/ 8000 merkkiä käytetty
7067 - 19.11.2011 (arvosana: -36)

Olen ihastunut sinuun! Sinä siellä töissäme istuva hyvätyöntekijä. Yritän tulla sinun luoksesi aina juttelemaan mutta en osaa aloittaa sellaisia keskusteluja että voisin edes pyytää puhelinnumeroasi. Olen kovin vaivautunut kun olet niin tunnollinen ja ystävällinen työkaveri. Et ikinä kiroile, etkä ryyppää tai pane kaikkea mikä liikkuu. Minuakin kyllästyttää kuunnella muiden työkavereittemme juttuja heidän viikonloppu panoista ja ryyppyreissuista.

Olen etsinyt sinua ja siinä olet enkä saa mitään aikaan. Tiedän että olet poikamies ja asut yksin. Minäkin asun yksin ja olen tyttönainen. Pelkään olevani liian ruma sinulle. Pelkään että torjut minut jos pyydän numeroasi. Pelkään että sinulla olisikin joku toinen. Miten saan sinut kiinnostumaan minusta?

Pidät siistejä vaatteita töissäsi ja teet työsi aina tehokkaasti ja olet aina ennen muita tehnyt työsi etkä huijaa pomoamme. Tulet ajoissa töihin etkä kiirehdi pois, ihannoin sinua. Enkä ihmettele että pomokin pitää sinua parhaimpana työntekijänä. En välitä vaikka olet jossain uskonnossa, voin vaikka liittyä siihen sinun vuoksesi.

Mutta miten saan sinuun kontaktin? Pelkään niin paljon torjuntaa. Koska olet juuri se mitä olen koko elämäni etsinyt. Olet varmaankin niin kunnollinen ihminen ettet käy edes tälläisillä sivustoilla ikinä joten tämäkään ei taida auttaa.

Luulen vain että olen liian ruma sinulle tai liian vanha. Vaikka onko 5 vuotta liikaa? Olen neitsyt enkä ole koskaan edes pussannut miestä/poikaa. Olen sinun.

Pidät aina tummaa siistiä paitaa ja farkkuja. Minä istun vastapäisessä toimistossa punaisessa paidassa sinua odottaen.

Odotan vaikka lopun elämääni sinua ja yhteisiä hetkiämme. Kumpa ne vaan tulisivat pian... Itken yksinäisyyttäni ja kaipuuta nähdä sinua, viikonloput ovat tuskaa... Kesäloma vasta tuskaa onkin.
- M.Sav<3

Kommentit

kissanainen kirjoitti...
Aika suloista vaikka varmasti raastavaa kun ette saa toisianne, peukkuja teille. Rankasti työtä tekemällä saat varmasti palkintosi.
katoppa tämä kirjoitti...
http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY
:)
Peikko mitätö kirjoitti...
Yliarvostettu runkkari tämä kaveri jota silmäilet; pidähän silmäsi auki, tai kävelet oikean onnesi ohi, trolli.
lol kirjoitti...
Eli olisiko sen sittenkin pitänyt mennä näin: "Hei sinä aivoton runkkari siellä työpöydän takana. Olet ystävällinen, mutta voisitko olla vieläkin ystävällisempi ja poistua vittuun elämästäni?" Joopa. Tuskinpa olet kävelemässä onnesi ohi. Mene vaan rohkeasti juttelemaan, ehkä tyyppikin tuntee samoin kuin sinä.
M.Sav<3 kirjoitti...
Mutta mitä sanon hänelle??? Help me...
hmm kirjoitti...
Riippuu minkälaiset välit teillä on. Ootteko kaukana toisistanne? Jos sulla on vaikka joku pulma tai onglema työhön liittyen nii mene kysymään häneltä. Jos työpiste on ihan vieressä niin mene vaan rohkeesti juttelemaan niitä näitä. Et menetä mitään, varsinkin jos huomaat että tyyppi on tylsistynyt ja vailla juttuseuraa. Jos teillä on ruokatauko tms. samaan aikaan niin mene hänen viereen istumaan. Aluksi voi olla vaikeeta, itse oon tosi ujo joten tiedän tilanteen. Työpaikalla voi myöskin muuten tuntua, että menettää kasvonsa ja on kiusallista jos toisella ei olekaan samanlaisia tunteita ja joudutte kuitenkin näkemään työpaikalla päivittäin.
Tai sitten.. kirjoitti...
Voit tehdä samalla tavalla kuin tossa videossa eli alatte viestitellä lapuilla! Nakkaat vaan lasiseinää vasten "Moi miten menee?" :D Joo on ehkä vähän liian elokuvamaista, mutta suloista. Siks mulle tulikin tuo video mieleen toimistosta ja sun kirjotuksesta. Ehkä sulle käykin vielä niin, että tyyppi ottaa suhun yhteyttä lapuilla! Oli miten oli, lykkyä tykö ja tsemppiä! :)
MinäSanonHauHa kirjoitti...
Aika paljon luotat jos arvelet hänenkin käyvän täällä :D Sano vaan suoraan niin selviää.
flatron kirjoitti...
OLENKO SE MINÄ?! OLENKO SE MINÄ!!! KYLLÄ! TULE LUOKSENI! Minäkin olen ihastunut sinuun! Voiko tämä olla totta?

Voih... (katson työpisteeni ympärille ja näen vain paperisilppurin.) VITTU! No saa luvan kelvata! Tuuppas tänne paperisilppuri niin keksin sinulle nimen....

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa