/ 8000 merkkiä käytetty
7519 - 2.1.2012 (arvosana: -70)

Mua vituttaa, koska en halua välittää kenestäkään, koska kaikki tyypit, joista olen välittänyt on kaatanut paskat mun niskaan.
Mun kaveri lyö mua, jos olen eri mieltä sen kanssa. Mun toinen kaveri ei uskalla tän seurassa kertoo enää omia mielipiteitään. Mun kamut on meinannut jättää sen, mutta ne ei tiedä miten. Mä tulin kouluun uutena, enkä halunnut tuhota näitten pitkää ystävyyttä.
Mulla oli ennen kamuja, joihin luottaa... ainakin mä luulin niin. Mulla oli paljon kamuja ja kun kaikki muu meni päin persettä, piti ne ja koulu mut järjissäni. Menetin ne, kun muutin. Soittelin niille, sovin tapaamisia. En nähnyt niitä kummiskaan. Kutsuin ne mun synttäreille, kukaan niistä ei tullut. Mun nykysen luokan tytöt tuli paikalle. Kutsuin vain nää mun entiset kamut halloweenina, kukaan ei tullut. Mun toiset nykyset "kamut" oli kuulemma bileissä, joihin mua ei kutsuttu.
Mun kotonakin kaikki meni päin persettä, mutta ei siitä sen enempää.
Olen koulussa joillekkin ilmaa. Mut saadaan ohittaa jonossa ja mua saadaan töniä. Tönin tyyppei aina takasin.
Yks hemmo sit on sairaan ärsyttävä. Ärsytän sitä takas. Se lyö mua, mä lyön takas. Kerran se juoksi karkuun ja revin sen hiuksista meiän luokan eteen. Opet oli poissa, koska oli välkkä. Aluks tyypit vaan nauro, mut sit ne alko haukkuun mua. Ne kerto kuinka paljon vihaa mua ja kuinka paljon haluu mun muuttavan pois.
Mun "kamut" on monta kertaa jutellut jotai tämmöstä: "Kuvittele me joudutaan kestään tota vielä puol vuotta - ja ehkä enemmänkin!" Ja minä olen se "toi". Ne on huutanut mulle päin naamaa, et mun pitäis hankkii toisii kavereita. Mitä "toisii" kavereita? Ei mulla oo yhtäkään. Yks niistä koko ajan hehkuttaa kuinka hyvii kavereita ne KOLME on eli mä en kuulu joukkoon.
2 tyyppii näistä on kivoja ja tälleen, jos se kolmas ei oo mukana. Jos se on kipeenä, kaikki on hyvin. Se yks on se, joka lyö. Nää 2 on sanonut, et on sen mukana, koska ei haluu, et niit lyödään. Ne haukkuu sitä kolmatta mulle.
Oon kertonut sille kolmannelle, mutta se ei suostu uskomaan. Se pelkää yksin jäämistä niin paljon, että ei uskalla nähdä totuutta.
- Minä

Kommentit

kirjoitti...
Ah, mikä samaistus. Minä vaan olen asunut täälä koko ikäni. Kaikki syrjii paitti kaksi (joita myöskin kiusataan ja syrjitään) ja niistä on tullu meitille kuin veljiä. Koulussa on tollasta aika usein ja kaikki puukkaa toisia selkään jossakin välissä, pojat on niitä jotka puukottaa vähiten mutta niiden piireihin on vaikea päästä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa