/ 8000 merkkiä käytetty
8171 - 30.3.2012 (arvosana: -81)

Vituttaa siviilipalvelus. Kyllä, olen maanpetturi, miinanpolkija, homo, vässykkä tai mitä tahansa keksittekään. Sovitaan niin. Kahdeksan kuukautta palvelusta takana, ja päivä päivältä vituttaa vain entistä enemmän. Kaduttaa tälle polulle lähteminen, mutta turha sitä on enää tässä vaiheessa vaihtaa. Olisi vain pitänyt mennä inttiin, tai ainakin valita palveluspaikkansa paremmin. Eikä sitä palveluspaikkaakaan tosiaan viitsi enää tässä vaiheessa vaihtaa, kun menisi vain turhaksi säädöksi.

Työ tuolla sairaalassa on niin perseestä, ja pomokin jaksaa valittaa aina pikkuasioista, vaikka kuinka hoitaisin hommat tunnollisesti ja oma-aloitteellisesti. Eikä tee sitä valittamistakaan suoraan, vaan jonkun toisen henkilön kautta. Tuntuu, että asioita katsotaan sivarikiikarien läpi, eli mitä tahansa teetkään, olet silti työtä vieroksuva hippi, joka vain lusmuilee. Haistakaa vittu, voisikin tästedes hoitaa kaiken tahalleen päin helvettiä, niin saisi ainakin tunnustusta tekemisistään.
- Anonyymi

Kommentit

Mäyrä kirjoitti...
"Sivari on homoille ja vässyköille ym." nyt on sitä tavanomaista epäintellektuaalista mussutusta ja ulinaa, kuten on myös intin haukkuminen joskus. Onhan se hirveää jos joku kehtaa tehdä toisin kuin mitä koti, uskonto ja/tai isänmaa "velvoittavat", tai että joku on niin "tyhmä" ettei tajua olevansa kuin pelkkä hammasratas Babylonian koneistossa ynnä muuta shaibaa.
tai jtn kirjoitti...
Sivati on vaan yksinkertasesti typerä ratkasu. Kestää pidempään ja on 100% perseestä (armeija on joskus perseestä, joskus ihan kivaa).
Itte en nää mitään syytä miks joku menis sivariin, paitsi että on sellanen "suomi on perseestä ja intti" tyyppi joka tekee just sitä mitä muut ei koska se on coolia olla erilainen.
Tietty jotkut on vaikka pasifisteja tai jotain mutta ei siellä armeijassa ketään tapeta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.

2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3222)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa