/ 8000 merkkiä käytetty
7207 - 5.12.2011 (arvosana: -107)

päätin nyt kirjottaa tänne kuinka helvetisti mua vituttaa.

teinit
en yleistä, mut suurin osa on semmosia helvetin ryyppääjiä massan mukana kulkijoita heruttajia ahdasmielisiä paskoja.
on hauskaa ku sanoo homo tai seksi. hehhehhee. vitun ärsyttävää.

mun luokkalaiset tytöt, ollaan hyviä kavereita, kaikki tunnetaan toisemme ja näin. mut sit eräs päivä mun toinen kaveriporukka tutustutti mut pokémoniin, KYLLÄ. ne mun luokkalaiset sit sano mulle, et mun pitäis lopettaa sen pelaaminen tai valehdella et en pelaa koska se on noloa.
mua ei vittuukaan kiinnosta mitä joku helvetin kasiluokkalaiset tai jotku yläastelaiset ajattelee musta! jos mä tykkään banaaneista ja suurin osa muista omenoista niin ihan vitun sama!
..öö, aika outo esimerkki, no, oon aika erikoinen :DD

niin, ja sit tää pokémon. se ei oo pätkääkään noloa - se sarja tekee siitä niin lapselliselta vaikuttavan. joku perse huutaa jee! se raiskaa korvia niin AARGH. pokémon on kaiken ikäsille, vaikka peleissä nyt sattuukin olemaan k3 ikäraja.
ainiinjoo: KUKA HELVETIN 3 VUOTIAS OSAA ENGLANTIA? tai ylipäätäänsä tämmösiä iskuja käyttää oikein tai seikkailla siellä ja ratkoo ne salitehtävät ja muut oikein?

se vaan siinä on kun mä tykkään siitä. jos sä et tykkää siitä, mua ei vittuukaan kiinnosta. jos oot niin epäkypsä et tuut haukkumaan päin naamaa kuinka nolo oon, niin voit painua jonnekki vitun vitun vittuun. vittu oikeesti.

hihihih vitun viljelyä :p

niin ja joo, mä käytän sellasia vaatteita ku vittu haluun. mulla on omasta mielestä ainaki ihan normaalit vaatteet, joku villapaita, farkut, converset, normi talvitakki, normi pipo, lapaset. adidaksen laukku. siis mitä vittua, mulle tultiin sanomaan että ''saaks noita takkeja naisillekki?'' ei vittu. ainiijoo, oon siis naispuolinen.

sit mua vituttaa kun ihmiset voi olla niin ahdasmielisiä. kaikkia ulkomaalasia tai maahanmuuttajia mennään haukkuu neekereiks tai manneiks.
jotku oikeesti tekee työtä eikä elä suomen rahoilla! tosin ei kaikki, mut silti. ei voi yleistää.

mm.. mä oon aika paljonki kypsempi kuin muut mun ikäset - mun ajatusmaailma on aika paljon korkeemmalla tasolla kuin joidenkin muiden. -> itserakas <- :)
joo vittu. melkein kukaan mun luokalta ei vaan vittu osaa olla hiljaa. mä haluisin oikeesti oppia jotain ja saada työpaikan, mut eeei, nää yhet huutaa open päälle ja puhuu jostai pillusta.

mm. ja sit mun isä. se on sairaan ärsyttävä - mä sanon sille että joo, tuun, laitan paidan eka päälle - 8 sekunnin päästä se tulee yläkertaa ja huutaa mulle naama punasena siitä et mun pitää syödä samaan aikaan ku muu perhe. mmhm.

kiitos joku random joka sattu lukemaan pienen palan mun kivusta, ja joo, maailmas on aika paljon ihmisiä joilla on pahempia ongelmia, esimerkiks mun parhaisiin nettikavereihin kuuluva henkilö (<3) mutta kipu mikä kipu.

subete no wakamono wa itta, shinu ni wa wakasugiru darou.

all the young ones said, we're too young to die.

vittu.
- siwax

Kommentit

Malle kirjoitti...
Pokemon on paras :D Olin silloin joskus ekalla ja tokalla luokalla, kun Pokemon villitys oli pahimmillaan. Kaikki keräsivät kortteja, pelasivat Pokemon pelejä, katsoivat Pokemon-sarjaa yms.. Ja tämähän tapahtui silloin vanhaan HYVÄÄN aikaan, 1998-2000. Itse pelasin Pokemon Blueta Gameboylla ja Pokemon Stadiumia N64:lla :-P Voi niitä aikoja...

Nykyään samanikäiset lapset pelaavat vain K18 pelejä kuten BF3 ja CoD onlinessä ja juovat ES. Sad.

Antaisin mitä vain, jotta saisin elää Pokemon-lapsuuteni uudestaan :-)
kirjoitti...
Itse pelään Robloxia (lapsellista, mutta vitun kivaa) tyttöystävän pikkuveljen kanssa (pojalla ikää 7 vuotta, mutta asiallinen skidi)
kirjoitti...
Itse pelään Robloxia (lapsellista, mutta vitun kivaa) tyttöystävän pikkuveljen kanssa (pojalla ikää 7 vuotta, mutta asiallinen skidi)
ln -1 kirjoitti...
Yläasteikäisillä on aivan hillitön paine olla olevinaan "aikuisia" - mikään lapselliselta vähänkin vaikuttava ei vaan sovi. Älä huoli, sitten lukioiässä ja sen jälkeen voi pelailla ihan mitä lystää ilman vittuiluja. Silloin se katsos on joko retroa tai ironista. :D
Swansson kirjoitti...
Nooh, kyllä mää oon ysillä ja tykkään Pokémonista. :(
Fennec kirjoitti...
Rakastan pokémonia edelleen ja olen kohta kuitenkin 20

Ei ikä määritä mistä saa pitää ja mistä ei. :)
alucard kirjoitti...
Pokemonit ja muutenkin kaikki vanhemmat pelit (kuten NES pelit) ovat juuri niitä maailman parhaimpia pelejä mitä on tullut. Niitä oli vaikea päästä läpi ja niitä jaksaa aina vain pelata uudelleen ja uudelleen.
mies kirjoitti...
POKEMON!!!!!! paras pelisarja koskaan!!!
Blaargh kirjoitti...
Se pokemonin ikäraja on siksi 3, koska esimerkiksi brittilässä ja jenkkilässä sen ikäiset yllättäen osaa englantia ja kyseinen ikäraja systeemi on maailmanlaajuinen. ;) Pokemon on kova, itse en vain enää jaksa pelata niitä. Syynä lähinnä että en halua ostaa nintendo DS:ää.

Kestät vain tuon ihanan peruskouluajan niin alkaa elämä vähän paremmin potkia. Anteeksi, peruskoulu+lukion/ammattikoulun ensimmäinen vuosi. Pitkähkö aika mutta kuitenkin.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa