/ 8000 merkkiä käytetty
7307 - 15.12.2011 (arvosana: -75)

Mikä helevetti ihmisiä vaivaa? Tajusin tänään et jee, en oikeesti taia omistaa yhtään oikeeta kaveria. Kaikki on semmosseita paskanpuhujii ja tälleen et ei helvetin helvetti.
Vittu mikä siinä on niin vaikeeta ymmärtää et kaikilla ei mee vaan niin hyvin ku toisilla.

Miks vitussa sen yhen tietyn nimeltämainitsettoman henkilön pitää eka esittää hyvääki kaveria, jonka jälkeen se alkaa kerskaileen siitä, että isänsä sattuu omistaan hyvän työn ja muutenki menee nii vitun hyvi ku on poikaystävä ja paljon kavereita!?

Onks sen elämä oikeesti niin vitun täydellistä, et sil on varaa haukkua kavereita, jotka on oikeesti tuhlannu aikaansa, paljonpaljon rahaansa, ja hermojansa vaan ja ainoastaan siks, et yrittää olla hyvä kaveri ja lohduttaa + tukee jos menee huonosti. Ja tälleenkö palkitaan!?

Miten sit suu pantas, jos isä sais potkut, tää maailmanihaninjakultasinihqdaa poikaystävä jättäis, kaverit alkas puhuun paskaa selän takana ja kaikki muukin menis nii vitun paskasti!? Oisko sit jo sen "viimesen oljenkorren" paikka?
Tultasko sitten pyytään multa apua? Joo, ihan sama, musta jotenkin tuntuu et siinä vaiheessa voisin sanoo vaa et joo, nyt ei vittu kiinnosta!
- minävaa.

Kommentit

nolife kirjoitti...
Ihmisuhdeongelmia nyt ei oikeestaan voi ongelmiks kutsua. Niistä kun ei tarvi välittää, nimittäin ne ei vaikuta elämään jos niiden ei anna vaikuttaa toisin kun vaikka sais potkut niin siinä se vaikuttaa pakosti elämään.
Itellä ei oo yhtään kaveria kun en halua. Paljon kivempaa kun ei tartte huolehtia jostain yhteyden pitämisestä tai lähtee jonnekin vitun leffaan tms sen takia kun "Muuten se ei enää oo mun kaveri". Elämässä menee paljon paremmin jos unohdat todellisuuden ja rupeet vaikka pelaan jotain xbox/pc/ps3 peliä. Tietty käyt koulun/työn että saat rahaa joskus.
Brelzi kirjoitti...
Ja sitte toisinaa.. ei oo ihmistä joka ei ajattelis loppujenlopuks vaan omaa napaansa, ei tässä maailmassa oo kenelläkää oikeeta kaveria.

Ja jos vaan pelaa ja kököttää neljän seinän sisässä päivät pitkät nii mihin niitä kavereita tarvii.
killermasa69 kirjoitti...
onneksi meidän kaltaisemme, joilla ei ole yhtään ystävää tai ketään joka rakastaisi, on tietokoneet, nykyään ainoat ystäväni sijaitsevan internetissä

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa