/ 8000 merkkiä käytetty
8596 - 10.5.2012 (arvosana: -46)

Vituttaa kun seksiä ei heru. Ei siinä sinänsä muuta, mutta ympärillä immeiset vinkuvat ettei ole herunut huomaan ~3 viikkoon. Itsehän olen parisuhteessa ja ei ole herunut 4 kuukauteen. Tämä nyt johtuu siitä että kumppanilla on elimissään tulehdus, joka muuttaa lemmenleikkien hyvän tuntemuksen helvetin kivuliaaksi kuulemma. Onhan se oma käsi hyvä ystävä, mutta on se vaan arsesta kun on suhteessa eikä lemmenleikkejä pääse leikkimään. :( Kärsivällinen olen ollut mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olla lopussa...
- PUUTOS

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
En ymmärrä ihmisiä joiden elämä kaatuu siihen jos ne ei saa pariin viikkoon seksiä, vittu hurraa, lähes koko elämä ilman, eikä edes ole vaikeaa.

Yliarvostettua
anonyymi kirjoitti...
no jos on niin kamalaa nii jätä se
Pjärse kirjoitti...
Ei se minun maailmaa kaada, enkä minä itse parista viikosta valitakkaan vaan useammasta kuukaudesta. :p Toisekseen, joskus asiat vaan vituttaa eikä se automaattisesti tarkoita että elämä kaatuu siihen. Itte ylireagoitte siellä.
anonyymi kirjoitti...
saako kysyä mikä hänellä on? useamman kuukauden tulehdus kuulostaa aika pahalta :O entä jos hänellä onkin aids, mutta hän ei vain kerro tätä?
anonyymi kirjoitti...
ja ja ja... jos oma käsi kyllästyttää niin eikös kumppanisi voisi välillä ojentaa vähän auttavaa kättään? aina pitäisi olla jokin ratkaisu :(
Pjärse kirjoitti...
Ei se aids ole. En muista kyseisen tulehduksen nimeä tällä hetkellä, mutta se on sellainen joka aiheuttaa kosketusherkkyyttä. Muuten se ei tunnu. Ja se on yksi pieni kohta emättimessä (voi siis olla missä tahansa kohtaa emätintä tietääkseni), pienikin kosketus vaikka vanupuikolla tuntuu hyvin ikävältä kuulemma. :( Ja kyllä tyttöystäväni välillä auttavaa kättä tarjoaa ja joskus hyödyntää suullisia taitojaan. Häntä tosin usein pelottaa että se johtaisi yhdyntään vaikka olen sanonut ettei sitä tarvitse pelätä. Lähinnä se turhautuminen tulee juuri siitä ettei mitään pienempää lemmenleikkiäkään tunnu tulevan (ellen itse ole se suullisia taitojani käytt
Pjärse kirjoitti...
(ellen itse ole se suullisia taitojani käyttävä osapuoli, jolloinka yleensä jään itse ilman mikä tietysti ei ole katastrofi. Turhauttavaa vaan aika ajoin)
munan karva kirjoitti...
JÄTÄ SE TAUTIPESÄ
suikkari kirjoitti...
se sais ottaa suihin
huoh kirjoitti...
jotkut ihmiset eivät saa kunnollista tai edes minkäänlaista seksiä koko elämänsä aikana, todennäköisesti minä mukaan lukien. joten kuukausien tauko tuohon nähden ei pitäisi tuntua missään.
Pjärse kirjoitti...
Huoh kirjoitti, jos ei seksiä saa ollenkaan niin sitten se on ihan omasta itsestä kiinni. Toisekseen se on hölmöä aina moralisoida noin, koska loppupeleissä länsimaalaisilla ei olisi mitään asiaa valittaa missään: "Afrikassa kaikki menee päin persettä, älä itke."
huooh kirjoitti...
joo. mutta pointti oli se, että joskus voisi miettiä asiaa myös niiden ihmisten kannalta, jotka eivät saa seksiä ollenkaan. ei se kuukausien tauko silloin tunnu missään. ja tiedän, että se on omasta itsestä kiinni aika pitkälti, mutta se ei ollukkaan sen asian ydin. :D niin ja tosiaan ei kannata valittaa mistään, koska afrikassa on asiat aina pahemmin. ja siellä tosiaan se seksi ei oo pahin huolenaihe. elämässä on aika paljon muutakin.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa