/ 8000 merkkiä käytetty
8099 - 20.3.2012 (arvosana: -60)

Jaa-a. Pikkuhiljaa oon alkanu tajuamaan kuinka tyhjää mun elämä onkaan.
Ja mitä siitä vielä tulee, kun tulee lukio ja intti käytyä. Nytkin turrutan tylsyyttäni ulisemalla laudalla paskoista trolleista ja tätä kirjottamalla.
18 vuotta. IKINÄ en ole painanut ketään, seurustellut, tai edes halannut ketään naispuolista henkilöä, joka ei ole sukulainen. Tajutessani mitä kirjoitin tuohon en viitti sitä muokata, vaan sanon että VAIN HALAAMINEN liittyi niihin sukulaisiin.

Joskus satun pääsemään mukaan porukan perjantaibileisiin missä vedän lärvit. No, hyvä jos kerran kuussa käy niin. Muuten kulutan aikaa tietokoneen vieressä. Mikään ei tunnu miltään ja iltaisin mietin kuinka kauan olen tällainen säälittävä luuseri.
Pahimmissa visioissani olen varmaan 40-vuotiaanakin vain kyyneleet silmissä baarissa tuijottamassa lasinpohjaa.

Sekin on ruvennut vituttaan että pari kuukaitta sitten tajusin olevani täysi turri ja alkuhuuman haihduttua ymmärrän ettei fantasiani toteudu ikinä, saati sitten se pillun saanti.
Pitäisi varmaan käydä puhumassa ongelmistaan oikeille ihmisille eikä tekstille ketuttaa.fi:ssä, kun olen huomannut elättäneeni itsetuhoisia ajatuksia yli 4 vuotta.
Mutta too fucking personal. Yritetään nyt vaan sinnitellä eteenpäin. Väkisin jatketaan hengittämistä...vaikka siitä ei tunnu hyötyä olevankaan.

Ja avautuminen ei parantanut mun ongelmia,kiitos kysymästä.
- Anonyymi

Kommentit

yksinäinenkö? kirjoitti...
et oo yksin näiden ongelmien kanssa, ite oon kohta 20-vuotias nainen enkä oo koskaan seurustellu vakavasti saati mitään muutakaan. vapaa-aika menee kotona nyhvätessä ja opiskellessa. ja tällaisilla sivuilla käydessä.. ei siis oo elämää. en silti koe olevani luuseri, oon vaan outo ja ujo ihminen. voin olla saamaton, mutta elämään saa kyllä sisältöä jos itse haluaa. oon jo hyväksyny sen tosiseikan, että en välttämättä koskaan löydä poikaystävää koska oon niin pirun ujo ja vaikeesti lähestyttävä ihminen. ja kaikki, jotka on ollu musta kiinnostuneita niin ei oo minusta kiinnostavia. mut niin se elämä vaan menee. mut mulla on ihania kavereita, joita näen usein
jatkoa.. kirjoitti...
ja eihän elämä koskaan oo täydellistä ja vaikeuksia tulee eteen vaikka kuinka yrittäisi estää niitä tulemasta. aika monet asiat on kuitenki korjattavissa oman asenteen muutoksella. kannattaa elää vaan mahdollisimman hyvin, meni elämä sitten vituiksi tai ei. meillä on vaan yksi elämä elettävänä.
jatkuu... kirjoitti...
ja tosiaan suosittelen puhumista ammattiauttajalle, itse olen käynyt omista probleemista puhumassa jo lähemmäs kolme vuotta. ja olo on huomattavasti parempi kuin kolme vuotta sitten. olin silloin aika pahasti masentunut. ainakin se juttelu siellä voittaa tälle sivustolle angstaamisen. tai en tiedä, kukin tyylillään :D
Blaargh kirjoitti...
Ei se paneminen ole maailman hohdokkainta elämässä, sillä ei ole mikään kiire. :)
jes kirjoitti...
jep, sinäpä sen sanoit. elämässä on niin paljon muutakin. sen huomaa viimeistään siinä vaiheessa kun alkaa vanheta. :D
doh kirjoitti...
seksi on yliarvostettua
nm kirjoitti...
Eheh, aivan sama juttu, mutta olen nainen. En ole suudellut saati sitten sen enempää...
En halua puhua ongelmistani vieraille enkä tutuille.
AP kirjoitti...
Heipä hei sinä arkistojen tonkija, 10 vuotta on kulunut tämän hirvityksen kirjoittamisesta. Elämä on mennyt eteenpäin autopilotilla ja nollat taulussa. Nykytilanne on se, että olisin tämän voinut kirjoittaa aivan hyvin tänäänkin, tosin uuteen normaaliin tottuneena asiat kuitataan olankohautuksella ja toteamalla "Se on voivoi ja kättä housuun"

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa