/ 8000 merkkiä käytetty
6920 - 29.10.2011 (arvosana: -40)

Maahamuuttajat vituttaa! Mitä helvettiä semmoset sivistymmättömät neekerit tulee tänne raiskaamaa Suomen naiset, pahoinpitelemää miehet ja vittu viemää valtio rahat? MITÄ VITTUA? Kaikemaailmat neekerit tulee Suomen rajalle ja sanoo et vittu anna rahaa ni jo tulee rahaa ku vittu lottovoittajalle saatana! Ja sit viel osa suomalaisista arvostaa ja puolustaa niitä! "niiden kulttuuria pitää ymmärtää" NO MITÄ HELVETTIÄ? Jos joku ählämi haluu tänne vittu tulla ni kyl niitte pitäs MEIDÄN kulttuuria ymmärtää eikä vittu toisipäi! Emmä jumalauta jaksa tätä suomalaista paskaa ku otetaa ulkomailta "työvoimaa" JOKA EI VITTU TEE MITÄÄ! Suomessaki on täl hetkel nii saatanasti työttömiä nuoria ja muitaki ihmisiä! Mut ei ku vittu pitää ottaa jotai vitu neekereit tänne jotka ei tee mitää, puhu suomee tai arvosta suomalaisuutta vittu! Ja sit ei saa olla ns "rasisti" Mitä vittua? MÄ EN SAA SANOO NEEKERI JONKU VITUN ÄHLÄMI TAKII JOKA SANOO ET VITTU TOI ON RASISTIST!??! SANANVAPAUS VITTU! __SANANVITTUVAPAUS__
- Anonyymi

Kommentit

lol. kirjoitti...
no ole vaan vapaasti rasisti, kaikki myös varmasti tykkäävät sinusta.
Vaikka rasisti kirjoitti...
En olisi rasisti, ellei olisi maahanmuuttajia. Eli maahanmuuttajien vika sekin
Koira kirjoitti...
Tämän takia meitä maahanmuuttokriitikoita ei oteta vakavasti. 15v:t huutaa naama punaisena kuinka neekerit on, niiq, vittu, perseestä, vaikkeivat ole koskaan edes puhunut yhdelle.

PS. Suosittelen myös vihervasureita puhumaan OIKEIDEN maahanmuuttajien kanssa, saattaisi teidänkin näkökantanne muuttua.
15v kirjoitti...
Kyllä minä ihan asiallisesti puhun jos on oikeasti semmonen tilanne mikä vois johonki vaikuttaakki, mut tällä sivulla ei tarvitse sanoo vaa nii vitun kauniisti:D ja olen kyllä puhunut usseankin mamun kanssa. valitettavasti
ulkomaalainen kirjoitti...
Kertoo paljon sun sivistystasosta. :) Tosta sananvapaudesta, et ole näköjään tajunnut käsitteen tarkotusta, sananvapaudessakin on rajat, ja esim. EI SAA LOUKATA SILLÄ KETÄÄN.
Sivisty hyvä ihminen, sivisty!
Thaityttö kirjoitti...
Ole rasisti ihan vapaasti, mutta älä pidä kaikkia samanlaisina. Itse olen Thaimaasta kotoisin, ja olen asunut Suomessa jotain viistoista vuotta. Olen omasta mielestöni sivistynyt, teen töitä ja olen käynyt suomalaista koulua. Mutta se on vaan helvetin ärsyttävää kun ihmiset tulee haukkumaan neekeriksi ja inisemään minulle kaikista ongelmista. He toivoisivat minun häipyvän takaisin Thaimaahan, mikä voi olla pikkasen vaikeaa, jos on jo unohtanut sen kielen ja kulttuurin. -_-

No enpä mie sinua tuomitse, itsekin suhtaudun mamuihin vähän karsaasti, mutta ennakkoluuloista johtunee tuokin. Ja sillä sananvapaudellakin on rajansa :)neekeriksi haukkuminen ei ole kovin kivaa.
Säälivä kirjoitti...
Sinä olet pieni, vastuuta pakeneva ihminen, joka vierittää omat virheensä ja epäkohtansa toisten syiksi. Katsot muita vihaten ja näet heissä heijastuksena vain oman pahuutesi. Sinun kaltaisillesi, maailma on sulkeutunut vankila, oma yksityinen helvettisi, joten toivon, että nautit pienestä ilkeästä elämästäsi maailman kurjimmassa räkälä paskaluolassa, jota kutsut ylpeänä kodiksesi.
mitäpä nekrut kirjoitti...
Mitä viittua
Mulle riitti! kirjoitti...
Saatanan saatana
Ei vittu! kirjoitti...
Vittu susta ei oo mitään hyötyä täällä vittu ite varmaan oot ku haukut vitun rasisti.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa