/ 8000 merkkiä käytetty
6947 - 2.11.2011 (arvosana: -29)

Perkele!! Kaikki aina valittaa mopoilijoista ja miten ne ajaa päin persettä eikä osaa liikennesääntöjä, mutta minä mopoilija valitan nyt kyllä autoilijoista.

Ok, ajan risteykseen ja saan mennä suoraan eteenpäin, koska oikealta ja vasemmalta tulevilla on kolmio. Olen ehkä kahden metrin päässä risteystä, KUN SE VITUN TAKSI tulee sieltä _KOLMION_ takaa suoraan eteen ja ihan varmasti näki mut kun kattokin suoraan mua päin ennen ku käänty! Saatana se oli kyllä läheltä piti- tilanne, jarrutin äkkiä niin eipä siinä sitte mitään sattunu ku pienet rytmihäiriöt mulle koska hermostuin niin vitusti.

Sitten se, kun ei näytä näissä mersuissa ja bemareissa ja ties missä autoissa vilkku toimivan!!! Neljänkympin rajotus, ajoin neljääkymppiä, edessä olevaan autoon ihan jees turvaväli, mutta tää ei laita vilkkua vaan hidastaa parissa pikkusekunnissa ihan matovauhtiin ja kääntyy. Siinä ei nyt ollu vaaraa sattua mitään koska olin niin kaukana, MUTTA VITTU JOS OLISIN AJANUT YHTÄÄN KOVEMPAA.

Huoooh koko liikenne yleensä, etenkin vielä nää uudet ihkut jotka meidän luokalta vikana nyt saa kortin. "IIIH AJOIN EILE OJAAN!!! Ajoin kahtakymppiä jo! Melkeen kolmeekymppii! Pitäs laittaa jo talvirenkaat! Skootteri on nii siisti!!" JOO MOI VAAN Sittenku minätyttö tulen ja kysyn teiltä että onko teidän skoottereissanne hihna vai ketju, neste vai vaijerijarrut, kaks vai nelitahti niin vastaus on "EN TIIÄ EI SIL OO VÄLII EMMÄ TIIÄ MITÄÄN SKOOTTEREISTA AJAN VAAN KOSKA SE ON IHK<3" ...Herranjestas
- Hohhoijaa saatana

Kommentit

Mersu-jätkä kirjoitti...
Liikenne suijuisi paljon paremmin jos Sinä menisit bussilla.
elämä on kirjoitti...
Sorry mutta mopot väistää liikenteessä aina, oli autolla kolmio tai punaiset. Totuttele siihen.
vitun pälli kirjoitti...
ajoin _neljääkymppiä_, edessä olevaan autoon ihan jees turvaväli, mutta tää ei laita vilkkua vaan hidastaa parissa pikkusekunnissa ihan matovauhtiin ja kääntyy. Siinä ei nyt ollu vaaraa sattua mitään koska olin niin kaukana, MUTTA VITTU JOS OLISIN AJANUT YHTÄÄN _KOVEMPAA_.

Mopo saa kulkea 45km/h tunnissa juuri tämän takia, etpä olisi siinä paljon kovempaa pystynyt ajamaankaan.Vitun pälli, vai ootko joku rekkalesbo joka laittelee "ihhanaa skootteriansa 24/7" kotonaan...
vitunpällo kirjoitti...
kulkemaan kovempaa siis
ihme säkkeily kirjoitti...
"skoottereissanne hihna vai ketju, neste vai vaijerijarrut, kaks vai nelitahti "

Onko noilla asioilla jotain väliä:D jos se skootteri on vain väline kulkea paikasta a paikkaan b. Itseäni nyt ainakin alkoi kiinnostaa, mitä realease versiota käytät sun officepaketissa, onko näyttiksen ajurit päivitetty miten uusiin?
Todennäköisesti toteat että et tiedä etkä välitä ja OHHOH ollaan tilanteessa, jossa sinä käytät jotain tuotetta/laitetta tietämättä sen toiminnasta juuri mitään. Saattaa tulla yllätyksenä, mutta kaikkia ei oikeasti kiinnosta sen oman menopelin speksit vaan se fakta, että sillä voi liikkua
Mie vaan kirjoitti...
SE oli kuvaannollisesti sanottu että jos olisin ajanut yhtään kovempaa. Esim. Olisin saanut sakot jos olisinkin tehnyt näin, mutta ei tehnytkään kunhan vaan sanoin jos olisin. Stn opetelkaa suomea.

Siinä on se mystisyys että aina bemari, mersu tai taksi kuskit eivät koskaan noudata liikenne sääntöjä. Ja aina ajavat ylinopeutta.
Mie vaan kirjoitti...
SE oli kuvaannollisesti sanottu että jos olisin ajanut yhtään kovempaa. Esim. Olisin saanut sakot jos olisinkin tehnyt näin, mutta ei tehnytkään kunhan vaan sanoin jos olisin. Stn opetelkaa suomea.

Siinä on se mystisyys että aina bemari, mersu tai taksi kuskit eivät koskaan noudata liikenne sääntöjä. Ja aina ajavat ylinopeutta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa