/ 8000 merkkiä käytetty
7172 - 1.12.2011 (arvosana: -51)

Vituttaa yksi vitun ämmä. Naamakirjassa kysyin, haluaisiko lähteä vaikkapa kahville joku päivä. Vastaus oli myöntävä. Tunnetaan jo siis toisemme peruskoulusta asti ja nyt ollaan päälle parikymppisiä ja tiedän, että se oli vähän ihastunut muhun silloin aikoinaan. Ja sen naamakirjasivulla lukee isoilla kissan kokoisilla kirjaimilla "SINKKU" ja "KIINNOSTUNUT MIEHEISTÄ". Ja siinä sitten kans jauhettiin kuulumisia naamakirjassa tunnin verran ja hän vaikutti oikein kiinnostuneelta yms yms yms mukavalta mua kohtaan.

Siinä sitten sovittiin että nähtäisiin parin päivän kuluttua. Odottelin jo sovitussa paikassa kun kännykkään tulee viesti jossa lukee "Soi hei mut mulle tuli nyt yks tosi tärkee meno, voitaisko siirtää tapaamista?" Vastasin että kyllähän se sopii.

Sitten sovittiin myöhemmin uusi tapaaminen. Tällä kertaa odottelin kaksi ja puoli vitun tuntia kaupungilla. Piti nähdä siinä tasan kello 16 samaisessa paikassa. Taas viestiä kännykkään siltä ämmältä. Tällä kertaa oli kuulemma laukku hukassa ja siellä laukussa oli kaikki passit sun muut kukkarot. Kas kun ei ollut kännykkä kans... Ajattelin että onkohan se ujo tai jotain. Vastasin taas iloisesti tyyliin "ei se mitään, sovitaan sitten uusi tapaaminen". Siinä parin päivän jälkeen TAAS kysyin että koska sulla olisi aikaa nähdä. Ei ole vieläkään vastannut takaisin ja aikaa on kulunut huomenna kolme viikkoa L0L.

Vittu mikä lutkahuora.... HAISTAKOOT PASKAN!!!!!
- Pettylsiini.

Kommentit

Anonyymi kirjoitti...
Foreveralone.
anonyymi kirjoitti...
se, että sen mielestä sä oot ruma ja inhottava, ei tee siitä lutkahuoraa. ime kullias "foreveralone"
--- kirjoitti...
No... kerronpas tarinan:
Olin ihastunut ystävääni, jonka tunsin jo ala-asteelta. Mentiin mun rippijuhlien päätteeks laivalle... Siellä se sitten bongas jotain jätkiä. (feidas mut kokonaana)
Sitten parin päivän päästä se haukku mut ihan pystyyn... n. kahden vuoden päästä pyys anteeks ja sano et hänki piti must, mut piti sen salassa, kun ei halunnu pilata ystävyyttä. Okei, ei siinä mitään. No sit pidetii yhteyt puol vuotta...sit ne katkes ja ny ei pahemmi enää olla ku tuttuja.
an kirjoitti...
hän onki lutkahuora kun ei halua panna sua?

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa