/ 8000 merkkiä käytetty
8890 - 3.6.2012 (arvosana: -40)

Mahaan sattuu pahaenteisesti. Pian ne taas tulevat. Jokaisen naisen pahin vihollinen, kuukautiset.

Pelottaa hirveänä, koska tiedän että kesäisin kärsin aivan hirvittävän kovista kivuista. En siis mistään pikku maha- tai selkäsäryistä, vaan aivan kauheista kouristuksista että välillä pitää lyyhistyä maahan ettei pian pyörry ja lyö päätään. En kestä. Olenko ainoa jolla on kesäisin tosi kivuliaat ja runsaammmat menkat mitä normaalisti? Talvella kivut on ihan mitättömiä. Yleensä heinäkuussa on se kaikkein pahin aika. Menee vessaan ja verta lorisee kuin kusta, sitä tulee niin helvetisti. Pitää varalta vuorata sänkykin pyyhkeillä öisin kun pelottaa että tulee lakanoille. Ei uskalla eikä edes voi lähteä mihinkään ihmisten ilmoille. Plussana tässä on sentään se että ne kestää näinä aikoina vain 3vrk korkeintaan.

Saatanan saatana =(
- Jymäläythä

Kommentit

kirjoitti...
Mulla pahin on syksyllä. Mulla burana auttaa (mutta pitää ottaa torkut sen jälkeen, ei pitkiä tartte) mikään muu särkylääke ei ole kipuun auttanu, mutta vuoto pitäs olla suurempaa. Mutta olen tottunu että mullon luonnostaan runsaat. Mutta nuo vaivat ovat helvettiä ja tulevat olemaan.
ghsf kirjoitti...
Ooksie käyny lääkäris? Pahalta vaikuttaa.
mengat kirjoitti...
Katoin eka et ei hemmetti, oonksmä kirjottanu tän tänne? on nimittäin sanasta sanaan samaa paskaa mitä mä joudun joka kesä kestämään, 3 vrk kesto mukaan lukien
dfghj kirjoitti...
Itselläni on ympäri vuoden helvetilliset kivut jotka alkavat n. viikkoa ennen itse menkkoja ja kestävät menkkojen viimeisiin päiviin asti, ymmärrän siis tuskan täysin. Ootko kokeillu e-pillereitä? Taikka sitten ihan ibuprofeiinipitoisia särkylääkkeitä? Niiden pitäis kivunlievityksen lisäksi vähentää vuotoakin. Mene ihmeessä käymään lääkärissä. Tuo on tosiaankin pahin tilanne ikinä kun menkat rajoittaa jo liikkumista ja sosiaalista elämää... :l
koudi kirjoitti...
Runsaisiin menkkaverenvuotoihin saa lääkäristä verenvuotoa tyrehdyttäviä lääkkeitä. Niitä samoja käytetään mm. nielurisaleikkauksen jälkeen. Kuulemma hillitsee myös kuukautiskipuja.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa