/ 8000 merkkiä käytetty
8672 - 15.5.2012 (arvosana: -10)

on tehny jo monta päivää aivan helvetisti mieli suklaata. oon kuitenkin yrittänyt pitää itsekurin yllä ja muutenkin ollut niin pahoja vaikeuksia syömisen kanssa, että jo ihan sen takia oon yrittänyt vältellä kaikkia herkkuja. no kelasin kuitenkin tuossa äsken, että mulla on kahvirahoista jäljellä euro seitkyt ja lähikauppa vielä auki, käyn ostamassa jonkun sadan gramman levyn ja järsin sitä koko viikon. niin vitun urpolta kun kuulostankin, keräsin jonkun tunnin rohkeutta että pääsin lähtemään mahdollisimman myöhään ja kun vihdoin kaupalle pääsin, tajusin, että oho. siellä on ihmisiä. eli ei sitten muuta kuin omena- ja maitohyllyn kautta muka otan ohimennen heräteostokseksi pienen x-tran suklaalevyn tuosta. hirveetä kyytiä puna poskilla safkat maksettuani kotiin häntä koipien välissä ja vedän tuon sata grammaa turpaani jossain viidessä minuutissa. nyt haluttaa vaan oksentaa kun on niin paha olo ja huono omatunto. ei jumalauta. ihan naurettavaa tämmönen teinityttöily, iso mies, munat ja kaikki. vituttaa muutenkin kun ei osaa syödä ku ihminen, liha ällöttää ja vatsalaukku on niin tottunu pelkkään veteen, hedelmiin ja jogurttiin että ei tarvii ku vähän syödä jotain erikoisempia yhdistelmiä ( esim valkosipulipatonkia, ei vittu ) niin pakki on niin saatanan sekasin ja yle lentää. isossa porukassa syöminen on aivan helvettiä kun kieltäytyäkään ei voi, ettei joku kiinnitä huomiota ja sitten siitä syödystä ruoasta tulee niin paska olo henkisesti ja fyysisesti. ihan vitun tyhmää ja ärsyttävää, rajottaa elämää niin helvetisti mutta kun ei osaa oikein toitottaa itelleen, että se riisi ja pasta ei todellakaan ole mitään myrkkyä tai paskaa vaan ihan normaalia ruokaa jota normaalit ihmiset syö

naapuritkin laulaa tiistaihumalassaan niin saatanan kovaa jotain kari tapiota että tekee mieli vaan ampua ensin itseään päähän ettei tarvitsisi kuunnella tuota ja sitten sen jälkeen ampua niitä että olisivat hiljaa edes vittu pienen hetken
- Anonyymi

Kommentit

tyttö kirjoitti...
meeppä puhumaan tästä lääkärille tai ammattiauttajalle, sulla on syömishäiriö. se laittaa elämän vituilleen, kokemusta on. täällä siitä puhuminen ei auta mitään.
dfghj kirjoitti...
Njep, itellä sama tilanne syömisen kanssa ja syömishäiriöhän mulla on todettu. Mee ihmeessä puhumaan lääkärille, joka vois ehkä sitten ohjata sut psykologille.
sdfgh kirjoitti...
Lääkärii joo, ja kaikki sellaset ajatukset "en mä kehtaa/noloa" on oikeesti turhia. Sä et ole ainoo joka kärsii tosta. Älä päästä sitä liian pitkälle, sillä sillon se todellinen helvetti vasta iskeeki.
sdfgh kirjoitti...
Lääkärii joo, ja kaikki sellaset ajatukset "en mä kehtaa/noloa" on oikeesti turhia. Sä et ole ainoo joka kärsii tosta. Älä päästä sitä liian pitkälle, sillä sillon se todellinen helvetti vasta iskeeki.
sdfgh kirjoitti...
nii ja muista vaatia apua jos ne vaa nyökyttelee päätään muka ymmärtäväisesti.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa