/ 8000 merkkiä käytetty
7704 - 24.1.2012 (arvosana: -91)

Mikä siinä on niin vitun hirveätä jos Haavisto on homo ja hän on presidenttiehdokas? Suoraasanoen vituttaa kuunnella joka päivä kun ihmisiä niin hirvittää kun meille saattaa tulla homo presidentti. Homot syntyy homoiksi, he eivät sille voi mitään. Pitääkö teidän saatana tehdä siitä viellä heille vaikeampaa, kun se joillekkin on jo tarpeeksi hankalaa, elää homona. En vihjaile että se on Haavistolle hankalaa, voin takuulla sanoa että 90% näistä homofobiaa sairastavista teineistä on sinkkuja. Haavisto on onnellisessa suhteessa MIEHEN, kyllä, MIEHEN kanssa. ONNELLISESSA. Mikset sinäkin ole?
- Anonyymi

Kommentit

jio kirjoitti...
Ei siinä mitään vaikka se on homo, mutta hyi saatanan viherhippi.
IT kirjoitti...
En ole onnellisessa suhteessa miehen kanssa koska olen hetero.
Sitä paitsi itelle ongelma ei ole se että Haavisto on homo vaan se että se on vihreä. Vihreiden pyrkimykset on aina ollu
1. Polkee suomalaisten oikeuksia
2. Kieltää sananvapaus
3. Kieltää ydinvoima
4. Lisätä pakkoruotsia
Vaikka Haavisto ei presidenttinä enää oliskaan vihreä niin ei ne arvot mihinkään häviä.
Toinen ongelma on ihmiset jotka äänestävät Haavistoa koska tämä on homo. Se on yhtä paha onko syynä Haaviston homous sille että äänestääkö vai ei äänestä Haavistoa.
Ketään ei kiinnosta sen polittinen kanta, mielipiteet tai arvot. Pelkästään seksuaalinen suuntautuminen. Presid
IT kirjoitti...
... tai hullu yksityiselämässään, mutta äänestäisin sitä jos se hoitais pressanhommat hyvin.
Tai olla viisas, koulutettu, hauska, silmää miellyttävä, kultivoitunut jne. mutta jos presidentin hommat ei onnistu niin en äänestäis ko. henkilöä.
Toisaalta Niinistö ja Haavisto on niin samanlaisia ja presidentin valtaoikeudet on niin riisuttuja että sillä ei oikeestaan oo väliä kumpaa äänestää.
Ääni Niinistölle on ääni vähemmän huonolle Suomelle.
Ja kaikille jotka sanoo että homo presidenttinä parantais Suomen mainetta ulkomailla:
Kuinka moni teistä tietää, että Islannissa on lesbo pääministeri?
IT kirjoitti...
tohon väliin piti tulla että
Presidentti vois olla vaikka minkälainen perverssi...
asd kirjoitti...
pääministeri ei edustakka maata, kun taas pressa niin tekee
petolttttt kirjoitti...
Noniin. Homous ei kulje geeneissä. Se mukautuu jokaiselle erikseen, mikä nykyaikana riippuu siitä millaista kokee. Yleensä se on hetero, sillä ensimmäinen asia mitä seksistä käsittää on normi miehen ja naisen lisääntyminen. Haavisto on vähän ollut eksyksissä.
anonyymi kirjoitti...
ASIAA SAATANA! mä en voi ymmärtää et mikä siinä on ku homoja syrjitään? mitä vitun väliä sillä on kenen kanssa ihmine harrastaa seksiä (siis meinaan jonkun ihmisne)
asd kirjoitti...
"Noniin. Homous ei kulje geeneissä. Se mukautuu jokaiselle erikseen, mikä nykyaikana riippuu siitä millaista kokee." Toista väitti meidän terveydenhoitaja ylä-asteella;) luulempa kuitenkin että asia toimii kuten esimerkiksi transseksuaalisuus, synnyt naiseksi miehen kropassa tai toisinpäin. Synnyt homoksi tai heteroksi. Homoseksuaalisuus on luonnollista ja loppuenlopuksi myös aika yleistä. Pitäkää huoli omista asioistanne. Ja ettette ala leimaamaan minua miksikään mielipiteitteni perusteella niin olen hetero ja onnellisessa parisuhteessa.
T: Suomihetero kirjoitti...
Haavisto pressaksi, Niinistö edustaa vain rahaa ja porvareita, Niinistö haluaa Suomen Natoon ja polkea köyhät maanrakoon.

Kumpikin ehdokas on pyllystä, mutta itse kallistun Haaviston puoleen. :-)
IT kirjoitti...
Eläinkunnasssakin on homoja.
Drarry<3 kirjoitti...
Mäkään en ymmärrä minkä takia homoja syrjitään. Seksuaalisella suuntautumisella ei pitäisi olla minkäänlaista vaikutusta muuhun elämään. Itse en ole onnellisessa parisuhteessa miehen kanssa, koska palavan rakkauden kohteeni ei edes huomaa minua. Vittu.
kirjoitti...
Voisin sanoa että kannatan Haavistoa, homo tai ei, se ruotsi olisi kätevä osata mutta se pitäisi sutvia jotenkin niin ettei se olisi pakollista mutta kuitenkin porukka opettelis ja ydinvoima on pahasta.
Juuuusdioanjsod kirjoitti...
Joo samaa mieltä, järkevien kommenttien kanssa. Haavisto ei ollut ihan ensimmäinen vaihtoehto listalla, mutta menee varmaan ääni sille, miksi: no ei vittu ainakaan sen takia että se on homo, sillä ei mitään vitun merkitystä. Kaverilla on ihan fiksut ideat kansainvälisyydestä ja ympäristöstä. Niinistö ei toki ole mikään supersikaporvari, mutta kyllä se kuitenkin rikkaita ja oppineita enemmän varmaa suosii, että se sen rajaa, eikä se että Niinistö on vittu naimisissa :D
hah kirjoitti...
Ydinvoima pahasta? Vitun vihreät paskoine "mielipiteinensä" (= väärää tietoa).
Ydinvoima on tähän mennessä turvallisin taloudellisesti kannattava energiamuoto.
Öljyn yms aiheuttamiin keuhko-ongelmiin kuolee kymmeniä, ellei satojatuhansia joka vuosi. Ydinvoimaan kuoli viime vuonna vissiin yks sen Japanin onnettomuuden seurauksena, ja sekään ei kuollu säteilyyn vaan johonkin räjähdykseen.
Tietty me voidaan elää ilman sähköökin no prob.
Ja pakkoruotsi tosiaan on perseestä.
Seppo kirjoitti...
En ole suhteessa miehen kanssa koska en ole henkisesti sairas, eli homoseksuaali.
jupe kirjoitti...
"Pitääkö teidän saatana tehdä siitä viellä heille vaikeampaa"
- Homous, vaikeaa? Sehän on trendi jota seurataan, siis milloin ennen vihreillä / sen edustajalla on ollut noin kova kannatus? Siis niin kova kannatus että heidän ehdokkaansa meni kahden presidentin virkaan sopivimman ehdokkaan ohi toiselle kierrokselle.

Ja tosiaan, ennemmin haluan että maani keulakuva on "porvari" joka osaa käsitellä raha-asioitaan, kuin paljasjalkainen helsinkiläinen viherpiipertäjä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa