/ 8000 merkkiä käytetty
7214 - 6.12.2011 (arvosana: -34)

Miks ihmeessä maailmassa täytyy olla jotain vitun homofoobikoita. Ihan sama tykkäätkö tytöistä vai pojista vaiko saatana sitten kananmunista niin rakkautta se on kumminkin. Okei en menis nyt sanomaan että kananmunan kanssa saa hirveen hyvän suhteen aikaseks, mutta senkus rakastat kananmunia, se oot sinä joka niitä rakastaa ei se naapurin Pekka. Ja jotkut sanoo että jumala ei hyväksy suhdetta samaan sukupuoleen niin helvetti mistäs te sen tiiätte? RAAMATUSSA sanotaan että on syntiä jos mies on miehen kanssa samalla lailla kun naisen kanssa, mutta IHMINEN on kirjoittanut raamatun ei jumala. Ja muutenkin jos oot uskonnossa jossa ei hyväksytä homoja niin mä en saatana ole niin silloin vittu mä saan olla homo jos vaan huvittaa, ei sun tarvii tulla sanoo että SUN uskonto ei hyväksy homoja joten MÄ en saa olla homo.
- Anonyymi

Kommentit

anonyymi kirjoitti...
niimpä, niimpä... ja miten se on joltain esim. hetero mieheltä pois jos joku on homo. se hetero mies saa vaan enemmän naisia! musta sairasta on esim. eläimeen tai lapseen sekaantuminen, rakkaus toiseen ihmiseen taas ei ole sairasta.
Dimitri 41v. kirjoitti...
ja lapsiko ei ole ihminen? xd.

jos suomi ei olisi itsenäistynyt, vaan olisi Venäjän, silloin täällä ei olisi homoja eikä mamuja. U mad?
kirjoitti...
Jumala rakastaa kaikkia, joten eikö homot sitten oel olemassa? Paradoxi.
alottaja kirjoitti...
Eläin ei sinänsä suostu siihen seksisuhteeseen ja lapsikaan tuskin ellei oo esim 17 niin sitten mun mielestä sais olla laillista jos molemmat on suostunu siihe suhteeseen. Mä puhuin tossa kyllä ennemminki rakkaudesta en siitä että panee koiraa tai raiskaa lapsen, jos niitä rakastaa, mutta antaa asian vaan olla niin kyllähän se sitten on okei. Eli ei mene omin luvin sitä koiraa panemaan vaa rakastaa etäältä tai vaikka vaan halailee.
anonyymi kirjoitti...
voi teitä pilkun nussijoita! älkää nyt sitä koira-lapsi juttua ottako niin vakavasti. jos ette sitä ymmärtäny niin voitte tukkia suuret turpanne. ja uskon et avautujat ovat homofoobikkoja :)
Anonyymi kirjoitti...
Raamattu on ihmisten kirjoittama mutta jumalan hengeytyksellä jos luulet tietäväsi asioista jotain.
järjentriumfi kirjoitti...
Todista, että Pyhä Henki on ollut mukana Raamatun luomisen yhteydessä.
Anonyymi kirjoitti...
^ Esim. Ennustukset jotka ovat kaikki toteutuneet raamatun aikoina.
Ja nämä tapahtumat ovat sopusoinnussa raamatusta riippumattoman historian kanssa.
Esim danielin kirjassa oleva ennustus Aleksanteri suuren vallan jakautumisesta neljään osaan.
Ota itse selvää.
jeje kirjoitti...
Homous on niin täysin eri asia, kuin parafiliat, kuten pedofilia tai eläimiin sekaantuminen. Homosuhteessa molemmat osapuolet ovat suhteessa vapaasta tahdostaan ja ovat saman arvoisia. Joten keltä se on pois?
opiskelija kirjoitti...
Tässä teille, jotka tuutte pätemään Raamatusta: Minulle opetettiin vuosia sitten rippikoulussa, että Raamatun tärkeimmät opetukset ovat rakkauden kaksoiskäsky ja kymmenen käskyä. Molemmat ovat suoraan jumalalta saatuja käskyjä. Jeesus edusti jumalansanaa maan päällä, mutta jos homous on niin kamala synti, miksei hän maininnutkaan asiasta?
Raamattu on täynnä sääntöjä, jotka eivät vain yksinkertaisesti ole voimassa nyky-yhteiskunnassa. Enää ei polteta noitia, kivitetä esiaviollista seksiä harrastavia tai surmata sapattina työskenteleviä. Vanhan testamentin mukaan orjuuskin on hyväksyttävää. Nuo ”säännöt” on kirjoittanut yksittäinen ihminen, eikä Je
opiskelija kirjoitti...
...jatkuu:
Nuo ”säännöt” on kirjoittanut yksittäinen ihminen, eikä Jeesus ole näin määrännyt.
Uskovaiset muutenkin valikoivat, mitä Raamatun sääntöjä noudattavat. Esimerkiksi äyriäisten syönti on kielletty Raamatussa, sillä ne ovat "saastaisia", mutta moniko uskovainen välittää/edes tietää tästä säännöstä?
Voi kuulkaas, eivät ne kirkon verhot revenneet naispappeudestakaan. Jos niin uskotte Jumalaan ja Raamattuun, noudattakaa omia sääntöjänne: "Ei tuomita taivaan tällä puolen."

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa