/ 8000 merkkiä käytetty
7931 - 24.2.2012 (arvosana: -12)

Olen pohjalla, syvällä siellä. Olen täydellisesti eristäytynyt poika, jolla on vain yksi ystävä, jonka olen tuntenut ala-asteelta lähtien, hän on ainoa ihminen jonka kanssa voin viettää aikaa, olemme silti hyvin erilaisia, ja hieman eri aaltopituudella asioista, vielä vuosi sitten asiat oli jollakin tavalla siedettävät kun oli muutamia kavereita ja jonkinnäköistä elämää. Asia jonka tajusin jokin aika sitten kun selailin facebookkia, ymmärsin kuinka minut on unohdettu, en merkitse kenellekään enää mitään, kaverit hankki tyttöystävät, eikä edes vanhat ystävät pyydä mukaan syntymäpäiväjuhliinsa tai mihinkään muuallekaan, vittu, eihän ne edes ole puhuneet minulle kuukausiin, silloin joskus harvoin moikkaa mesessä. Ahdistava paha olo on vallannut koko kehon, olen yrittänyt niin kauan, niin monta kertaa, saada asiani ja ongelmani korjattua ja joskus olen jopa saavuttanut hyvän olon muutamaksi päiväksi, mutta olen jo menettänyt toivon, sillä tulen aina löytämään itseni rypemässä tässä itsesäälissä, tietäen kuinka heikko ihminen olen. Kun vain olisi yksi ystävä joka tosissaan välittäisi minusta, voisi olla kanssani, tehdä ja saavuttaa asioita joita rakastan, tukea minua tässä kaikessa paskassa...
itkin tätä kirjoittaessa... kai se on hyvä asia, en ole itkenyt vuosiin.
- Anonyymi

Kommentit

tsemppari kirjoitti...
Tsemppiä sulle. Itse olin aivan samanlaisessa tilanteessa, mutta asiat muuttuivat odottamattomasti.. Counter-Strikea pelaamalla. True story. Löytyi ihminen jonka kautta löytyi toinen ihminen, jonka kautta löytyi kolmas ihminen joka muutti elämäni.
Anonyymi kirjoitti...
No ne jotka ovat hylänneet eivät ole tosi ystäviä joten on vain hyvä etteivät ole enää elämässäsi. Minulla on lähes sama tilanne yksi kaveri ja olen eristäytynyt mutta en ryve itsesäälisssä vaan olen onnellinen elämääni.
sama tilanne kirjoitti...
haluaisin olla sun tyttöystävä.
anonyymi kirjoitti...
voi kauhee ku tuli paha mieli tätä lukiessa. tekis mieli antaa sulle hali mut se on vähän mutkikasta netin välityksellä :(
jghjghg kirjoitti...
Olet kuin minä, mutta minulle ei enää moikata edes mesessä. Viimeinen lapsuudenkaveri ala-asteelta sai tyttöystävä1n, eikä sen koommin ole siitäkään kuulunut mitään kun kävi täällä 2011 tammikuussa katsomassa uutta kämppääni ja meni armeijaan.
nojoo kirjoitti...
mullei oo ollu kahteen vuotaan yhtään kaveria tai edes tuttavantapaista.
Silti oon tyytyväinen elämään. Ei ne ihmissuhteet mikään välttämättömyys ole. En edes oo facebookissa tai mesessä ja kännykästä löytyy ehkä kaheksan ihmisen puhelinnumero joista kaikki on perheenjäseniä tai muita sukulaisia.
Ihmissuhdeongelmat on siitä jänniä että ne menee ohi jos niihin ei kiinnitä huomiota. Toista on esim. rahallisten ongelmien kanssa.
En oo ees ajatellu ikinä että "yhyy voi paska oon yksin"
musta se on oikeestaan aika kivaa, ja nyt tarkemmin ajateltuna en edes osaa kuvitella elämää jossa mulla olis kavereita.
Not Alone kirjoitti...
4 vuotta sitten olin melkein täsmälleen samanlaisessa tilanteessa. Olin silloin ylä-asteella ja jotkun tätä lukevat tietävätkin että ne kaikki muut teinit voivat olla helvetin julmaa sakkia kiusattuja kohtaan. Menetin silloin kaikki ystäväni. asuin kaukana kaikesta eikä lähellä asunut ketään tuttavaa. en käyttänyt meseä facebookkia tai muitakaan yksinkertaisesti kun ei ollut ketään kelle puhua. esitin muuten pirteää perheelleni, mutta se oli pelkkää harhaa. Minua kiusattiin, syrjittiin ja haukuttiin. Kuitenkaan en tehnyt asialle mitään... mutta nyt elämä on hyvin. sain kavereita ja olen omasta mielestä tarpeeksi sosiaalinen. MUISTA et ole tässä yksin. Meitä on
a kirjoitti...
Ryhdistäydy.
Seuraavana aamuna, kun palaat ihmisten ilmoille väläytä säikehtivä hymy finnien peittämille kasvoillesi ja hakeudu ihmisten joukkoon.
Vahvat pärjäävät.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa