulutusta tai rasismin takia, ei oma vika, tai vaihtoehtoisesti ei edes hae töitä koska tuet on niin hyviä, toisin sanoen tekee samaa mitä tuhannet muutkin suomalaiset).

Köyhyys ajaa rikollisuuteen, myös kantasuomalaiset. Ja maahanmuuttajat ei todellakaan tuu tuilla edes niin hyvin toimeen kun alempi keskiluokkainen duunari.
Lisäksi koko maahanmuuttopaska on hoidettu niin perseelleen koko Euroopassa, että Britannia/Ruotsi korttia ei voi vetää kun puhutaan Suomen maahanmuutosta. Ensinnäkin maahanmuuttajien määrä on erittäin paljon vähemmön ja toiseksi Suomessa voidaan ottaa varoittavaa esimerkkiä muun Euroopan maahanmuutto politiikasta, joka on hallituksien sössimisen takia menny pahasti metsään, ei niinkään maahanmuuttajien "typeryyden" takia, kuten tietämätön nationalisti voisi luulla.

Ja vaikka näyttääkin siltä että Suomenkin hallitus möhlii koko mamujutun, niin siitä ei taaskaan voida syyttää maahanmuuttajia, jotka käyttäytyy niinkuin kuka tahansa samassa tilanteessa. Se että siitä syyttää sitä että ne maahanmuuttajat sattuu olemaan afrikkalaisia on sitä rasismia. Se että ymmärtää sen, että ns. "rodulla" ei oo mitään tekemistä asian kanssa on jo ensimmäinen askel fiksummaksi ihmiseksi tulemiseen. Sitten siitä voi jatkaa esimerkiksi, asioiden ei-mustavalkoiseen ajatteluun ja tutkimiseen, ja jonain päivän voit nauraa sille kuinka typerä lapsi joskus olit.

Lisäksi jos 99,99% jostain kansanryhmästä on rikollisia, se ei oikeuta kohtelemaan sitä 00,01% rikollisena myös.

Ja jos joku päättää olla idiootti kaikesta huolimatta, se ei vaikuta mun elämään mitenkään joten mikäs siinä. Oman mahdollisen "valaistumisen" hautaa siinä kaivaa, ei muuta.
Ignorance is bliss afterall.
- Anonyymi

Kommentit

ei_rasisti kirjoitti...
"Aattelin vähän yrittää takoa järkeä idioottien päähän." onnea yritykseen
HItlerJugend kirjoitti...
Kuinkas sitten on asian laita, kun neekerit saavat sossusta kämpät, kalusteet, auton, vaatteet, rahaa, koko helahoidon ja suomalainen, jonka yritys on mennyt konkurssiin, ei saa mitään, vaan hänen täytyy kitua 200e/kk ja kerätä pulloja ja asua jossain teltassa?

Kyllä ne neekerit on vaan aivan liian etuoikeutettuja täällä Suomessa, johtuu varmaan siitä kun täällä on niin monta naishenkilöä hyysäämässä ja päättämässä asioista.

Itselläni ei ole mitään sellaisia neekereitä vastaan, jotka tekevät oikeaa työtä ja maksavat veroja, mutta he ovat erittän harvassa.
asdfvgb kirjoitti...
neegeriiiiit
jotkut kirjoitti...
@hitler jugend
joo ehkä saavatkin enemmän kun konkkaan menny yksityisyrittäjä, mutta kenen syytä se oikeastaan on? Maahanmuuttajien vai hallituksen?
Tuskin kukaan suoraan kieltäytyisi rahasta jos sitä ilmaseksi annetaan. Tulevat uuteen maahan ja kerrotaan että on mahdollista saada rahaa tekemättä mitään, eiköhän siinä itse kukin olis ihan ottavaisella kannalla vai mitä luulet?
Ja kuten sanoin se ei todellakaan ole pelkästään mamut ketkä sitä tekee. Suomi on täynnä ihan kantasuomalaisiakin ketkä elää pelkillä tuilla.
lisäys kirjoitti...
Ja lisäksi miksi juuri "neekerit". Suomeen taitaa kyllä olla aika paljon muuttoliikettä myös mm. Venäjältä tai Virosta, ja omasta mielestä sellanen hlö on parempi kuka elää rehellisesti tuilla, eikä esimerkiksi tee pimeenä jotain raksatöitä ja saa siihen päälle vielä tukia kuten nämä virolaiset.
Ainiin mut valkoset on okei.
jouni kirjoitti...
huono rölli 1/5

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa