/ 8000 merkkiä käytetty
7908 - 21.2.2012 (arvosana: -34)

On se kyllä yhtä helvettiä kun kaikilla muilla ystävillä on lomaa, oma opettaja haukkuu sinut pystyyn kun yrität tehdä jotakin luokkasihyväksi.
Ja siinä samalla yrität selvitä viikossa kaikista neljästä kokeesta ja meillä ei edes ole jaksoitettua systeemiä. Eli mitä vittua!
Sitten kun minä olen näitä "perus" nuoria jotka on vaan laiskoja ja paskat minä ja sana laiska no tullaan puoliksi juttuun keskenämme, mutta kun jos on kyse elämästä ja siitä pysyykö sen mukana niin on se jos yhteen kokeeseen lukee 8-9 tuntia kahdessa päivässä, tauoilla ja semmoisilla kertauksilla... Olin viikon kipeä ja luin tuolloin enemmän kun 10 tuntia ja mikä olis tulos kokeesta no 6 ja vittu meidän luokan yks pelleilevä sai saman tuloksen ja se luki vain edeltävän välitunnin ja no kuitenkin tajusitte varmaan idean. Niin ja siis tänään niin kun tulin kotiin niin vitut vastassa on oma veli ja sit kun tervehdin niin se jo huutaa täyttä kurkkua, että "Nyt hiljaa tai minä lähden heti pois!"
Ja juuri edeltävinä päivinä uhkaillut sillä että ei tule ollenkaan kun hänen piti tulla jo sunnuntaina illalla mutta laittaakkin tuntia aikaisemmin että "Minä tulen sitten tiistaina." Toinen vanhemmistani sai tosin veljeni taivuteltua maanantaihin tulemiseen ja mitä veljeni laittaakaan minulle keskellä koulupäivää... "Hei en viittinyt laittaa viestiä vanhemmille, koska ne saa hepulin, mutta kuitenkin.. tulen sittenkin tiistaina kun täällä on niin ihanaa, mahtavaa, mua rakastetaan vaikka olenkin vammanen" Tuli olo et anteeksvaan et jos sua kaivataan täälläkin ja täällä on semmoinen sairasvanhus ja koko muu suku joka kaipaa sinua ja minä joka olen sentään sisaruksesi.
Ja tietysti vanhemmat ovat sinä iltana sitten töissä sinne kymmeneen ja kun matkaa on noin tunti ja sit ne ihmettelee et miks ihmeessä se poika ei ole tullut. Siitä alkaa soitto puolin ja toisin. Vituttaa kun huomenna kuraattorille enkä pääse ala-asteelle sentään oman tasoisteni seuraan oppimisessa vaikka tunnen muuten että minun kuuluisi olla jossain lukion kakkosella tai jossain..
Ollut aina yhtä ystävävä edellä vakka tämä on kolmevuotta vanhempi ja tämä ruikuttaa jokapäivä koulussa/tientoisella puolella että "Mä en nää sua koskaan, mikset tule meillee?" Ja sit tänään sovin että voidaan nähdä ruokalassa mutta ei ne sitten tullut koskaan ja sit se taas huomenna valittaa sitä samaa mitä aina ennenkin.
Et olis kiva jos joku ymmärtäis tai ees yrittäis ymmärtää.
- Anonyymi

Kommentit

derp kirjoitti...
Täh?
- kirjoitti...
Ei saanu tekstistä selvää.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa