/ 8000 merkkiä käytetty
9127 - 28.6.2012 (arvosana: -71)

Miksi maailma on täynnä rasittavia ihmisiä? Tosi harva tuntuu ymmärtävän oikeasti asioita ja monen täysi-ikäisen käytös on niin lapsellista kuin voi olla. Erityisesti ärsyttää tämmöiset itsekeskeiset teinit, jotka tuntuu saavan kaiken ilman mitään panosta. Saa kotoa rahaa mielin määrin, eivät käy töissä ja tuhlaavat koko tilin vaatteisiin joita sitten esittelevät wannabe-blogeissaan.

Luin huvikseen erästä blogia, koska niiden lukeminen tarjoaa niin paljon viihdettä, koska suurin osa on tosiaan täynnä tällaisia ylempänä kuvailemiani ihmisiä. Tämmöinen kommentti pisti nyt ihan todella pahasti silmään:

Kommentti: "Onnea opiskelupaikasta! Onko kämpän haku Oulusta jo alkanut vai onko kämppä jo hommattu? :)"
Vastaus: "Öö isä on ettiny jo vähän kämppää, Alppilassa oli yks ihan jees tänä kesänä valmistuva asunto mutta saa nähdä :)"

Tämä on tosiaan 20 vuotias nuori nainen, joka on jo pitkään tehnyt töitä. Aikaisemmin postauksessaan hän valitteli, kuinka tilillä ja käteisenä on rahaa alle 5 euroa, vaikka hän asuu kotona ja tosiaan työpaikka löytyy. Ei ole käynyt mielessä säästää tulevaa asuntoa varten? Näköjään ei ole tarviskaan, kun isä maksaa asumisen kokonaan. Hurraa vaan hänelle. Kyllä tämän ikäisen jo pitäisi osata itse etsiä asuntoa, hoitaa asioita, maksaa laskuja ja asumista ja säästää sitä rahaa eikä tuhlata koko palkkaa vaatteisiin. Näköjään asunnoksi ei näytä kelpaavankaan muu kuin paras - oikeasti, kuka opiskelija vaatii jotain samana vuonna valmistunutta asuntoa? Suurin osa asuu rupuisissa yksiöissä, tai no oikeastaan soluissa.

Voiko rasittavampaa olla? Millanenkohan elämä tuotakin odottaa, taitaa keski-ikäisenäkin olla riippuvainen vanhempien avustuksista.
- Anonyymi

Kommentit

Anonyymi kirjoitti...
Taidat olla vaan kateellinen ja katkera.
ei avautuja kirjoitti...
Kuka ei olis?
Aika säälittävää silti tollanen touhu. En ite suostuis että faija maksais mulle mitään. Ehkä jos herra haluaisi sponsoroida hieman kämppää tai jotain suurempaa summaa mutta, silti.
koira kirjoitti...
Ensimmäinen kommentoija ; menee samaan koriin ku avautuja kirjoitti.
Pilalle lellitty paska
Anonyymi kirjoitti...
^ Minäkö lellitty? sanoin vain kuten asia on. En ole hemmoteltu mutta arvostan suuresti vanhempien työ määrää ja aikaa minulle jota ovat elämässään antaneet. Arvostan kaikkea suuresti mitä ovat minulle suoneet vaikka en ole pyytänyt, olen toki kieltänyt heitä ostamasta tiettyjä asioita minulle.
Noh suomi on niin kateellista kansaa että heti kun jollain on hiukan massia päällä niin rupee joku läski vinkumaan. Kuten tämä avautuja. Haters gonna hate.
ei avautuja kirjoitti...
On niitäkin jotka saa kaiken vanhemmiltaan itsestäänselvyytenä.
Avautuja kirjoitti...
En ole todellakaan kateellinen tai katkera. Tietty jonkinlainen avustus omaan elämiseen kelpaisi, mutten todellakaan haluaisi tuollaista elämää. Haluan tulla toimeen omillani ja elää itsenäistä elämää ja olla riippumaton muiden rahoista. Haluan etsiä itse oman asuntoni ja hoitaa itse omat asiani, tuommoinen elämä missä vanhemmat maksaa kaiken ja hoitaa kaiken aina asunnosta lähtien olisi hirveää. Mun mielestä tuossa ei olisi mitään ylpeydenaihetta, kun itse tuhlaa kaikki rahansa ja elelee sitten puhtaasti vanhempiensa kustannuksella. Vaikka vanhemmilla rahaa olisikin, mun mielestä muualle muuttavan opiskelijan tulisi tulla toimeen itsenäisesti ja ottaa vastuuta elämä
hmm kirjoitti...
Itseäni ei ainakaan haittaa tippaakaan, että vanhempani tukevat ja auttavat minua kaikin keinoin. Voin ihan rehellisesti sanoa olevani vaikka sitten uusiavuton ihminen, mutta tiedän etten selviäisi ilman vanhempieni tukea vaikka olenkin jo kaksikymppinen. Mutta ei se minua haittaa, vanhemmat on aina olleet tärkeitä ja hyvä niin. Ei kaikki ihmiset ole seppiä syntyessään ja jotkut vaan kehittyy hitaammin itsenäisyyteen. Aikuisuuteen kyllä oppii ajan kanssa vaikka väkisin ja sitä ehtii olla koko loppu elämänsä.
lololol kirjoitti...
@avautujua
Joten koska SINÄ et halua tuollaista elämää on se myös kielletty muilta?
Ite oon kans ihan uusavuton enkä tuu ikinä selviään laskuista yms, kaikilla vaan ei oo niin hyvät kortit elämässä. En oo tyhmä tai mitään mutta oon laiska ja en tajua "itsenäisestä maailmasta" mitään. Kaikki on niin monimutkasta ja typerää. En siis ole mikään hemmoteltu porvarikakara vaan oon suht köyhästä perheestä, mutta itsenäistymistaidot ei katso varakkuutta. Lisäksi: Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.
peeeni kirjoitti...
Omasta mielestä antaa itelleni enemmä nuorena 20-vuotiaana enemmän arvoa kun maksan itse vuokran tekemästäni työstä ja ruuasta. Mikäs sen ylpeämpää on kun sanoa vanhemmille että pärjään hyvin omillani ja saattaavat heki olla ylpeitä jälkikasvustaan!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa