/ 8000 merkkiä käytetty
9425 - 7.8.2012 (arvosana: -47)

Olen vieläkin katkerana mun ala-asteen opettajalle.
Voin oikeasti sanoa, että se on sen vika, etten osaa matikkaa... Okei hallitsen peruslaskut yms...

Se sano mulle joka vitun matikantunti, kun kysyin miten tätä lasketaan niin "koitappa miettiä"
VITTU EN MIETI NII ALAPPA AUTTAMAAN! Ni ei... kyllä se muita autto ja hyvähän se muilla oli laskea tuosta noin vaan ku OSAS!

Sen takia ravasin melkein joka vitun päivä tukiopetuksessa.. Siellä sama juttu "Koitappa miettiä" ja parasta vielä oli, että se tyrkkäs mulle lapun kouraan ja lähti puhumaan puhelimeen jonneki hevonvittuun eikä auttanu EI tipan vertaa!

Ja sitte pisti vielä jonku hikipingon mun kaa tukiopetukseen ku molemmille tuli lukko että miten laskettiin yks tehätvä. ONKO SE SYY?! Toinen vääntää itku kurkussa aamulla, että pitiki unohtaa.

Sokerina pohjalla, kun ala-aste oli, niin se opetti meille kaiken. Oliko nyt maantiedon koe niin se otti virhepisteitä KIRJOTUSVIRHEISTÄ!!!
SE EI OLE ÄIDINKIELEN KOE VITTU SOIKOON.

Seuraavan kerran kun nään sen... Voisin melkein tintata sitä turpaan ja jos se kysyy että miksi löin sitä tai et kuka oon huudan että "KOITAPPA MIETTIÄ" ja lähen lätkimään.
- koitappa nyt

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Oomäki 20v ja mun matikkataidot on 4 luokkalaisen tasolla. Ei edes vituta ku ei sitä oikeasti työttömänä mihinkään tarvi.
Anomuumi kirjoitti...
Jos et mieti, et opi. Opettaja tekee tietenkin väärin jos ei auta sinua ymmärtämään. Mutta jos on 'En mieti, ja kaikki on opettajan vika koska ei auta!', voit syyttää vain itseäsi. Opettajan tehtävä ei ole kertoa vastaus kysymykseen, vaan auttaa sinua ymmärtämään miten se ratkotaan.

Maantiedon kokeiden krijotusvriheiden pisteden vedon ymmärtää jos kyseessä on maantieteellinen sana (esim. Järvi, Acapulco, Ankkalinna), muttei oikeastaan muuuten.

Hyviä jatkoja.
Sissisinänätu kirjoitti...
Huoh.. Meidän luokalla on just tommonen hihhuli... Ei mieti mitään. Pyytää apua koko vitun tunnin, ja jos ei sitä sekunnissa saa, se alkaa ITKEMÄÄN. Se on ku mikäki pikkulapsi.. Siis come on, 8.lk tyttö alkaa porata , koska on niin avuton :P Naurettavaa.
ejeas kirjoitti...
joillain ihmisillä on laskuvaikeuksia samoin kuin toisilla on lukihäiriö
Tutubapaskaska kirjoitti...
Siis hän ei edes halunnut tehdä mitään koko asian suhteen, ei halunnut opetella, kuunnella, ei mitään. Ja pyys vaan apua.
Avautuja kirjoitti...
Voi kuulkaas... Minähän vittu mietin... Mietin joka saatanan tunti ja jos en vaan osannut niin kai sitä nyt sillon saa pyytää apua?! En kai mä nyt edes HALUA suoraa vastausta. Ei siinä mitään opi.
Ja kyse ei ole siitä etten halua oppia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa