/ 8000 merkkiä käytetty
7708 - 26.1.2012 (arvosana: -77)

Jouduin tänään tekemään ryhmätyön koulussa maailman hitaimman ja tyhmimmän henkilön kanssa. Sillä on kauheen huono kuulo, joten sille pitää puhua tosi isoon ääneen. Se itekkin mölyää aina kovaan ääneen muttei tietenkää huomaa sitä ite, koska on niin paskakuulonen. Meidän piti tehdä se ryhmätyö koneella ja sitten tulostaa se. Mä kirjotin sitä ja se etti tietoa. Sit mua vitutti aivan helvetisti, ku se työnsi päänsä siihen ihan lähelle ja hönki siinä paskan hajusen hengityksensä kera. Ois tehny mieli tuupata se pois siitä mutten kehdannu.

Lisäksi mua ärsyttää siinä se sen puhetapa. Kauheaa tankeroa sössötystä. Ja se nauru on niin hermoja raastavaa. Se on kauhea nörtti mutta yrittää peittää sitä. Se pelaa 24/7 jotain paskaa nettipeliä ja huoh. Oon ollu sen luona pari kertaa ja siellä on aina niin tylsää. Menin sinne kerran vaan sen takia koska niillä on aina niin hyvää ruokaa.

Aina ku se tulee vastaan nii se änkeää halaamaa. Alkaa hävettään kun se hyökkää kimppuun jollain julkisella paikalla, koska se on niin nolo.

Tässä paviaanissa ärsytti tänään myös se, kun siihen ryhmätyöhön ois pitäny kirjottaa jotain seksuaalisuuteen liittyvää, muttei kirjoitettukaan, koska tämä tyyppi ei kuulemma ois kehdannu lukea sitä lausetta luokan edessä. Katoin sitä silleen että ootko vittu tosissas, ja se kikatti niinku joku pikku penikka. Se on aivan helvetin lapsellinen, ja ku olin niillä sillon joskus niin se kysy melkeen ensimmäisenä kun mentiin sen huoneeseen, että askarrellaanko jotain. MITÄ VITTUA. Olin silleen hehe, katottaisko mieluummin vaikka joku leffa. Sen huoneessa oli legoja, ja kun kysyin siltä että miks sulla niitä, nii se selvästi valehteli ja sano että jos niille tulee lapsia kylään niin se leikkii niitten kanssa niillä. Varmasti leikkii niillä ite.

Ihme hyypiö

- hermot menee

Kommentit

njaa kirjoitti...
Missä oot. Lukio, amitsu, ylä-, ala-aste?
Ja aika monet "leikkii" legoilla vielä parikymppisenäkin se on harrastus vähän samanlaista kun vaikka piirtäminen.
qwe kirjoitti...
Pitäähän sitä vähän lapsenmielinen olla jos haluu tässä maailmassa pärjätä.
Alko kyl naurattaa se "askarrellaanko jotain?".
123124124124 kirjoitti...
itsehän amkin viimestä vuotta ja yhä leikitään leegoilla, ihan kurssin puitteissa... Tosin sitä ei voi tietää, että harrastaako kyseinen herras/rouvasmies elektroniikkanäpertelyä, mutta se on aina mahdollista
eiaakkosia kirjoitti...
Olen itse 17 enka ymmarra mika on niin noloa legoilla leikkimisessa (nykyaan sita vain kutsutaan minecraftiksi). Avomielisyytta kehiin.
asd kirjoitti...
terve lapsi leikkii, jos lopettaa on..
..vammainen?
leeegoja kirjoitti...
legot on parhautta

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa