/ 8000 merkkiä käytetty
9214 - 11.7.2012 (arvosana: -47)

Vituttaa olla kristitty kun en oikeasti perusta paskaakaan uskonnosta, joo se on vaan yksi lysti MUTTA VITTU JOS JENGI SANOO ETTENHÄN MÄ VOI JOTAIN TEHÄ USKONNON TAKIA NIIN HYPÄTKÄÄ KAIVOON! Vittu minä seurustelen kenen kanssa lystään, minä olen identiteetiltäni kuka ikinään tahdonkaan ja minua ei paskaakaan kiinnosta mitä joku hihhuli sanoo. Eikä minua kyllä jaksa kiinnostaa sekään että jotkut valittaa jos toinen tekee abortin, omat asiansa, en minä nokkaani tunge muiden asioihin koska "uskonto käskee".

Toisekseen miksi helvetissä pitäisi elää "synnittömästi" (elän miten tahdon, minulla on järki) kun kuolee kuitenkin, en eläisi ikuisesti vaikka Jesse kuolikin ristillä "ihmisten synneille" (vitut) ja jos jumala on niin inhottava ettei ota taivaaseen koska saton istuttamaan kahta kukkaa samaan kukkapenkkiin niin se Saatanan "otan kaikki luokseni" kuulostaa aika mukavalta.

On hiukan ironista että Saatana ottaisi luokseen kenet vain eikä syrji ketään, jos kaikki uskonnolliset ylinipottajat menee taivaaseen menen riemulla mukavien ihmisten kanssa Helvettiin, sitähän tämä elämäkin on.
- Vittu aamen.

Kommentit

wtfmitäjusttei kirjoitti...
"Ihminen pelastuu yksin uskosta, yksin armosta, yksin Jeesuksen Kristuksen tähden."
Riittää että uskot. Yläkerta hoitaa loput.
luukyrpä kirjoitti...
Uskonto on hyvin henkilökohtainen asia eikä sen tarvitsisi enää nykypäivänä olla mikään järjestäytynyt ihmisiä alistava auktoriteetti niin kuin muinoin oli ehkä melkein pakko olla. Pohjimmiltaan tosin kristinuskokin on vain fanaattinen kultti, mutta ei se estä ketään harjoittamasta omanlaistaan uskoa.
elämää vaan kirjoitti...
niin,eihän se siitä tosiaankaan kovinkaan suuri muutos tästä nykyisestä elämästä täällä maanpäällä ole,jos sinne helvettiin joutuisikin.Ja tuo uskontokin on sellainen asia,että kiihkouskovaiset vanhemmat tahtovatlapsensakin pienestä pitäen aivopestä jo ajattelemaan asioista samalla tavoin kuin itsekin tekevät ja siitähän niitä sellaisia ihmisiä sitten kasvaa,jotka ovat niin helvetin ahdasmielisiä ja arvostelevat sitten hyvin kärkkäästi juuri toisten tekemisiä.Mutta pitää elää vaan niinkuin itse itselleen oikeaksi tuntee ja jättää toisten sanomiset omaan arvoonsa vaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.

2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa