/ 8000 merkkiä käytetty
7411 - 22.12.2011 (arvosana: -74)

Vituttaa ku kaikki aikuset ja sitäkautta mukamas "viisaammat ja kypsemmät" ihmiset valittaa mopoautoista ja siitä kuinka huonoja mopoautokuskeja nuoret on! Lopettakaa vittu se yleistäminen, minä omistan mopoauton ja osaan kyllä ajaa; lähden samantien ku valo vaihtuu liikennevaloissa vihreeksi, siirryn pientareelle ajamaan että autot pääsee ohi ja jos tulee iso rekka ni pysähdyn bussipysäkille odottaan et menee ohi. Eikä mulla ole mitään vitun noloja poppeja siellä muovipurkin sisällä.

Ja sit kans se, että pienessä paskakylässä missä minäkin asun on suurimmalla tiellä nopeusrajoituksena 40, ni onko vittu pakko lähtee pikkutiellä ohittaan vaikka ajan 55km/h eli YLINOPEUTTA! Sama kaupungissa; onko kakskaistasella kadulla pakko vaihtaa kaistaa, ohittaa mopoauto ja vaihtaa takasin vaan että pääsee sen "vitun hitaan" mopoauton edelle ku kaupungilla on vittu 30km/h rajotus saatana??
- Anonyymi

Kommentit

gede kirjoitti...
Olen niin ylpeä sinusta! Itse olen vasta kortin saanut 18v. nuorineiti, ja todella meinaa joskus mennä hermot mopoautoihin. Ajan pienessä kunnassa, joissa sivutiet ovat poikkeuksetta 80 tai 60 aluetta. Ärsyttää ne mulkut, jotka eivät missään tapauksessa voi väistää bussipysäkille sivuun että pääsisi itse ohi. Ei, vaikka olisi keltaiset viivat koko matkalla ja bussipysäkkejä puolen kilometrin välein. Arvostan sinua!
minä vaan kirjoitti...
yleistäminen on vitun perseestä mutta suurin osa mopoautoilijoista on vaan es-jonneja. mutta propsit sulle kun osaat olla järkevä!
Popeda kirjoitti...
Suurin osa henkilöautoilijoista on pellejä, joilta pitäisi ottaa kortti välittömästi pois. Kannattaa vain noudattaa omaa järkevää ajotapaansa, karavaani kulkee ja koirat räksyttää,niin se vain on.
Tervo kirjoitti...
On tullut välillä testimielessä ajeltua pojan mopoautolla, ja oikein hävettää henkilöautoilijoiden puolesta. Aivan törkeää, pelkästään ylimielisyydestä johtuvaa käyttäytymistä aikuisilta ihmisiltä. Suorastaan kiusantekoa on havaittu. Sen verran voin henkilöautoilijana sanoa, että jos ei mopoautosta pääse ohi, kannattaa pitää mölyt mahassa ja katsoa peiliin.
lol kirjoitti...
Jep komppaan kommentoijien kanssa. Hyvä että edes vähän porukkaa löytyy jolla on järkeä. Ongelmana on se että melkein kaikki jotka menee liikenteessä on kusipäitä: mopoautolijat jotka lesottavat niillä bassoilla ja ajavat keskellä tietä päästämättä autoilijoita ohitse, sekä autoilijat jotka luulevat olevansa maanteiden kuninkaita ja vittuilevat jokaiselle pyöräilijälle, mautolijalle, ja mopoilijalle. Jatka samaan malliin, you restored my faith in the young ones of society :D
Antti rulaa kirjoitti...
Tiedättekö mikä on todella hauskaa?
Kesällä kun päästelee Transitilla, joka on pitkä/korkea mallinen. Ja sillä kun pakottaa ne vitun mopolijat nielemään pölyä pientareelle... Aijjaijjai!
Antti rulaa kirjoitti...
Ja tuossa on vielä hyvin hassu avautuminen samasta aiheesta;

http://www.ketuttaa.fi/avautuminen/3295
Transitmies kirjoitti...
Hauskinta on kun tietää, ettei tarvitse enää koskaa olla transitin puikoissa ...
Anonyymi kirjoitti...
Vituttaa, kun patologinen valehtelija ja pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta ei jätä leikkipuiston lapsia rauhaan ollenkaan ja pelaa pelimiehen roolia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa