/ 8000 merkkiä käytetty
8693 - 17.5.2012 (arvosana: -69)

Vituttaa, kun mutsi vittuilee. "Sie et koskaa tee tääl koton mittää, poika." JUU! TUOTA! HÖM! Ketä se on, ketä noudattaa seitsemän kotiintuloaikaa ysiluokalla, ku yrittää olla mieliksi? Ketä siivoaa meitin koko huushollin joka torstai, kun eräät vaan laiskottelee ja ryyppää? Ketä tekee ruokaa ja hoitaa koiran, kun eräät ei vaan jaksa? Miehän se. Eli kiitos, mutsi rakas, kun haukut läskiksi ja saamattomaksi ongelmanuoreksi. Emmie ehkä ysin oppilas ole, mutta on se kasikin ihan hyvä numero! Mutta kun tulee siitäki huutoa, niin haistakoon paskan koko nainen miun motivaation lyttäämisestä. Kun ei mittään arvosteta, jee. Turha minuu purkaa, jos ei oma rakkauselämä mene oikein nappiin ja faija välttelee. Emmie oo mikää ongelmauori, pikemminki se kaikkien kaveri ja koulunkin saan pidettyä ihan hyväl radal. Ja mutsille en ole eläessäni haistattanut paskoja tai sanonut muutenkaan pahasti. Ajatellut vain. Tuollasille naisille ei pitäs antaa lapsia, perkele! Ja sitte vituttaa vähän, ku on yks likka, joho mie oon iha lätkäs, mut se on omien sanojensa mukaa aseksuaali ja sitä ei kiinnosta seurustelu tai suhteet. Siispä minun pitäs pysyy vaan kaverijätkänä, mut en mie tiedä pystynks siihe. Sit kun se sama likka asuu parin bussimatkan päässä ja miul ei rahat oikeen tahtos riittää, ku mutsi pihtaa. Eli en oikeen pääse näkee sitä enää tätä nykyä, ku se muutti. Sit eniten ehkä vituttaa, ku se likka luulee minua homoks. Vaan koska mie oon mukava ja pukeudun kivasti ei tarkota, että oisin homo?! Ei se siis hauku minuu, se päinvastoin tyksii homoist mut on se vähä ärsyttävää, ku välil vihjailee kaikenlaist. Sitte me ollaan kerran nukuttu sylikkäin ja haluisin tehä niin uusiks, mut en ujoudeltani oikeen uskalla ehdottaa yökyläilyä sille likalle. Vituttaa oma pelkurimaine asenne.

Kiitos iha hirmuisesti ku sain avatua. On ollu niin kauan sydämen pääl nämä asiat. (:
- Anonyymi

Kommentit

yksityttövain kirjoitti...
Tsemppiä. Vaikutat todella mukavalta pojalta, en ymmärrä kuinka tyttösi voisi olla pitämättä sinusta. Tietenkin jos hän oikeasti on aseksuaali, mutta mielestäni yläasteikäiset nuoret vasta hakevat itseään. Hänen mielensä saattaa muuttua, joten kannattaa yrittää vain, jos olet tosissasi. Mieti, että mitä sinä muka menetät, jos kysytkin yökyläilyä? Ystävyyssuhteen? Tuskin. Eli yritystä vain kehiin! U can do it!

Ja tsemppiä äitisi kanssa. Ei hänkään kai mikään ihan läpimätä lehmä voi olla, ettei miestä löytäisi ja lopettaisi paineidensa purkamista sinuun. Eli voimia sinne.
uikiuuiu kirjoitti...
Mä en tarkota tätä vittuiluna mut onneks itellä menee perheen kanssa hyvin
Avautujajätkä kirjoitti...
Paljo kiitoksii. On minu äiti iha kaunis, mut se paha luonne o esteenä suhteis. Mut kiitoksia tuesta, siekin oot tosi mukava, ku jaksat tsempata tuntemattomia tääl. Se on hienoo, ainaki miun mielest. (:
Avautujajätkä kirjoitti...
uikiuuiu: Se on hienoo, jos menee perheen kans hyvin. Aika harvoil menee, joten hymyilyttää ajatella, et joillaki o lämmin ja hyvä perhe. Pidä siit kiinni. (:
awwsinua kirjoitti...
susta tulee mieleen yks mun kaveri, joten tsemppaan sua ihan kympillä. ja koita sitä tyttöäs, mitä sä oikeesti menetät? JA HALUUN LYÖDÄ SUN ÄITIÄS. vaikutat niin kultaselta pojalta että harmittaa ihan vitusti kun äitis ei ymmärrä miten kiva sä oot. eli voimia oikeesti!
Avautujajätkä kirjoitti...
awwsinua: Kiitoksii tuesta. Mie oon iha ihmeissäni, mite ihmiset tulee tukemaa minuu täs ku niin paljon trolleja täl sivustol. Mut kiitoksii, ei minu mutsii tarvi ihan lyödä kuiteskaan. Kyl mie taidan oikeesti pistää kaiken likoo ja kokeilla sitä likkaa, kun on niin sulonen. Kiitoksia. (:
Nainen kirjoitti...
Voi ei miten ihania poikia on olemassa kuten sinä <3 Tsemppiä!
Avautujajätkä kirjoitti...
Nainen: Kiitoksia siulleki. Alkaa iha nolotaa, ku nainen (?) kutsuu ihanaksi. Kiitoksii tsempistä. (:

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa