/ 8000 merkkiä käytetty
6804 - 11.10.2011 (arvosana: -46)

Vituttaa suuresti eräs vittumainen asia nimeltänsä tekopyhyys. Varsinkin tekopyhät ihmiset jotka naama pogerfacena sanovat "ulkonäkö ei merkitse vaan ihmisen sisällöt sössönsössönsöö".
Siis mitä vittua? Ulkonäkö ei merkitse siinä tapauksessa että ite on vitun läski ruma homo. ULKONÄKÖ MERKITSEE yhtäpaljon kuin "sisäinen kauneus". Jos näät vittu baarissa kauniin naikkosen joka vaikuttaa hiukan ärsyttävältä ja toisella penkillä vitun ruman läskin paskalta haisevan naisen joka vaikuttaa kiltiltä ja mukavalta, kummalla menet mieluummin juttelemaan? Sama kysymys naisille, paitsi naiset korvattu miehellä.
Puhumattakaan siitä että ulkonäkö merkitsee myös biologisesti ja evolutiivisesti ja vittu kaikella muullakin tavalla. Parempi ulkonäkö --> parempi vaihtoehto vanhemmaksi --> paremmat lapset. Siis näin niinku alitajuisesti ja teidän alitajunta ei ole kiinnostunu vittuakaan aiotteko hankkia lapsia vai ette. Joten mitä vittua ulkonäkö ei merkitse paskaa. Menkää vittuun. Mieluusti kauniiseen sellaiseen.
- Oonvitunkomea

Kommentit

sadadaasdasd kirjoitti...
Ruma ja ärsyttävä ihminen on oikein erityisen vittumainen tapaus, kun taas kauniilta ihmiseltä sen vittumaisuuden antaa jotenkin helpommin anteeksi. Ruma ja hiljainen henkilö on säälittävä nörtti, kaunis ja hiljainen taas jännittävä ja mysteerinen tapaus. Esimerkkejä riittää pilvin pimein. Noin valtaosa ihmisistä ajattelee, vaikkei sitä myöntäisikään. Ulkonäöllä ON merkitystä aivan kaikessa.
bfghfgh kirjoitti...
No vittu ei se merkitse kuhan ei oo mikään helvetinmoinen sotanorsu. Mielummin joku vähän levinneempi mutta kiva nainen kuin joku ylimielinen kiljuva sikahuora joka näyttää hyvältä.
kirjoitti...
Silloin paree puhua, jos itse näyttää täydelliseltä.
J kirjoitti...
"Jos näät vittu baarissa kauniin naikkosen joka vaikuttaa hiukan ärsyttävältä ja toisella penkillä vitun ruman läskin paskalta haisevan naisen joka vaikuttaa kiltiltä ja mukavalta, kummalla menet mieluummin juttelemaan?"

No olipas reilu vertailu... Mitäs itse vastaisit tähän:
a) kaunis nainen, joka on maailman vittumaisin kiljuva sikahuora, vai
b) mukavan oloinen paskalta haiseva ruma läski?

Entäs tähän:
a) kaunis nainen, joka vaikuttaa hiukan ärsyttävältä, vai
b) mukavan oloinen, hieman pyylevä nainen?
sadjkfsfgjs kirjoitti...
evoluutioteoria on pilannut maailman
vittunaama kirjoitti...
kumppani valitaan alitajuisesti kascojen symmetrian perusteella. jja kyllä ulkonäöllä on merkitystä, siksi naiset meikkaa ja miehet reenaa vaikkei kaikki tuotakaan tee.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3224)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4139)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (253)
tv (138)
työ (320)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (275)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa