/ 8000 merkkiä käytetty
7220 - 6.12.2011 (arvosana: -12)

Saatana vittu helvetti menin sitte taas vittu käymää vaa'alla. Mä olen neljätoista vuotias tyttö joka on vähän vaille 170 senttiä pitkä, joten 64,8 kg ei oo paljon! Mutta mäpäs vittu en pysty uskoo sitä vaikka tiiän sen vallan hyvin, mä en yksinkertasesti vaan saa palastakaan nielastua ilman että mä oksennan sen ulos vaikka mulla on ihan helvetinmoinen nälkä, ja vaan sen takia että kaikki meiän luokkalaiset (jotka kaikki on jotain kymmenen senttii lyhyempiä) painaa monta kiloo mua vähemmän. Ja mä ällötän itteeni. Mä katon joittenki mallien kuvia ja halusin niin helvetisti olla yhtä laiha ku ne, mutta mä en vaan pysty siihen ja sen takia mua ällöttää ihan saatanasti. Ja tää ei oo eka kerta. Mä oon just parantunu vakavast anoreksiasta ja mun oikeesti pitäis nyt syyä kunnolla, mut mä en vaan pysty. Ja kaikista hirveintä on että mun mielestä nälkä tuntuu kivalta. Ja mä en uskalla sanoo äitille että kävin taas vaa'alla ilman sitä, koska mulle sanottiin etten mä saa nähä paljon mä painan, ettei näin vaan käy. Äitin täytyy vaan sanoo mulle aina että oonko mä lihonnut vai laihtunut ja pitääkö mun syyä enemmän. Se suuttuu mulle niin helvetisti ja pakottaa mut syömään iha hirveesti ja sitte saan oksennella koko yön. Tää on oikeesti ihan hirveetä.
- Anonyymi

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Olette sairas.
opsikelija kirjoitti...
Suosittelisin menemään ammattilaisen puheille että saisit korjattua tuon virheellisen ihmiskäsityksesi. Siinä säästyis sekä läheiset että sinä itse suurelta tuskalta. :)
tyttö hyvä kirjoitti...
meneppäs käymään kouluterveydenhoitajalla tai lääkärillä ja sano samat asiat siellä, kiitos.
kirjoitti...
Mene hoitoon. Suomalaisten rakennekkaan harvemmin ei salli kevyttä painoa. Minä olen 149 cm ja painan 69 kg ollen sopivan painoinen mittoihin nähden, joten sinä olet sairaan laiha, suorastaan ruman laiha.
minä kirjoitti...
Mä oon 168cm pitkä ja painan 45kg, ja mielestäni olen ihan normaalin painoinen. ^^
m21 kirjoitti...
minä: haista paska trolli, älä aiheuta lisää ongelmia avautujalle.

Avautuja: ihan normaalilta ja kauniilta tytöltä kuulostat, ei tarvii laihdutusta. Kerro tämä myös kouluterveydenhoitajalle, tarvitset viel apua.
neuvonta kirjoitti...
Te kärsitte Bulimia Nervosasta, menkää mahdollisimman pian kouluterveydenhuoltajalle.
kirjoittaja kirjoitti...
Käyn kerran viikos nyt jo ravitsemusterapeutilla, mut mua pelottaa ku en haluis lisää harmei mun vanhemmille ja en oikeesti ois saanu käyä siel vaa'alla et tää on ihan mun oma syy etten pysty syömää...
kirjoitti...
Kun pääsisit kunnolla ongelmista vanhempasi olisivat iloisia, suosittelen että käyt pyytämässä äitiäsi viemään vaa'an johonkin mistä et saa sitä käsiisi koska sinulla on liian kova mieliteko tarkistaa painosi, äitisi kyllä ymmärtää. Kannatan että etsit jonkun hyvä ruu'an ja teet kuten itse teen, jos ei saa lisää ruokaa alas syö myöhemmin. Omatunto ei kärsi.
jai kirjoitti...
Sinun on myös vain hyväksyttävä se, että kaikki ei voi olla toistensa näköisiä. Sinä et voi olla jonkun mallin näköinen koska sinä et ole se. Sen lisäksi että lakkaat käymästä vaa'alla sinun pitää lakata toljottamasta mediassa näytettäviä vääristyneen naiskauneusihanteen kuvia. Kukaan ei oikeasti näytä siltä miltä median photoshopatut kuvat. Ja tiedoksi vain että myös läskeyttä ja muita kehon ei haluttuja muotoja voi photoshopata. Lakkaa vertailemasta itseäsi muihin koska aina löytyy joku laihempi. Mutta aina löytyy myös joku sinua lihavampi. Joten ole onnellinen että olet noin normaalipainoinen.
Koira kirjoitti...
Kuka vittu haluaa olla mallien näköinen, oikeasti? Kukaan ei halua mallin näköistä naista, naisessa pitää olla pyöreyttä ja muotoja. Tässä tapauksessa nuoressa naisessa.
tyto kirjoitti...
HHAHAHA, oon suunnilleen sun pitunen ja painan yli kymmenen kiloo vähemmän.
mama kirjoitti...
Kerro pian äidilles ja hakekaa apua, ettei sairaus puhkea uudestaan. Anokresiasta toipuminen kestää pitkään ja tosi homma tuo, minkä Koira kirjoitti "Kuka vittu haluaa olla mallien näköinen".

Mua just huolestuttaa ja vituttaakin, että miksi helvetissä mallien pitää olla niin sairaalloisen laihoja, sehän on terveydellekin vaarallista (vaarallisempaa kuin muutama ylimääräinen kilo!). Nuoret tytöt ehkä luulee, että mallit on jotain ihannenaisia. Mallit koittavat kovasti näyttää täydellisiltä, mikä tekee ne persoonattomaksi. Mallimaailma on sairas.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa