/ 8000 merkkiä käytetty
9224 - 13.7.2012 (arvosana: -36)

No kun ei saa herkkukurkku purkkia auki!!! PRKL! Kaikenmaailman purkinkeksijät siellä saakeli räkäsesti nauraa ku meikä yrittää väsätä kaikenmaailman työkaluilla purkkia auki - "Niin teimme tiiviin purkin", "kyllä, oivasti on tiivis ja aukeamaton.." RAAAAAH!
- Anonyymi

Kommentit

Maestro kirjoitti...
Lyö purkin pohjaan ja korkkaa purkki.
gede kirjoitti...
Käytä miehenkorviketta.
koira kirjoitti...
Voiman puutetta. Purkki on normaali. On itse asiassa ihan oikein ettei kaikesta tehdä helppoa. Nykyajan ihminen on riuku koska mikään ei paina mitään nykyään. Jos minusta olisi kiinni, kaikkiin työkaluihin lyötäisiin kilon painolevyt kiinni. Näppäimistöjen napeille tulisi minimijäykkyysvaatimus. Ovet tehtäisiin kivestä tai metallista ja saranoiden olisi oltava ruosteisia. Kaikki on liian kevyttä.
Raihnas kirjoitti...
Samaa olen kiroillut jo muutaman kerran myös,sillä tosi tiukassa ne joskus nuo säilykepurkit kyllä ovat.Tuntuu että pitäisi olla joku lihaskimppu,että saisi ne auki. Nimimerkki Koira on varmaan ehkä mieshenkilö jolla on voimaa enemmän kuin esim. naisilla ja ymmärrän kyllä hänenkin ajatuksensa silti myös, jossa on paljon tosiaan kyllä perääkin myös,mutta aatelkaa silti kuitenkin niitä vanhoja raihnaisia eläkemummoja ,jotka tuvassa istuvat kieli pitkällä ja ihmettelevät miten ihmeessä pääsisi ostoksistaan nautiskelemaan,kun ei voimat riitä kurkkupurkin avaamiseen ja herkuttelut jäävät sen vuoksi siihen sitten,ellei joku ystävällinen naapuri sitten tule apuun.
hau hau kirjoitti...
- laita vesihana valumaan kuuminta mahdollista vettä. Pidä purkki vaakatasossa, kastele vain metallista kantta. Lämpölaajeneminen löysyttää kantta.

- laita tavallinen ruokailuveitsi kannen ja purkin väliin (altapäin tietysti). Käännä veitseä akselinsa suuntaisesti, varovasti, kunnes kuulet paineen tasautumisesta kuuluvan äänen.

- Pyydä toista henkilöä kääntämään itse purkkia kun itse keskityt kannen puristamiseen ja paikalla pitämiseen

Nämä kolme metodia eivät ole koskaan jättäneet minulla yhtään purkkia kiinni.
hillo-täti kirjoitti...
yritin taannoin avata omenahillopurkkia, joka ei ollut kaupasta ostettu, vaan ties kuinka monta kuukautta ollut porukoiden jääkaapissa. Yritin ensin normaalisti vääntää auki, sitten yritin vähän veitsellä reunoista nostaa auki, että vetäis ilmaa ja aukeais sillein vaan naps. Noh, ei se saatanan reuna kääntynytkään ja aloin lopuksi leipäveitsellä hakkaamaan kantta auki ja väänsin niin että saisin pienen lusikan sinne ja saisin hilloni. No mitäpäs sitten, saankin purkin auki helposti käsin kun purkin kannessa on jo teelusikan menevä reikä. :--D mutta onneksi ei vituttanut.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa