/ 8000 merkkiä käytetty
8590 - 9.5.2012 (arvosana: -59)

Vituttaa, kun ihmiset tunkee ruuhkabusseihin kitisevien, haisevien kakaroidensa kanssa, jotka pitävät kauheaa ääntä. Hyvähän niiden on saatana lastenvaunujen kanssa matkustaa, kun ilmaseksi pääsevät. >:( Pitäs pikemmin tuplamaksu melu- ja hajuhaittojen takia ottaa. Olen myös lastenvaljaiden kannalla, koska lähes kaikki vanhemmat antavat kakaroidensa juosta kuolaamassa ympäriinsä häiritsemässä muita ihmisiä. Miksi tässä yhteiskunnassa keskitytään vaan saatanan lapsiperheisiin, eikä esim. yksinasuviin? Kaupasta ei edes pihvejä saa sopivassa pakkauskoossa kuin lihatiskiltä, jonne sinnekin saa saatana tosi pitkään odottaa, että ensin on vitun eläkeläiset, joilla olis aikaa olla kaupassa aamuisin, kun kunnon väki on töissä, ja sitten lapsiperheet huutavine kakaroineen menee ensin.. >:( Vitun lapsiperhekeskeinen maailma. En aio ikinä lapsia hommata, koska vihaan niitä sydämmeni pohjasta.
- Anonyymi

Kommentit

do not want kirjoitti...
Olen samaa mieltä, lapset ovat kamalia. Ei kaikki lapset, mutta niin suuri osa, että on helpompi yleistää.
utututuytuyutut kirjoitti...
No juu mutta lapset on lapsia eikä niille mitään voi
Veltsu kirjoitti...
No voi vitun paskapää. ne on lapsia ja se kuuluu niiden ikään että on uteliaita. mene potkukelkalla jos sulla on niin vitun vaikeeta
Maestro kirjoitti...
Korvatulpat tai peltorit. Itse kärsin samasta ongelmasta ja kuuntelen musiikkia in-ear nappikuulokkeilla. Filtteröi hyvin näiden sinappitykkien metelöinnin ja äidin helmassa tänttäröinnin.
gpoy kirjoitti...
Aamen
lapsivihaaja kirjoitti...
Lapset ovat perseestä, mutta ei se niiden vika ole. Syyttävä sormi osoittakoot niiden vanhempiin, jotka eivät osaa lapsiaan kasvattaa. En puutu toisten ihmisten perhesuunnitteluun, mutta mielessäni mietin usein, miten saatanan itsekkäitä kaikki on tehdessään omia rumia kakaroita, kun maailmassa on paljon lapsia ilman vanhempia tai edes kotia. Hoitais vittu niitä eikä hankkis mitään ylimääräisiä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa