/ 8000 merkkiä käytetty
8633 - 12.5.2012 (arvosana: -48)

No niin elikkäs minua vituttaa meidän luokan pojat. Luin ja luen edelleen jonkun verran mangaa ja katson animea so fucking what? Joskus alaasteella sanoin että lohikäärmeitä ja haamuja voi olla olemassa. Voi vitunvitunvittu kun nämä edelleenkin muistavat sen ja nykyisin katsovat nenänvarttaan pitkin saatana. Helevetin kuusitoista te hehkutitte vielä yläasteella muumeja ja uskoitte hammaskeijuun ja muuhun. Tunkekaa ne hattivattinne perseeseenne. Ja jumalaste ku meette kotiin niin varmaan meette koneelle ja alatte katsoa jotain hentaipornoa sieltä ja piirtelette Vegetoja vihkoon (KYLLÄ MINÄ NÄEN MITÄ TUNNILLA PIIRTELETTE!) -.- Kannattaisi ottaa selvää että mitä katsoo ja lukee perkele! Ja te jotka huutelitte aina ohimennessäni "Naruto tulee!" saatana tiesitte kumminkin mikä Naruto on. Ja anteeksi nyt vain kaikki Naruto fanit mutta mielestäni Naruto on paskaa. Olen kiinnostunut muustakin kuin mangasta mutta se kuuluu elämääni DEAL WITH IT! Jos tunnistat itsesi ota opiksesi ja ymmärrä että eivät kaikki vietä vapaa-aikaansa kuunnellen räppiautotunepaskamusiikkia ja kännäten puistossa.
- Anonyymi

Kommentit

fef kirjoitti...
Elämä. Missä se on. Onko sinulla sellaista.
animefani kirjoitti...
Kaikki viettää vapaa-aikansa eri tavalla. Ihan hyvä vaan, ettet vietä elämääsi kännäten ja kuunnelen räppiautotunepaskamusaa niin kuin aika monet tekee. Niin taitaa tehdä ainakin edellinen kirjoittaja, joka voisi tunkea oman elämänsä sinne minne aurinko ei paista.
lkjh kirjoitti...
miten kuunnellaan "kännäten puistossa" ? =D
:) kirjoitti...
Näin
tiytyityityitiy kirjoitti...
ootko se vaasalainen joka on kirjottanu tänne vaikka kuinka monta viestii samasta aiheesta
vaasalainen kirjoitti...
ei ole
Valora kirjoitti...
Jaksamisia sulle, mitä ilmeisimmin olet yläkoulussa. Ne on maailman vittumaisimpia paikkoja heti P-Korean vankileirien jälkeen. Koita kestää se kunnialla läpi, sen jälkeen ei tarvii kestää noita kusivateja kun et ilmeisestikään samoissa paikoissa liiku kuin ne.

Eri asia sit jos teet ittestäs metelin aka "KATON ANIMEE SE ON SYVÄLLISTÄ JA IHANAA!!" niin semmoset huomiohuoraajat saa kyllä kestää kritiikkiäkin. Semmosiakin on nähty, yhtä urpoa sakkia kuin yläkoululaiset euroshopper-paskanaamat.
mangafani kirjoitti...
Sinulla on harrastus, josta pidät. Ole ylpeä siitä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa