/ 8000 merkkiä käytetty
8636 - 12.5.2012 (arvosana: -71)

En tiedä tahonko lapsia vai en, ei sitä voi lykätäkkään tyyliin: "vietä nuoruus eka ja sit hommaa lapset" koska minä en aijo tässä sukupuolessa viettää vuottakaan enempää kuin välttämätöntä, ei ole nuoruutta niin pitkään kuin tuntee olonsa väärässä kropassa olevaksi.

Ja äite taas on 100% sitä mieltä että mä hommaan lapset kun olen eka tyyliin 30-vuotias, en saatana. Ja vaikka pidän lapsista ja tavallaan tahtoisinkin lapsen tai lapsia en tiedä olenko sitten varma.
- grah

Kommentit

kakara kirjoitti...
Haluat lapsia, mutta et ole varma edes omasta sukupuolestasi? Itse olen ottanut sellaisen asenteen, että parisuhde ja lapset tulevat sit jos tulevat. Jos sitä ei tapahdu niin opiskelen ensin ja sitten myöhemmin adoptoin ja kasvatan lapsen yksin jos siltä tuntuu. Tähän on tietysti edellytyksenä se, että kaikki on varallisesti kunnossa ihan hyvän elämän takaamiseksikin. Lapsen hankkimisessa ei kannata hirveästi tuijottaa ikää, koska jokainen tekee omat päätökset ajallaan. Kannattaisi mieluummin miettiä mitä itse oikeasti haluaa ja onko valmis ottamaan vastuuta. Itse tykkään lapsista, mutta ajattelen järjellä enkä oikeasti ala penskoja hankkimaan ennen kun olen henkisest
kakara kirjoitti...
Henkisesti kypsä. Ja kyllä ne lapset tulevat ajallaan jos ovat tullakseen. Ei siitä murehtimisella kannata omaa nuoruuttaan pilata, ei varsinkaan kun kyseessä on maailman luonnolisin asia. Jos keskittyisit ensin siihen, miten tulet pärjäämään oman _itsesi_ kanssa. Ja kyllä omat vanhemmatkin haluaisivat tietysti omia lapsenlapsia, mutta olen tehnyt heille selväksi ettei niistä kannata nyt haaveilla. Kerran sanoin itseasiassa pilalla, että haluaisin nyt lapsen heti lukion jälkeen. Vanhemmat yhtäkkiä säikähtikin ja pelkäs et olin tosissaan. Et jos vaan eläisit nyt. :)
grah kirjoitti...
Johan se on tutkittu ammattilaisen kanssa että olen trans... On helvetillistä elää väärässä kropassa kun tuntee itsensä iljettäväksi ja äiti kumminkin on sitä mieltä minun on pakko hankkia lapsia vähintään kaksi ja pitää olla biologisia... Suunnitelmissa olisi sukupuolen vaihto/korjaus (miten sen kukin mieltää) mutta Suomessa on pakkosterilointi, joka pitää hoitaa ennen leikkausta jne.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa