/ 8000 merkkiä käytetty
8465 - 27.4.2012 (arvosana: -16)

Heippa rallaa!

Joo, siis nyt on monta asiaa jotka vaa vituttaa, mut parempi olo tuli lukiessa noit muitten juttui ja näin. Jotkut oli iha hauskasti kirjotettu yms.
Okei, eli päällimmäisenä tulee nyt mieleen ulkonäköpaineet. En ymmärrä miten vitussa nää "koulun suosituimmat" on nii virheettömii, ettei yhtäkää finniä, arpia tai naarmuja oo missään, rinnat niin ylhäällä ku olla ja voi vaa, ja nii timmissä kunnossa, ja vittu ääärrggg! Juovat kossua, liköörii, siiderii yms. joka viikonloppu, ja ei vaa tuu pömppömahaa. Ei voi olla nii vitun virheetön, ja sit osa tytöist on sellasii poikien hyväkskäyttäjii ja silti ne saa poikii. Ja pojat vaa menee mukaa. Olin kerran ottamas kaverii yhel penkil ku vieres istu sellaset 15v. kyyhkyläiset ja se muija naurahti ja katto mua sillai altakulmain ja totes sille kundilleen (mulla oli siis nominationranne-koru), "vitun köyhä, ei oo varaa ostaa ees kahta koruu ja toiki on vaa puolillaan paloi". Sen jälkee se näytti kundikaverilleen omaa kättään jos oli just tyylii 2-3 rannekoruu ja se kundi vaa hymähti eikä välittäny enempää. VITTU, ku alko vituttaa! Miten pojat jaksaa kattoo tollast saatanan omaan napaan kattojaa, en ymmärrä.

Sitte just se, että jos on kiinnostunu jostaki tyypistä pitää hirveesti kierellä ja kaarrella, eikä voi sanoo suoraan mitä ajattelee et joutuu vittu vuoden arvuuttelee et mitä sen päässä liikkuu. Vois ees antaa suorii viittauksii, et onko kinnostusta vaiko ei.

Mitä muuta... Koulussa on aina ryhmätöitä, mikä on ehkä paskin homma koko koulussa. Siinä ryhmässä on aina joku joka on laiska eikä tee mitään, ei pelkästään peruskoulussa vaan myös lukiossa. Sitte se joka ei tehny mitää saa hyvän numeron siks et sä ite oot raatanu sen jutun eteen. En oikeesti itekään kohta tee mitään. Ja en tosiaan oo mikää sellane jolla ei oo elämää, vaa haluun vaa hyvän työpaikan, koulutuksen ja matkustella, eikä sitä ilman työtä tekemistä saa.

Vituttaa myös se, et tällä sivustolla tullaan heti trollaamaan ja sättimää kirjotusvirheistä. Ja et ihmiset laittaa tyyliin jtn. "kuole vittu. ketää ei kiinnosta sun elämä!" Jonkun verran näyttää kiinnostavan jos lukee sen kirjottaman viestin.

Myös et kaikki elää facebookin kautta. Kaikki ilmotukset joistain bileistä tulee sinne, eikä niissä koulussa sitten puhuta, eli jos et käy facebookissa jäät niistä ulos. Helppo homma...

Tää on ehkä kaikkia vituttava aihe, koska ketää ei oikeesti kiinnosta ilmastonmuutos, mutta pakko siitä on kyl nyt jauhaa. Ku ihmiset vittu ei välitä yhtään mistää. Heittää röökit maahan vaik roskis on vieres ja esittää cooleja. Ihan oikeesti?? Noh mut kaikki kuitenki kuolee viimeistään joskus 3000-luvulla pakokasuihin, uv-säteilyyn, tsunameihin yms. Siinäpä oikein ku ei kuunneltu normaaleja ja helppoja neuvoja!

Sit nykyajan pikkukakarat ovat hirveitä. Suurin osa käyttää jo ekalla lissutoppeja ja huulikiiltoa. Tytöt varsinkin arvostelee jo tuolloin muita vaatteiden perusteella eikä enää saisi edes leikkiä. Ykkösellä nauretaan jos jalassa on kumisaappaat tai ulkohousut. Onko tämä nyt ihan normaalia käytöstä? Eivätkä lapset muuta teekään kun pelaavat tietokoneella, kännykällä, pelaavat Wii:tä tai Nindendoa tai katsovat telkkaria. Jos niitä pyytää menemään ulos niin ei. Alkaa kauhea raivo kun telkkarin sulkee ja huudetaan "Tänää en oo kattonu ees kauaa!" Voi vittu! Tarviiko joka päivä kattoa?? Sitte mitää vanhoja lastenfilmejä ei katota vaa sellasii hakkausohjelmia, joissa ampumisen jälkeen noustaan vaan ylös. Ei ihme, että Suomessakin koulusurmat ja muut ovat yleistyneet.

Ja suomalaiset on vitun ahdasmielisiä, olis nii kiva jos vois puhuu ja moikkaa jos tuntee kyseisen typin, eikä ola sillee en tunne! Jos kouluun tulee joku uus ni ei, ei mennä juttelee jätetää se vaa yksin nurkaan. Kai vähempi järkinenki tajuaa, että uutena on vaikeaa! Mutenki porukoihin on vaikee päästä, et joutuu oikee tunkemalla löyttäytyy niitten seuraa, ennen ku ne hyväksyy sut. Koulussa pitäs jutella ihan kaikille, vaikka ei tykkäiskään. Vapaa-aajn voi sitte viettää niitten ihmisten kaa keiden haluu. SAATANA ku ihmiset on itsekkäitä!

Nonnii, oon nyt vuodattanu hirveesti asiaa ja näin. Toivottavasti joku jakso lukee, koska varmaa monii muitaki häiritsee nää samat asiat. Ja joo tietty maailmas on paljo pahempiiki asioita, mut jokaista vituttaa välillä, eikä suomalaiset osaa kuvitella elämää ilman vettä, sähköä ja rokotuksia, joten turha valittaa siitä että valitetaa. :))
Joo, eli kiitän ja kuittaan. Have a nice day!
- Minä vaan

Kommentit

samaamieltä kirjoitti...
Juu!
dsiofjiodsjiofs kirjoitti...
Halleluja ja aamen! Tässä oli kyllä paras avautuminen pitkään aikaan. Eikä millään "heehohee, vittu et repesin" -tavalla, vaan silkkaa asiaa.
hsx kirjoitti...
"Halleluja ja aamen! Tässä oli kyllä paras avautuminen pitkään aikaan. Eikä millään "heehohee, vittu et repesin" -tavalla, vaan silkkaa asiaa."

Olen täsmälleen samaa mieltä. Kaikki ahdasmieliset lissupaskat vois ampua kuuhun.
que kirjoitti...
"saa hyvän numeron siks et sä ite oot raatanu sen jutun eteen. En oikeesti itekään kohta tee mitään. Ja en tosiaan oo mikää sellane jolla ei oo elämää, vaa haluun vaa hyvän työpaikan, koulutuksen ja matkustella, eikä sitä ilman työtä tekemistä saa."

Pakko nyt kysyä, että miten sun osaaminen tai unelmien saavuttaminen heikkenee siitä, että joku muu saa hyvän arvosanan sun työstä? Ei siinä mitään, jos olisit vaan itkenyt kun joku muu leechaa sun työtä, mutta kun nyt koitit olla niin aikuin, ja listasit kaikkia tuollaisia "mitä mä oikeesti haluan" juttuja. Kysynkin siis, miten sun tavoitteiden saavuttaminen heikkenee, jos joku muu hyötyy siitä teidän ty
que kirjoitti...
"saa hyvän numeron siks et sä ite oot raatanu sen jutun eteen. En oikeesti itekään kohta tee mitään. Ja en tosiaan oo mikää sellane jolla ei oo elämää, vaa haluun vaa hyvän työpaikan, koulutuksen ja matkustella, eikä sitä ilman työtä tekemistä saa."

Pakko nyt kysyä, että miten sun osaaminen tai unelmien saavuttaminen heikkenee siitä, että joku muu saa hyvän arvosanan sun työstä? Ei siinä mitään, jos olisit vaan itkenyt kun joku muu leechaa sun työtä, mutta kun nyt koitit olla niin aikuin, ja listasit kaikkia tuollaisia "mitä mä oikeesti haluan" juttuja. Kysynkin siis, miten sun tavoitteiden saavuttaminen heikkenee, jos joku muu hyötyy siitä teidän ty
Minä vaan kirjoitti...
que: ei ne heikkene ei, mut se vaikuttaa uraan esim. jos kyseiseen, noh tätä on vaikee selittää, mut jos tekeminen liittyy esim. sun-ehkä-tulevaan-työpaikkaan, ja sä teet sinne sellasen raportin, jossa on myös niiden muiden nimet, ja ne siellä työpaikalla ajattelee et "hmm. onpas kekseliäitä nuoria aikuisia" ja ottaaki sitte myöhemmi jonkun niistä joka ei sillo tehny mitää, mut on nyt ryhdistäytyny. kyl se vituttaa et jos oot ite tehny jonku tekstin, ja raatanu niska limassa ja sit ne toiset vie sen paikan sun nenän edestä. tai ihan niinki et niil on samanlaiset mahdollisuudet ku sulla, vaikkeivät tehneet mitään.
toivotaan että aukesi mitä tarkoitin :))

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.

2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa