/ 8000 merkkiä käytetty
7093 - 23.11.2011 (arvosana: -44)

kuukautiset. miksi mulla pitää olla ne ja vielä helvetin kivuliaat? menkkojen aikaan mikään ei ole hyvin. ulkonäkö, ihmiset, koulu.. kaikki tuntuu olevan perseestä. (ihan kuin ne ei nyt olisi muutenkin, mutta etenkin kuukautisten aikaan.) Toisinsanoen olo on totaalisen paska. Tämä vielä korostetaan muutaman päivän ajan helvetinmoisella migreenillä ja vatsakrampeilla. olen tiennyt jo kauan, etten halua biologisia lapsia vaikka olen alle kaksikymppinen. joten miksi mun pitää kärsiä tämmösestä työnestosta melkein koko elämä? lääkkeet on kokeiltu ja ei auta. ainut mikä auttaa on kuukautisten poistaminen koko elämästä. voi vitun vittu.
- Anonyymi

Kommentit

vittu. kirjoitti...
en oo oikeesti koskaan inhonnu tai vihannu mitään näin paljon kun menkkoja. itseasiassa mun ei oo koskaan ees tarvinnu vihata mitään tai ketään. mut se viha taitaa kasvaa sen kuvotuksen ja kivun myötä koko ajan mitä vanhemmaks tulee. monet sanoo, että se helpottaa ensimmäisen lapsen synnyttyä. mutta enstäs jos ei halua synnyttää? miks mun pitää olla joka kuukausi muutama päivä työkyvyttömänä turhan takia? perkele.
anonyymi kirjoitti...
no sterilisaatio?
kirjoitti...
Osaan samaistua, olen kärsinyt myös kivuliaimmat. (Koulusta ei pienenä tahtonu olla pois joten saattoi lyssähtää polvilleen kivusta kesken päivän ulisemaan.) Tosin nyt ei ole ongelmaan, en koskaan tahtonut naiseksi joten olen vaihtanut sukupuoltakin.
väsynyt kirjoitti...
en kyseenalaista naiseuttani, en vaan halua biologisia lapsia. ja vaikka haluaisinkin niin se ei ole kaiken tämän kivun ja henkisen helvetin arvoista. olen enemmän adoption kannalla. kuukautisia ei vaan helposti "lopeteta" ellet ole yli kolmekymppinen ja äiti lapsille. en tosin ole perehtynyt asiaan, mutta onneksi pääsen lääkärille tuota pikaa.
syvällistä kirjoitti...
ja eri asia olisi jos menkat olisi vaikka kerran pari vuodessa. ja helpottaisi aika paljon jos kuukautisista ei tulisi mitään kipua tai harmia niin kuin alkuaikoina. välillä mä tunnen itteni ihan kun joksikin keski-ikäiseks, joka vaan oottaa menkkojen loppumista. onhan se kieltämättä vähän hassua, että jo tämän ikäisenä haluaa vähän niin kuin "osan" itsestään pois. se vaan helpottais niin paljon ja vois taas työskennellä normaalisti.
kirjoitti...
Ymmärrän tuota, tuntuu typerältä kun on viikon kuukaudessa kuin liikuntarajoitteninen :|
anonyymi kirjoitti...
musta on väärin et sterilisaatioon on niin tiukat säännöt. musta jokainen saa ite päättää siitä, se ei kuulu lääkärille saatana
chops kirjoitti...
Olen kuullut, että e-pillereillä kuukautiset voi lopettaa. Itsehän olen niin onnekas, että kuukautiseni ovat lähes täysin kivuttomat ja vuoto on niin vähäistä, että tarvitsen vain yhden terveyssiteen päivässä ja toisen yöksi. Ensimmmäisenä päivänä on joskus lievää vatsakipua, mutta se lakkaa nopeasti eikä haittaa toimintakykyä. Taidan olla etuoikeutettu.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa