/ 8000 merkkiä käytetty
7828 - 8.2.2012 (arvosana: -10)

Mua vituttaa olla olemassa. Mua vittuvittuhiivavittuvituttaa meän koulu ja oppilaat siellä. Ja psykologi kun se ei usko mitä sanon ja puhuu ku idiootille vähäjärkiselle kuuromykkäsokealle. Oon kokoaja räjähyspisteessä ja käymässä jonku kimppuun (ja oli lähellä viimevuonnaki, tosin nyrkistä sai kyseisen hiivavittulissun pulpetti eikä sen naama, ikävä kyllä) ja mussa on tarpeeks vihaa siihen että räjähän palasiks vittu jonnekki keskelle luokkaa. En oikeesti jaksa olla enää ihmisten tönittävänä ja syrjittävänä enää vitunvitun yhtään sekuntia. Oon vittu käyny tätä saatanan kiusaamispaskaa läpi vitun yheksän vuotta ja vituvituvittu. Mulla ei ole mitään sananvaltaa koko vitun koulussa ilman että saan naurut ja mitähelvettiähuudot perään. Ja meä luokalla on maailman vittumaisin hikipinkolissu joka on opettajien lempityttö ja oikein KULLAKSI sitä sanotaan =)=)=) ja sehän vetää kaikesta ysiä ja kymppiä ja se saa tiuskia opettajille eikä se vaikuta sen numeroihin. Mutta mun ei kestä kissaa sanoa tunnilla ni mulle ollaa huutamassa sylkiroippeet naamalla kuinka oon tyhmä enkä tajua mistään mitään ja mulla on älyssä vikaa. MIKÄ VITTU MUSSA ON VIKANA HÄH ?!?!??! ON SE NYT SAATANA ETTEN SAA VETÄÄ LETTIÄ MUSTAKSI JA KULKEA BÄNDIPAITA PÄÄLLÄ KU LEIMATAA JO HÄIRIKÖKS vittusaatanapillukyrpäperse. Ja vittujenvittu kun sitä saatanan lissua pitää kuunnella kokoaja ja nähä sen vitun ylimielinen naama gfa gfa all day every day koulussa ja vittuku se aukoo kokoaja kaikesta ja on muutenki ihan vitun ärsyttävä persenaama.
JA VITUTTAA VIIMEVIIKKO JA SAATANAN KEMIANTUNTI vittu ku jos mä jätän läksyt tekemättä KERRAN VITTU niin saan hirveet huudot seriously ja vaikka oisin ollu kipee nii "oisit pyytäny jostai, kyl ne läksyt pitää tehä, eksä sitä tajua jaadajaadablaablaa", mutta NOOOH eiköhän tää hikke ollu jättäny läksyt tekemättä ni opettaja vaa hymyilee "joo tehään tällä tunnilla noita läksyjä :3" VITTU ETTÄ VOI OLLA VITUN EPÄREILUA VITTUSAATANAVITTURYPPYREIKÄHIIVAVITUNVITTU. Eikä nyt sillä että tahtosin kans tommosta kohtelua, mutta tasa-arvo ois iha vitun jepa.

Ja vituttaa feikit ja vituttaa se ettei mun kirja edisty ja vituttaa se että koska mulla on tyttöystävä ni oon salee friikki lesbo ja isken kaikki ja vittusaatanapilluperkelehelvetti. Ja vittu ko kaikki entisetki kaverit puukotti selkään. Ja vituttaa olla vittuuntunut. Ja vittu.

Ja tuli varmaan tehtyä vitunhokemisen ennätys.
- anonyymi

Kommentit

spermenkeri kirjoitti...
suosittelen hiivatulehdus-testiä.
tekstisi viittaa hiivatulehdukseen
Swansson kirjoitti...
Ymmärrän.
sad kirjoitti...
Kouluampuja??
Tantta kirjoitti...
Kannattaisi oikeasti puhua sille psykolgille ja kertoa, että sinulla on todella paha olla. Luulen, että jokin serotoniini-tason vakauttaja voisi auttaa tässä tilanteessa, kun pääset murrosiän pahimmista kuohuita. Vihan tunteet kuuluu nuoruuteen, mutta jossain tulee raja vastaan. Pyydä aika psykiatrille ja katso jos hän voisi sinua auttaa pidemmällä tähtäimellä, jos psykologin neuvot/kuunteleminen ei tepsi. Voimia, muutaman vuoden päästä olosi on rauhallisempi varmasti ja pienet elämän asiat (suurilta nyt tuntuvat) eivät nosta verenpainetta. Voimia elämääsi.
sickofitall kirjoitti...
nyrkkiä kiusaajille silmään, helpottaa aivan vitusti. t. samassa tilanteessa ollut

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa