/ 8000 merkkiä käytetty
7055 - 17.11.2011 (arvosana: -72)

Ai mikäkö vituttaa? Kaksi asiaa...

Ensinnäkin maahanmuuttopolitiikka. Perussuomalaiset tahtovat maahanmuuttajat helvettiin täältä, mutta onko kukaan KOSKAAN miettinyt asiaa maahanmuuttajan kannalta? Moni ulkomaalainen ajattelee Suomea 'pelastuksena' ja pääsynä pois vaikka sieltä Afrikasta, nälänhädästä ja kurjuudesta ja sitten kun tulee tänne huudetaan vain neekeriä päin naamaa. Miltä itsestäsi tuntuisi jos sinun pitäisi muuttaa Suomesta vastaavanlaisesti kriisitilanteessa pois, tulisit uuteen maahan ja luulisit sen olevan uusi alku ja sitten saat niskaasi pelkkää paskaa! EI NÄIN. Jumalauta yrittäkää nyt päättää! Jos maahanmuuttajia ette tänne halua niin älkää ottako, mutta älkää jumalauta haukkuko tai kohdelko kuin paskaa.

Toiseksi alkoholi. Suomessa alkoholin käyttö on TÄYSIN vääristynyt. Mitä helvettiä? Joillain ihmisillä on kyllä pakka hallussa mutta ei vittu kaikilla... Kun itse olin nuorempi ja asuin kotona porukoilla oli JOKA IKINEN ILTAPÄIVÄ koulusta tullessani pihalla jäähtymässä mäyräkoira olvia, ja jääkaappi täynnä kaljaa. Siis oli kyllä ah, niin ihana lapsuus minullakin. KOSKAAN siis koskaan en kehdannut pyytää omia kavereita kylään tai tutustua ihmisiin koska pelkäsin heidän tuomitsevan minut vanhempieni perusteella, nuori ja tyhmä kun olin. Koko kouluaika meni päin vittua, kiitos vaan äiti ja isä. Siksipä muutin pois kotoa heti kun täytin 17. Kitatkaa kaljaa ihan rauhassa, kuolkaa vaikka alkoholismiin jos siltä tuntuu, I don't care.

HELPOTTI
- Anonyymi

Kommentit

dofjof kirjoitti...
Jos Suomeen tosiaan aikoo tulla pakolaiseksi, niin sitten kannattais ihan tosi käyttäytyä maassa maan tavoin. Tulisiko teillä mieleen mennä raiskaamaan puistossa joku vastaantuleva nainen tai varastella pyöriä sieltä, mistä ootte saanu apua? Ei.
poika 12v kirjoitti...
Yhdyn täysin tuohon holtittomaan viinan kanssa lutraamiseen.

Mutta tuo mamujuttu. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Mulla ei ole mitään sitä vastaan, että joku mamu tulee Afrikasta tänne etsimään parempaa elämää, mutta kaikenlainen lorviminen, raiskailu yms rikostelu... Ei ei ei...

Ja se, että tuodaan koko suku tänne veronmaksajien elätettäväksi, FYI!

Afrikassa ei ole minkäänlaista työkulttuuria. Sen takia haluaisin tänne mieluummin aasialaisia mamuja, jotka ovat uutteria ja kohteliaita ja ennen kaikkea nöyriä ja toisen kulttuuria kunnioittavia.
KYLLÄ kirjoitti...
Kukkahattutädit taas vikisee jotain paskaa. Tutkikaa rikostilastoja ennen kuin suojelette tai sitten otatte omaksi alivuokralaiseksi.
kirjoitti...
^Tutkittu, eniten rikoksia tekee SUomalaiset kännipäissään. Ole hyvä. T: tilastot
miumau kirjoitti...
mutta mietippäs asiaa näin,jos itse joutusit maahanmuuttajaksi niin olisiko ensimmäinen paikka suomalaiselle joku afrikka?muista kunnista en tiedä mutta tänne tulee mamuja eniten burmasta,iranista, ynm.maista missä kulttuuri on täysin erilaista mitä se on suomessa.
ensimmäinen asia tossa mamu politiikassa olisi se että etsittäisiin omaa maatansa/kulttuuriansa suunnilleen vastaava/eniten täsmäävin paikka eikä tuotas niitä ANTEEKSI neekereitä tänne missä ei päde mitkään viidakonlait.se lisää osasyynsä siihen että eivät oikein osaa olla täälä.

ja tuohon viimiseen kommenttiin että tottakai suomessa tekee eniten rikoksia känniset suomalaiset kun niitä nyt täs
eiksje? kirjoitti...
"huudetaan neekeriä päin naamaa"? Kainy jossain pohjois suomessa, mutta suomalaiset on paljon vähemmän rasistisia kun monet muut kansat. Kysäsepä vaikka parilta mamulta että onko kohdeltu kauheen rasistisesti, niin ei varmaan ole. Ite en oo ikinä nähny mitään rotujen yhteenottoja tai neekeriks huutelua. Ikinä.
Ja muutenkin kaikki mamut aina liikkuu mamuryhmissä. Bussissakin kaikki mustat istuu yhessä rykelmässä. Ne ei uskalla tulla valkosen viereen vaikka bussi olis täynnä.
Ja kun vertaa suomen rasismia vaikka jenkkeihin jossa sut ammutaan jos oot toisen mielestä väärän värinen, niin ei se harvoin tapahtuva nimittely maailmaa kaada.
hau hau kirjoitti...
ja eikös näissä ns."mamumaissa" asiat yleensä hoideta ruoskimalla/kivittämällä.en yleistä mutta tarkoitan vain että kyllä meininki ja oikeus on aivan toinen arabiamaissa.sen huomaa jo ala-asteella missä itse työskentelen,että kyllä sielä haukkumisiin ja tappeluihin yleensä joutuu valitettavasti maahanmuuttajalapset koska sosiaaliset taidot eivät ole samanlaisia kun suomalaisilla.

toinen huomiota kiinnittävä asia on tämä maahanmuuttaja-tittelin hyväksi käyttö,puhuvat täysin sujuvaa suomea ja osaavat sitä lukea/kirjoittaa mutta silloin kun pitäisi asioita selvittää tai joutuu vastuuseen jostakin väärästä teosta niin loppuu suomenkielen osaaminen siihen pai
dgh kirjoitti...
Ite nään asian silleen, että kyllä tässä jotain järkee on. Aika kaksjakoinen juttu. Tottakai jotkut mamut ei oo maassa maan tavalla, mutta ihmiset tuntuu syrjivän ja haukkuvan myös niitä jotka käyttäytyy ihan asiallisesti.
antirasisti kirjoitti...
Suomeen voi tulla jos tekee töitä ja elää maassa maan tavalla. Omaa uskontoaan ei saisi tunnustaa julkisesti. Ja jos ei mamu maksa veroja, ei hänen lastensakaan pitäisi päästä kouluun.
Lähisukulainen kirjoitti...
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/tyrmistys-herasi-miksi-tama-1400ekk-tienaava-perhe-karkotetaan/art-1288429319840.html


UMAD, KOKOOMUSLAINEN?
kirjoitti...
eiksje?: mene Amerikkaan ja ole liian vaalea niin sinau kohdellaan valkonaamana. Nimim: kymmenen vuotta Amerikassa
eiksje? kirjoitti...
Riippuu luultavasti missä kaupungissa/osavaltiossa asuu.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa