/ 8000 merkkiä käytetty
9264 - 17.7.2012 (arvosana: -49)

onko oikeesti liikaa vaadittu, et löytyis joku kiva tyttö, joka haluis mut just tälläsenä, kaikkine ahistus- ja masennuspaskoineni ja välittäis oikeesti? onhan noita suhteita ollu, mut kaikki päättyny joko siihen, et toinen on pettäny tai sit vaa kylmästi jättäny ilman syytä. kyl omasta mielestäni oon ihan kivan näkönen joinain päivinä, kun osaan hyväksyä itteni, mut oishan joku tyttöystävä kiva, joka kertois, et oon kaunis tälläsenä. ja niin, oon siis itekin tyttö. asiaahan vaikeuttaa se, etten osaa suurimman osan ajastani hyväksyä itteäni, koska oon joutunu kokemaan sellasia asioita, joita en ees viholliselleni toivois. joten, ihmettä odotellessa.
- Anonyymi

Kommentit

kissa kirjoitti...
On se. Ei millään pahalla, mutta masentuneilla ihmisillä on tapana olla helvetin itsekkäitä parisuhteissa. Ne odottaa, että toinen on koko ajan tukena ja tsemppaamassa ja säälipisteitä pitäis herua. Pitää olla aikamoinen pyhimys, että jaksaa alkaa jonkun "omaishoitajaks". Masennus on raskasta myös läheisille. Oon itsekkin kärsinyt masennuksesta ja jaksoin aina loukkaantua kun kumppani ei aina jaksanukkaan kattoo kun mä vaan makasin päivän sohvalla toimintakyvyttömänä. Kannattaa oikeesti keskittyä itteensä ja paranemiseen eikä ettimällä ettiä parisuhdetta.
Pannari kirjoitti...
Oon hiukan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, mutta samalla täysin erimieltä. Sä saat varmasti jossain vaiheessa ihanan, mahtavan parisuhteen, kunhan vain jaksat odottaa. Tsemppiä, koita parantua ja oppia hyväksymään ittes sellaisena kui sä ootkin.
SEPPO kirjoitti...
ET SÄ TULE KOSKAAN NAISTA SAAMAAN KU OOT NOIN TYHMÄ
etsijä kirjoitti...
Kyllä sä vielä jonkun löydät. Ja vaikka et löytäisikään, toivossa on hyvä elää. Jos suhtaudut asioihin myötämielisesti ja alat hyväksyä itsesi niin varmasti joku toinenkin sut hyväksyy vikoineen.
aniskurkku kirjoitti...
taisin joteki kirjottaa väärin, koska en meinannu sillä, että tarvisin jonkunlaista ''omaishoitajaa''. tarvisin vaan ihmisen, joka olis mun tukena, mut en pyytäis sitä todellakaan ottamaan tätä niskoillensa. voi vitsi, ku on vaikeeta.
tyttö kirjoitti...
Mulla on ollut samoja ongelmia :) Mutta kyllä se siitä kun hyväksyy itsensä :D Haluisitsä jutella? Vaikutat kivalta! ;)

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa