/ 8000 merkkiä käytetty
6833 - 16.10.2011 (arvosana: -31)

CD-SOITIN. Onko vituttavampaa paskaa keksitty? Ok, sain viime jouluna tälläsen jossa on iPod-telakka, edullisin jota tästä hintaluokasta löytyy. Ihan jees soitin on, musiikki kuuluu hyvin ja niin edespäin. Heti alussa huomasin ongelman, että joskus tää jättää levyistä kappaleita väliin? Kuuntelen kolmosta, seuraavaksi pitäis tulla nelonen, mutta täähän hyppää nelosen yli ja suoraan vitoseen. Mikä vitun ongelma sekin voi olla?

Sitten meni iPod-telakka rikki, mutta koska takuu niin sain täysin uuden, vastaavan soittimen tilalle. Mutta mitäs vittua - kaksi levyä soitti jättämättä yhtäkään kappaletta väliin, mutta äsken kun aloin kuunnella, niin kappas, kakkosesta neloseen ja niin edespäin. Kaivan esiin vitun ohjekirjan että sais tehtyy jotain, niin ei -- SE ON JOTAI SAATANAN RANSKAA. Perkele.

Sitten koulu. Ei kiinnosta vittuakaan käydä tuollaista paskaa. Vika vuosi menossa peruskoulua, mutta ketä kiinnostaa? Vanhemmat kerkes jo luvata yhden mulle tosi tärkeän asian jos vaan lupaan käydä koulun loppuun hyvin - mutta jes, tasan viikon piti lupaus kunnes isällä kilahti tänä aamuna sen takia että sanoin ystävällisesti olevani väsynyt enkä jaksa juuri nyt siivota keittiötä, voisinko tehdä sen illalla. Suuttui tuosta, tuli huoneeseeni jossa olin tietenkin vaihtamassa juuri vaatteita ja karjui minkä kerkesi että nyt on sopimus sitten peruttu.

Joo ja minä en kyllä nyt ainakaan ala käydä koulua paremmin kuin ennenkään ja vähentää koneella oloa, minulla on ihan vitun sama, ei kiinnosta. En edes ole huono koulussa, mutten kuitenkaan vältä teille koska teistä on säälittävää jos en haluakkaan lukioon kuten niin ihana isosiskoni joka on kaikessa paras ja viisaskin vielä.

Siitä pidän huolen, etten ensi vuonna enää asu täällä vaan jossain ihan muualla. Nyt jos vielä vanhemmat saa pakotettua tämän paikkakunnan lukioon joka on paskin koko valtakunnassa niin sanon ihan suoraan ettei sitten tästä ihmisestä enää eläjää tule.

Sitten vielä psykologit. Tuommoisellehan nuo pakotti. Yritin selittää kaiken niinkuin se on, olisin puhunut vielä enemmänkin, mutta ei ollut edes tuntia mennyt kun mokoma psykologi sanoo "JOO VOIT MENNÄ SINULLAHAN EI OLE MITÄÄN HENGENHÄTÄÄ ETTÄ LAITETAAN LAPPU KOTIIN JOSKUS KUUKAUDEN PÄÄSTÄ VOITAISIIN TAAS NÄHDÄ!!!" Aha? Ei sitten väkisin. Lähetteessä luki kaikki ongelmat itsetuhoisuudesta yms mutta ei ne tota kiinnostaneet pätkän vertaa :)
- Uskokaa vaan, olen ihan pian 16v

Kommentit

kirjoitti...
Siinä levysoittimessa on laser-vika, tai vastaava lukupää-vika. Mulla parikertaa vaihdettu laseri vaihdettu vanhasta soittimestä sen takia, lopetti hyppimiset.
cake kirjoitti...
"iPod-telakka" ostan laitteen joka tukee (tai ainakin yrittää) paskaa... mitä oikein odotit? että ishit toimis? Hanki ensi kerralla joku oikea laite etkä omenaromua
Tolwe kirjoitti...
Kumminki shuffle päällä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa