/ 8000 merkkiä käytetty
7756 - 31.1.2012 (arvosana: -38)

Ei jumalauta. Vaaleista on vauhkottu ihan tarpeeksi (ja saatu ne vaikuttamaan vielä pahemmalta periaatteelliselta tyhjänpoljennalta), mutta minäpä jatkan vielä yhden ihmisen verran.
Vaaleissa vastakkain näyttävät olevan Niinistö ja Haavisto. En voi käsittää millainen valtio antaa äänienemmistön sekoomuskokoomusoikeistoporvari-Niinistölle kera vitun pelottava ulkomuoto kun vastassa on huomattavasti kokeneempi ja ajatusmaailmaltaan paljon parempi vastus. Onko sillä mitään väliä, että Pekka sattuu olemaan homo? Mitä se juuri sinun, joka Niinistöä olet äänestänyt, persettäsi kutittaa jos maailmalla puhutaan, että OH MY GOD, THIS WORLD ISN\'T THE SAME PLACE ANYMORE. FINLAND\'S PRESIDENT IS GAY. Bitch please, mitä vitun väliä? Maailmassa on paljon pahempaakin vääryyttä kuin se, että valtiota hallitsee homo. Afrikassa nähdään nälkää (ja jos tämä jotakuta sattuu liikuttamaan, ääni Saulille ei kyllä vaikuta prosenttiyksikköäkään, ainakaan positiiviseen suuntaan), Pohjois-Koreassa asiat ovat muuten vain päin persettä, Irakissa ja siellä päin soditaan jumalattomat summat rahaa vuodessa ja täällä sitä vittu mietitään, mitä maailmalla ajatellaan jos Suomen tasavallanpresidentti on homo.
Rajoja on rikottu ennenkin, ihan täällä Suomessakin. Jos en nyt ihan väärässä ole, Suomi oli ensimmäinen valtio jossa nainen asettui ehdolle presidentinvaaleissa. Amerikka, tuo rasistisuuden ja paskan elämän kehto, jota jostain tuntemattomasta syystä pidetään maailman toivona (ah, tästä pitää kirjoittaa toinen avautuminen heti perään ennen kuin fever loppuu), äänesti presidentikseen tummaihoisen. Kyllähän siitä kohua oli, mutta Obama's still alive.
Että haistakaa vaan rasistipaskat vittu. Jos Haavisto olisi kaapissa tilanne olisi aivan toinen. Aamen.
- Anonyymi

Kommentit

jeo kirjoitti...
Haavisto on paska politiikassa siks sitä ei äänestetä.
Harvoja oikeestaan kiinnostaa koko homous.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa