/ 8000 merkkiä käytetty
8649 - 13.5.2012 (arvosana: -81)

Äitienpäivä = Turhin juhlapäivä ikinä. Kuuluu samaan pohjasakka-kastiin kuin naistenpäivä, naiset eivät ole tehneet mitään ansaitakseen niitä. Ketkä pitävät lauman turvassa? Miehet. Kaikki tärkeät keksinnöt ovat miesten keksimiä. Keskiverto mies on fyysisesti ja älyllisesti vahvempi kuin nainen. Miehet ovat parempia jopa naisten ammateissa; Arvostetuimmat kokit, parhaat muotisuunnittelijat, kampaajat, meikkaajat, kaikki miehiä. Jopa miss-Canada oli alkujaan mies. Antakaa yksikin käypä argumentti miksi naisilla pitäisi olla oma päivä, mutta miehillä ei. En pidätä henkeäni.
- Anonyymi

Kommentit

Lähisukulainen kirjoitti...
Koska feministit.
... kirjoitti...
Itse asiassa naiset olivat useimpien filosofisten viisauksien ja ideoiden takana, mutta silloin aikoinaan nainen tosiaan kuului keittiöön niin miehet ottivat kunnian. Kaiken takana on nainen on hyvä sanonta. En ole feministi, enkä usko täydelliseen tasa-arvoon, mutta siitä "nainen kuuluu keittiöön ja kotiin hoitamaan lapsia" asenteesta ollaan onneksi päästetty vähitellen irti. Yhteiskunta muuttuu, maailma muuttuu. Tervetuloa 2000-luvulle.
päivää kirjoitti...
Ja vielä lisäksi, ihan ymmärrettävää, että nyt pyritään korjaamaan epätasa-arvoa erilaisilla erikoispäivillä. Ottaa huomioon historian ja vielä nykyisyydenkin niin naiset on joutunu ottamaan aika paljon paskaa niskaan. Juuri sen takia, että mies on fyysistesti vahvempi ja toisinaan myös älyllisesti.
kirjoitti...
Niin ja sinun isäsihän synnytti ja imetti sinut? Sinun isäsi on hoitanut sinut ja tehnyt kaikki asiat puolestasi jne. Vituttaa lukea tätä kun itellä ei ole ollut isää kun kyseinen kusipää läksi kun sai tietää olemassaolostani. TOISEKSEEN yleensä miehet on tyhmempiä kuin naiset (toki poikkeuksiakin on, onneksi).
turhaa paskaa kirjoitti...
"Niin ja sinun isäsihän synnytti ja imetti sinut?"
Ei, koska miehillä ei ole kohtua eikä rintoja.

"Sinun isäsi on hoitanut sinut ja tehnyt kaikki asiat puolestasi jne."
Ei täysipäiväisesti, koska hän oli töissä hankkimassa leivän pöytään.

"TOISEKSEEN yleensä miehet on tyhmempiä kuin naiset (toki poikkeuksiakin on, onneksi)."
Ylimielinen huora on ylimielinen. Jos naiset kerran ovat miehiä älykkäämpiä, miksi tarvitsette kiintiöitä päästäksenne johto-asemaan?
sgthbef kirjoitti...
Naisillahan ei ollut oikeutta kouluttautua silloin aikoinaan ja sen takia tietenkin miehet on ehtinyt enemmän keksiä kaikkea.
Ja kaikki naistenpäivät sun muut on alun perin keksitty sen takia että nainen on ollut alempiarvoisempi ja sitä on yritetty "hyvittää" yhellä helvetin naistenpäivällä. Kaikki muut päiväthän oli sitten miesten päiviä.
Sukupuoli ei todellakaan määritä älykkyyttä. Sä nähtävästi olet jo tuominnut kaikki naiset samanlaisiksi, mutta me ollaan ihmisiä ihan niinkun sinäkin ja ollaan kaikki erilaisia.
Onneks mun elämässä on aina ollut hyviä ja fiksuja miehiä, joten tiedän että teitä on hyviäkin eikä mun tarvi tuomita teitä kaikkia n
sgthbef kirjoitti...
netissä valittavien kusipäiden perusteella.
anonyymi kirjoitti...
huono provo. no mutta mitäs oot mieltä homoista? ;)
turhaa paskaa kirjoitti...
"Naisillahan ei ollut oikeutta kouluttautua silloin aikoinaan ja sen takia tietenkin miehet on ehtinyt enemmän keksiä kaikkea."
Pointtisi on melko hyvä, mutta naisilla on ollut jo useiden vuosikymmenien ajan oikeus kouluttautua, ja koko aikana ei ole SILTIKÄÄN keksitty mitään merkittävää naisten toimesta.

"Sukupuoli ei todellakaan määritä älykkyyttä."
Ei suoraan, mutta on fakta että keskiverto mies on älykkäämpi kuin keskiverto nainen

"Sä nähtävästi olet jo tuominnut kaikki naiset samanlaisiksi, mutta me ollaan ihmisiä ihan niinkun sinäkin ja ollaan kaikki erilaisia."
Niin? Miten se vaikuttaa faktoihin?
turhaa paskaa kirjoitti...
Eikö tasa-arvoista olisi pistää miehillekin päivä kalenteriin, tai poistaa naisten päivä? Ainiin, tasa-arvo = Naisten oikeuksien nostattamista yli miesten oikeusten.

"mutta mitäs oot mieltä homoista? ;)"
Jokainen puuhatkoon makuuhuoneessaan kenen kanssa haluaa, mitä se minulle kuuluu? Tai vaikka julkisella paikalla. Niin kauan kun eivät tule lääppimään ei ole mitään ongelmaa homojen kanssa, minulla on itse asiassa homo kaverikin.
456 kirjoitti...
No kiitos tästäkin taas.
Naiset ei ole naistenpäivästä saatika äitienpäivästä päättänyt, miesten päättämiähän ne on.
Jos miehet kerran on niin paljon parempia kun naiset, niin miksi pitää koko ajan olla todistelemassa sitä omaa erinomaisuuttaan?
Minä oon aina aatellut että Suomessa on kyllä tasa-arvoasiat ihan kunnossa.

Mitä sä tarkalleen ottaen halusit saavuttaa tällä? Pahaa mieltä? Vitutusta?

Koska mun kohalla tuli ehkä vähän paha mieli, kun näitä joutuu niin usein lukemaan/kuulemaan.

En mä jaksa näistä enää edes kiistellä. Toivottavasti onnistutaan joskus saavuttamaan sellanen tasa-arvo, että kaikki on tyytyväisiä.

Sitä päivää
Mäyrä kirjoitti...
"Pointtisi on melko hyvä, mutta naisilla on ollut jo useiden vuosikymmenien ajan oikeus kouluttautua, ja koko aikana ei ole SILTIKÄÄN keksitty mitään merkittävää naisten toimesta."

Jaa? Marie Curie sai radioaktiivisuuden tutkimuksistaan pari Nobelia. Françoise Barré-Sinoussi sai Nobelin HI-viruksen löytämisestä ja tutkimisesta. Dorothy Hodgkin palkittiin myöskin tärkeiden biokemiallisten aineiden röntgensädeanalyysistä. Siinäkin ihan vain esimerkkeinä.

Ennen kuin miesmenkkasi taas alkavat, niin en itsekään pidä pelkästään feminismin liputtamisesta tasa-arvon nimeen mutta kannattaisi ehkä tarkistaa faktat sen sijaan että puhuu mitä paskaa sattuu.
Mäyrä kirjoitti...
Niin juu: Stephanie Kwolek keksi kevlarin ja Gertrude Elion mm. ensimmäisen leukemialääkkeen. Jos siis vaivaa se, etten luetellut "varsinaisia" keksijöitä.
T: JULLE 8V kirjoitti...
Mee nukkuun pelle
joo kirjoitti...
Voi vittu näitä halolla päähän lyötyjä miehiä. Joku helvetin yksi naisten päivä muuttaa sun maailmaa aivan kamalasti? Lapsellista. Ja se on muuten ihan fakta, että miehet kehittyy henkisesti myöhemmin, ja tässä se todistettiin jälleen.
Lollerp kirjoitti...
Paska trolli, naikkoset suuttu heti
Koira kirjoitti...
^Nimen omaan hyvä trolli, kun näinkin monet femilehmät suuttuivat. Ei tarvitse kuin puhua naisista kielteisesti niin heti ollaan perseet kipeänä todistelemassa miesten paskuutta. Ainoastaan miehet tajusivat kyseessä olevan kohtuu hyvä rölli, näyttää siltä että miehet oikeasti ovat älykkäämpiä kuin naiset.
mietitäänpä kirjoitti...
Aika naurettavaa, että tästäkin jaksetaan jauhaa vielä. Oli sitten rölli tai ei. Ja tosiaan on ihan turha väittää, ettikö naiset olisi tässä maailmassa keksineet mitään. Ei tästä voi oikeasti edes suuttua, huvittaa vaan että joku jaksaa vääntää tästä provoa. Ja mitä sitten vaikka miehet olisivat älyllisesti lahjakkaampia kuin naiset? Ei se tee meistä huonompia. Älykkyyttä on itseasiassa aika monenlaista, mm. se kuuluisa tunneäly. Tuskimpa kukaan nainen olisi jaksanut tällaisesta asiasta vetää näin huonoa provoa.
mietitäänpä kirjoitti...
Ja naiset tosiaan synnyttävät ne lapset tähän maailmaan ja vielä hoitavatkin ne, vaikka mies päättäisikin lähteä lätkimään syystä tai toisesta. Siinä on mielestäni jo aika hyvä syy liputtaa naisten puolesta. Ja nykyaikana naiset käyvät myös töissä ja voivat kouluttautua ihan yhtä hyviksi kuin miehetkin jos tahtoa ja jaksamista riittää. Eli se leivän hankinta ei ole enää pelkästään miesten hommaa. Ja tosiaan naiset ovat saaneet täällä maapallolla kokea aika paljon huonoja asioita, monesti juuri miesten takia. Siinä sulle muutama argumentti, vaikka et pidätäkkään hengitystäsi.
lol kirjoitti...
Harvinaisen hyvä trolli :D Kaikki naiset tuli heti valittamaan ja miinuksia satelee.
joo kirjoitti...
paska trolli. Ja ihmiset nostaa paskamyrskyn trollista.
ooookoo kirjoitti...
:D ei hele hei!! Miks tästä ees tapellaa! Persepäitä löytyy niin naisten ku miestenki joukosta samoin fiksuja ja filmaattisia. trololololooo
Mäyrä kirjoitti...
Kaikki intarwebskeskustelu on lähestulkoon pelkkää trollausta.
Roope kirjoitti...
Aika naurettavaa, että tästäkin jaksetaan jauhaa vielä. Oli sitten rölli tai ei. Ja tosiaan on ihan turha väittää, ettikö naiset olisi tässä maailmassa keksineet mitään. Ei tästä voi oikeasti edes suuttua, huvittaa vaan että joku jaksaa vääntää tästä provoa. Ja mitä sitten vaikka miehet olisivat älyllisesti lahjakkaampia kuin naiset? Ei se tee meistä huonompia. Älykkyyttä on itseasiassa aika monenlaista, mm. se kuuluisa tunneäly. Tuskimpa kukaan nainen olisi jaksanut tällaisesta asiasta vetää näin huonoa provoa.
RAAWR RAAWR RAA kirjoitti...
WAR!

I Lie Wounded on Wintery Ground
With Hundreds of Corpses all around
Many Wounded Crawl Helpless around
On the Blood Red Snowy Ground
Nimetön kirjoitti...
Sellasta paskan jauhamista etten viestiä jaksanut lukea loppuun.
salaatti kirjoitti...
Juuh, sun isä varmaan synnytti sut, ja hoiti sua vuoden kotona, opetti sulle vatoille ja kaikkee muuta. Ärsyttävää luke tällästä, ku haukutaa naisia. Om isä oli niin hemmetin ihana että joi oman, minun siksoni sekä äitini elämän pialle. Koko lapsuus elin sitten pelossa.
anonyymi kirjoitti...
ELEKÄÄ NY IHIMISET VIITTIKÖ! TÄÄ OLI PROVO :D
CorasBreakfast kirjoitti...
Ainahan se näin menee, joku ignorantti aukoo päätään netissä, joku fiksumpi sit valaisee asiaa ja sit tuleeki kommentti "trololololo menit trollii :D!!111" ';..;'
scientist kirjoitti...
naiset = miehet, mutta silti usein on niin että asioista tietämättä meuhkaajat on usein naisia, ainakin julkisuudessa. Esim. harva mies vastustaa ydinvoimaa, mutta naisista varmaan 90% vaikkei oo mitään faktatietoo niillä. Sama menee geenimuunneltuun ruokaan, kloonaamiseen ja kaikkeen tieteelliseen kehittymiseen.
Miehet kyllä mehkaa mamuista sun muusta ilman faktoja mutta naisten idioottimaisuus johtuu usein siitä että tunteet vie vallan järjeltä.
Jopa kouluttautuneilla. Näin käy myös miehille tietysti mutta harvemmin sanoisin.
.__. kirjoitti...
Haluaisin nähdä lähteen tuohon faktatietoon että keskiverto mies on älykkäämpi kuin nainen? Ihan vain, että miten tämäkin on testattu.
scsc kirjoitti...
THEY SEE ME TROLLING THEY HATING

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa