/ 8000 merkkiä käytetty
6975 - 7.11.2011 (arvosana: -86)

En tiedä vituttaako vai naurattaako enemmän tämä tasa-arvo hössöttely mikä oli äskettäin. Niin, miehet saa hiukan enemmän palkkaa, ehkäpä se johtuu siitä että miehet tekee enemmän ylitöitä. Jos mies lyö naista, mies istuu linnassa jos nainen lyö miestä se oli itsepuollustusta. Sekin huvittaa näin arkea seuraten, homomies on maailman loppuun verrattavissa, lesbo nainen on hieno asia ja jos mies katsoo vähänkään ulkonäköönsä tai talonsa sisustukseen mies on homo, naisilla se olisi arkea. Nämä vituttaa/häiritsee/huvittaa. (Itsehän olen periaatteessa mies, periaatteessa nainen, fyysisesti nainen, henkisesti mies, että älkää naiset vetäkö hernettä nenukkaan luulolla että kirjoittaja olisi mies eikä tietäisi naisten ongelmista.)
- Ugh!

Kommentit

jaaha kirjoitti...
riippuu mistä katotaan, esim. työtunneista. miehet saa kyllä valitettavasti yleensä enemmän palkkaa kuin naiset ja ilman mitään ylitöitä. naisen euro on edelleen senttejä. kotitöiden tekeminen riippuu perheestä, mutta yleensä ruoan laitto ja kodin hoito on edelleen naisten heiniä. tuo itsepuolustusjuttukin on ihan asiakohtaista. ahdasmieliset haukkuvat lesbojakin. miksei mies saisi puuttua sisustukseen? se ei ole yhtään homomaista, vaan ihmismäistä. inhimillisyyttä on se, että katsoo vähän ympäriltä sitä paikkaa missä asuu. niin ja ulkomailla se naisten asemahan hyvässä kunnossa onkin. kyllähän tasa-arvo hössyttely voi vituttaa, mutta asiaa kannattaa katsoa vä
jatk. kirjoitti...
*vähän isommalta kantilta. onko tasa-arvosta puhuminen hyödytöntä? voi ehkä olla täällä, muttei jossain muualla.
Ugh! kirjoitti...
En tunne yhtään perhettä jossa nainen olisi eniten kotitöissä, voinee vaikuttaa että olen maalta. Ja tässähän sitä pohditaan miksi mies leimataan homoksi mm tuosta sisutuksesta. Ja ei ole tullut vastaan tilannetta mulal missä miehet saisi enemmän palkkaa kuin naiset, kai se on kaupungeissa konttorirottien ongelmia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa