/ 8000 merkkiä käytetty
7268 - 10.12.2011 (arvosana: -8)

Nyt vituttaa feministit ja muut miesten vihaajat. En ole mikään vitun sovinisti, vaan ymmärrän täysin että kautta aikojen naisia ja heidän asemaansa on sorrettu ja media pitää seksisymboleina vaan ja yms. Mutta nykyään etenkin kouluissa tää homma on karannut käsistä. Joka vitun päivä saa kuulla lukioissa ja yliopistoissa siitä kuinka miehen euro on naisen 80 senttiä, ja sitten tietysti se että naisia syrjitään työpaikoilla hirveästi. Tota noin, totuuttahan tossa on mutta miksi nykyään meitä miehiä ei huomioida ollenkaan?

Miesten odotetaan tekevän kaikki fyysiset työt, jos et siivoa taloa säännöllisesti olet sovinisti ja luuseri, jos olet nainen ja olet lesbo se on seksikästä jos olet homo oot vitun ällöttävä, jos nainen pelaa videopelejä se on seksiskästä jos aikuinen mies joka on naimisissa pelaa videopelejä on tämä luuseri, naisiin kohdistuva kodeissa tapahtuva väkivältä on vakava asia, mutta miksi miehet joita naiset hakkaavat nähdään vain heikkoina luusereina joiden pitäisi ryhdistäytyä, samoten sängyssä jos mies ei kestä kauan hän on surkea jos nainen taas saa orgasmin nopsasti ei se mitään seksi loppuu siihen, jos nainen runkkaa ei siinä mitään jos mies runkkaa: saamaton luuseri. Viimesenä suomessa miehet armeijaan taikka vankilaan vuodeksi, naiset saa opiskella kaikessa rauhassa lukion jälkeen.

Yhteiskunnan asenne on muuttunut ja naisten asema parantunu: siitä plussaa minun puolestani. Mutta mite miesten asema?
- Butthurt

Kommentit

kirjoitti...
Itse asiassa naisista usein valtaosa pitää homopojista. (Kiitos Adam LAmbertit, Sauli Koskiset sun muut, ja tietysti Japanin yaoit.)

Muuten tuo on asiaa. (Ja itsehän olen nainen.)
nii-in kirjoitti...
monet pitää lesboja ihan yhtä ällöttävinä kuin homojakin. yhtälailla sekin on seksuaalinen vähemmistö. joidenkin mielestä naiset kuuluvat edelleenkin siivous ja ruoanlaittohommiin, eikä minnekään muualle.
anonyymi kirjoitti...
siis miks lesbot on sexyjä ja homot ei? monet tytöt kuule ihan pimpsa märkänä kattelee kaikkia homojuttuja että revi siitä. sovinistipaskarunkkari :)
Swansson kirjoitti...
Ihan totta, tosin haluaisin kyllä sanoa että itse en pakottaisi naisiakin armeijaan.
Anonyymi kirjoitti...
Asiahan on se, että samalla alalla naiset saavat suunnilleen samaa palkkaa. Useampi mies vain sattuu olemaan johtajapaikoilla, koska selviävät siitä helpommin luontaisesti korkeamman adrenaliinin vuoksi.

Tutkittu juttu, voivoi.
SOVINISTI! kirjoitti...
Samaistuin kirjoittajaan. Meillä töissä naiset saa täysin saman palkan kuin miehet ja työssämme on erittäin tärkeää fyysinen kunto ja jos tilanne tulee naisille ei ole mitään mahkuja hoitaa sitä heikon fyysisen ylivoiman takia ja silti heille maksetaan sama palkka kuin miehille jotka tekee kaiken täällä. Huvittavinta on että naiset täällä ovat silti koviksia ja pahimmasta päästä feministeinä.
nainen kirjoitti...
Yritysten naiskiintiön ovat myös perseestä. Itse en ainakaan näe paremmin osaavan miehen palkkaamista syrjintänä huonommin osaavaan naiseen nähden. Paskimmassa tilanteessa joutuu palkkaamaan sen huonon naisen, koska naisia pitää olla x-määrä työntekijöistä. Ja itsehän olen nainen.
iipii kirjoitti...
Joka vitun päivä saa kuulla lukioissa ja yliopistoissa siitä kuinka miehen euro on naisen 80 senttiä, ja sitten tietysti se että naisia syrjitään työpaikoilla hirveästi. Tota noin, totuuttahan tossa on mutta miksi nykyään meitä miehiä ei huomioida ollenkaan?

Eikä edes ole totuutta... Tuo sama saatanan länkytys perustuu siihen, että se on laskettu vuosiansioista eikä tuntipalkasta. Itse asiassa miesten keskimääräinen tuntipalkka on jopa hieman vähemmän kuin naisten. Siis miehet saavat samasta työstä vähemmän rahaa kuin naiset! Ja taas länkytetään: Naisen euro on 80 senttiä! Ja vitut.
Maatuska kirjoitti...
Mikä vittu siinä on kun ei saa ees miehiä vihata?

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa