/ 8000 merkkiä käytetty
6835 - 17.10.2011 (arvosana: -43)

Enemmänkin ahdistaa kuin vituttaa, mutta googlella löysin tämmösen sivun niin antaa nyt mennä vaan. Olen 23-vuotias mies, mutta en haluaisi olla. Niin naurettavalta kuin se saattaakin kuulostaa, olen about 10-vuotiaasta asti halunnut olla tyttö/myöhemmällä iällä tietysti nainen. Miksi? No en vittu vieköön tiedä. En pidä itteäni mitenkään kummallisena, perverssinä tms. Kävin kouluni kuten muutkin, lukion jälkeen intin ja elän nyt yhteisessä kämpässä kihlatun kanssa. Tämä mun kihlattuni on ainoa jolle olen tätä ennen avautunut ahdistuksestani, ja hänellekin vasta sen jälkeen kun olin tuntenut hänet 6 vuotta. Ainoa henkilö maailmassa jolle olen uskaltanut päin naamaa kertoa. Hän ymmärsi eikä pitänyt juttua vitsinä tai naurettavana, tiesin sen jo ennen kuin hänelle kerroin. En tunne toista ihmistä, joka ottaisi sanottavani yhtä hyvin.

Miksen ole käynyt korjausleikkauksessa? Ensinnäkin sosiaaliset paineet. Mitä kaverit/työkaverit ja pomo/perhe ja sukulaiset reagoisivat? Eikä minulla sitäpaitsi ole tarpeeksi rahaa. Niin, ja leikkauksen tulos arveluttaa. Olen nähnyt monia leikattuja, jotka eivät näytä mieheltä eivätkä naiselta. Lähinnä hirviöltä.

En koe itseäni transvestiitiksi. Olen joskus heikkona hetkenä tilannut erilaisia asuja netistä, joista osa minulla on yhä, mutta vaikka käyttäisin tunteja laittautumiseen en silti näytä tarpeeksi luonnolliselta että voisin esimerkiksi käydä kaupassa ilman oudoksuvia/epäileviä katseita. (Olen kokeillut.) Lisäksi en voinut puhua, sillä ääneni olisi paljastanut minut heti. Koko touhu alkoi heti tuntua idioottimaiselta ja ajan haaskaukselta. Kaiken tämän ajan olen oikeastaan yrittänyt haudata nämä "väärät" ajatukset ja elää kuin kuka tahansa tavallinen mies.

Olen, tai ainakin luulen olevani hetero. En näe miehissä/mieheydessä mitään kiihottavaa. Kaveripiirini koostuu miehistä. Naisissa ihastun lähinnä ulkoiseen kauneuteen. Ihailen naisellisia muotoja. (Niin paljon, että kerran ostin itselleni korsetin). Olen varmasti suuren osan tekstini lukevien mielestä pinnallinen perverssi tai vähintäänkin mielenvikainen, mutta omasta mielestäni olen aivan tavallinen ihminen, joka olisi halunnut syntyä toisenlaiseen "kuoreen".

Kiitos ja anteeksi.
- tahtoisin vain

Kommentit

kysymys. kirjoitti...
jospa menisit puhumaan ammattiauttajalle? vois auttaa aika paljon.
kirjoitti...
Pakko tulla sanomaan, minulla on muutoin sama, mutta olen nainen ja tahtoisin olla mies. (Tosin minun ei tarvitse yrittää näyttää miltään ja silti luullaan mieheksi.) Olen nähnyt aikanaan miehen joka pukeutui naiseksi, pitkän aikaa stalkkailin häntä kunnes tajusin että mies se on, aataminomena kun oli. Eli jos et meikkaa, mutta pukeudut naisehkoihin vaatteisiin, sinua ei pidetä huonona, mutta pohditaan sukupuolta. Ääntä voi aina harjoittaa, omalla äänikirjolla voi olla nuhainen pikkupoika, bassoääninen mies tai narisevaääninen nainen.
Derp kirjoitti...
Ei kait tossa mitään sen erikoisempaa, meistä ihmisistä on moneksi :). Kannattaa puolison ja psykologin tai minkä tahansa kanssa puhua joka vaan voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Voimia sulle.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa