/ 8000 merkkiä käytetty
7779 - 2.2.2012 (arvosana: -51)

vituttaa kun en kuitenkaan löydä koskaan itselleni poikaystävää. tässä iässä oikeasti jo toivoisin, että löytäisin vierelleen jonkun rakastavan ja rakastettavan ihmisen. toivossa on hyvä elää, mutta en usko että kukaan voisi oikeasti osoittaa todellista kiinnostusta minua kohtaan. toisinaan tuntuu, etten muutenkaan tajua vastakkaisesta sukupuolesta yhtään mitään.
- forever alone :(

Kommentit

kirjoitti...
Senkin hätähousu :D
elämä moukaro kirjoitti...
hätähousu? :D miten voin olla hätähousu jos olen kyllästynyt yksinäisyyteen? tiedän kyllä, etten jonkun ajan kuluttua kiinnosta enää ketään, koska myöhemmin olen vanha, rupsahtanut ja ehkä kyyninenkin vanhapiika. toivoisin vain, että nyt nuorena ja hyvinvoivana löytäisin jonkun vierelleni edes joksikin aikaa. mutta kai se on parempi olla yksin kuin roikkua huonossa suhteessa, jossa kokee muutenkin olevansa yksin. mutta aika näyttää.. ehkä myöhemmin yksinolo ei tunnu enää niin raastavalta.
hommaamuija kirjoitti...
hommaamuija
No mutta kirjoitti...
Oot ettiny väärästä paikasta ;)
... kirjoitti...
ei se kumppani ettimällä löydy. se voi nimenomaan löytyä just silloin kun sitä vähiten odottaisi ja vielä väärästä paikasta.
fgddfg kirjoitti...
sama ketutus, mutta olen poika. pitänee kai hyväksyä vain kohtalonsa :(
joo kirjoitti...
^ Itsehän olen jo hyväksynyt kohtaloni.
anonyymi kirjoitti...
kyllä se joskus löytyy :) tai sitte ei, kuten mun tapauksessa</3
Kohta 21v poika kirjoitti...
ja vielä "neitsyt", jollei "panemista" vaatteet päällä lasketa. Mä tulin muuten silloin kun "pantiin" silloisen ekan ja näemmä viimeisen muijan kanssa yöllä ulkona.
forever alone kirjoitti...
no onhan se hyvä tietää, ettei ainakaan ole yksin tämän asian kanssa. suurin ongelma on tietysti se, että kiinnostun tyypeistä jotka eivät edes vilkaise minua ja tyypit, jotka eivät herätä minussa minkäänlaista vetoa kiinnostuvat minusta.. :( ihmetyttää välillä miten jotkut ihmiset ovat niin sopivia toisilleen. esim. omat vanhemmat, aloittivat seurustelun teini-iän kynnyksellä ilman aiempaa kokemusta ja ovat edelleen onnellisesti yhdessä. kai jotkut ovat vaan niin luotuja toisilleen.. mut parempi lopettaa ja jatkaa haaveilua, ettei tää ala kuulostaa liikaa joltain bridget jonesin diarylta :D
Kisu kirjoitti...
Pitkään parisuhteessa elävät ihmiset alkavat muistuttaa toisiaan aina vaan enemmän ja enemmän. Itse olen aloittanut seurustelun 14v. nykyisen poikaystäväni kanssa. Olemme kasvaneet yhteen. Jos nyt, 7 vuotta myöhemmin, tapaisimme, emme varmastikaan päätyisi seurustelemaan. Toivottavasti ymmärrät pointin.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa